American Club Amerikkalaiset 1287 harmaat miesten urheilusandaalit musta

Tuote ei ole saatavilla ;(

Miesten urheilusandaalit tunnetulta American Club -valmistajalta ovat korkealuokkaisia ​​arkikäyttöön tarkoitettuja kesäjalkineita: mukavat ja tukevasti tehdyt, ne takaavat korkean mukavuuden ja ovat erittäin kestäviä.


American Club -kengät täyttävät kaikki tärkeimmät urheilujalkineiden kriteerit. Niissä on kiinteä pohja, joka suojaa kosketukselta epätasaisen maan kanssa. Koko kenkä on valmistettu korkealaatuisesta tekstiilimateriaalista, joka on miellyttävä koskettaa eikä vahingoita ihoa: hankausta tai rakkuloita. Sandaalien lisäetu on myös nahkainen pohjallinen - pehmeä ja hyvin tuulettuva, se estää jalkaa hikoilemasta eikä aiheuta sitä luisumaan.


Sandaalit on säilytetty käytännöllisissä väreissä. Tummanharmaa ei likaannu nopeasti ja sopii useimpien vaatteiden kanssa. Moderni, urheilullinen tyyli saa kengät näyttämään hyviltä ja ne ovat mielenkiintoinen lisä useimpiin asuihin. Niitä käytetään menestyksekkäästi pidempien kävelylenkkien lisäksi myös päivittäin - ostoksilla tai ystävien tapaamisessa.

  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Pohjallinen materiaali: Luonnollinen nahka
  • Väri: harmaa musta
  • Ulompi materiaali: tekonahka

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Kaikki hyvin