American Club DR04 / 20 poikien sandaalit laivastonsininen vihreä

Tuote ei ole saatavilla ;(

American Club DR04/20 poikien sandaalit tarjoavat täydellisen yhdistelmän toimivuutta, mukavuutta ja modernia muotoilua, jotka täyttävät aktiivisten lasten tarpeet. Innovatiivisesta, kulutusta kestävästä synteettisestä materiaalista valmistetut sandaalit takaavat kestävyyden jopa intensiivisimmän pelin aikana.

Nuorille jaloille suojaa ja tukea tarjoavalle DR04/20-mallille on ominaista suljettu etuosa, joka estää tehokkaasti jalkaa luisumasta ulos, mikä on avaintekijä ulkona leikkiessä. Kestävän tarranauhan ansiosta sandaalit on helppo pukea jalkaan ja istuvat täydellisesti pieniin jalkoihin, mikä lisää turvallisuutta ja käyttömukavuutta.

Jalkineiden pohjallinen on suunniteltu siten, että se varmistaa jalan oikean asennon ja tukee lapsen tervettä kehitystä. Joustava mutta vankka lämpökumipohja ei vain eristä jalkaa maasta, vaan mahdollistaa myös liikkumisvapauden, joten lapset voivat juosta, hypätä ja tutkia maailmaa ilman rajoituksia.

American Club DR04/20 -sandaalien muotoilu on yhtä hyvin harkittu kuin niiden tekniset tiedot. Laivastonsininen ja vihreä väri yhdistettynä moderniin muotoiluun tekevät näistä jalkineista helposti nuorten suunnannäyttäjien makujen mukaisia ​​ja lisäävät niihin tyyliä lämpiminä päivinä.

Mukavuutta, tyyliä ja aktiivista elämäntapaa arvostaville pojille valmistetut DR04/20-sandaalit tunnetulta American Club -brändiltä ovat täydellinen valinta kesäkauteen. Olipa kyseessä päivä leikkikentällä tai perhematka, nämä poikien sandaalit tarjoavat mukavuutta, turvallisuutta ja upean ulkonäön.

  • Merkki: puute
  • Tuottajakoodi: BM84280
  • Väri: Laivasto vihreä
  • Materiaali: Tekonahka
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|