Naisten tossut Adanex 20289 burgundia punainen musta

Tuote ei ole saatavilla ;(

Naisten kotitossut Adanex ovat erittäin kestäviä varvastossut, jotka on tarkoitettu kaiken ikäisille naisille. Niiden suurin etu on tietysti se, että ne ovat erittäin lujia ja kestäviä. Niitä on saatavana mustana ja punaisena. Valmistettu korkealaatuisesta kankaasta, joka kestää vaurioita. Lisäksi ne ovat myös erittäin kevyitä, mikä puhuu ehdottomasti heidän puolestaan. Tossujen keskiosa on vuorattu herkällä puuvillalla, joka takaa lämmön ja mukavuuden.


Onneksi tämän tyyppiset kotijalkineet eivät ole kalliita, mutta onneksi erittäin toimivia. Tällaisissa tossuissa voit myös mennä läheiseen kauppaan ilman ongelmia. Ne on suunniteltu viimeisimpien muotitrendien mukaisesti ja niissä on erittäin mielenkiintoinen päällinen. Lisäksi ne ovat täysin turvallisia omistajalle. Niiden käyttö varmistaa naisten jalkojen oikeanlaisen kehityksen, minkä vuoksi nämä kotitossut valloittaa tällä hetkellä markkinoita. Se on yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta, joten jokaisen naisen tulisi panostaa siihen.

  • Ulompi materiaali: Kangas
  • Pohjallinen materiaali: muut
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Lisäominaisuuksia: puute
  • Väri: Punainen musta

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Olen erittäin iloinen siitä, että annan täysin ansaitun positiivisen. Tavarat erinomaista laatua. Upea ja ammattimainen lähestymistapa asiakkaaseen. Toivon tällaista yhteistyötä kaikille käyttäjille - nopeasti, tehokkaasti, ammattimaisesti !! SUOSITTELEN SUOSITTELEMAAN !!!