American Club American 1287 mustat miesten urheilusandaalit

Tuote ei ole saatavilla ;(

American Club -urheilusandaalit ovat korkealaatuisia miesten jalkineita, jotka on suunniteltu käytettäväksi keväällä ja kesällä. Vankkarakenteiset ne tarjoavat jalalle täydellisen mukavuuden ja näyttävät samalla mukavalta.


American Club -sandaalien tärkein etu on työn laatu. Ne on valmistettu kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin, ja ne ovat kestäviä ja vaurioitumattomia. Kengän yläkerros on valmistettu korkealaatuisesta tekstiilimateriaalista, joka ei hankaa tai halkeile - säilyttää alkuperäisen ulkonäön pitkään ja on miellyttävä koskettaa, joten se ei aiheuta hankausta iholle.


Kengät on varustettu paksulla pohjalla, joka takaa jalan mukavuuden myös kävellessä epätasaisella, epämiellyttävällä alustalla. Lisäksi kätevä lukko mahdollistaa kenkien nopean pukemisen ja riisumisen, mikä tekee sandaaleista erittäin mukavat ja käytännölliset. American Club -sandaalien etuna on myös nahkainen pohjallinen - tae kunnollisesta ilmanvaihdosta jopa korkeissa lämpötiloissa.


American Club -urheilukengissä on myös omaperäinen muotoilu - moderni, urheilullinen leikkaus yhdistettynä klassiseen mustaan ​​tekevät kengistä hyvän näköisiä tilaisuudesta riippumatta.

  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Pohjallinen materiaali: Luonnollinen nahka
  • Väri: musta
  • Ulompi materiaali: tekonahka

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Kauppa oli esimerkillinen. Suosittelen tätä myyjää !!!!!!!!!