American Club Amerikkalaiset 1617 nuorten urheilusandaalit punainen musta

Tuote ei ole saatavilla ;(

Tunnetun American Club -brändin jalkineita leimaa täydellinen yhdistelmä toimivuutta ja estetiikkaa. Nuorten urheilusandaalit näyttävät upeilta ja tarjoavat samalla korkean käyttömukavuuden. Ne ovat kevyitä, mukavia, voit käyttää niitä useita tunteja pelkäämättä hankausta tai varpaille.


Kengänpohja on tukeva ja suojaa hyvin suoralta kosketukselta maahan, mikä tekee jalasta turvallisen - mutta ei kuitenkaan rajoita sen vapautta. Epäilemätön etu on valmistajan käyttämä nahkapohjallinen, joka on pehmeä ja miellyttävä koskettaa ja tarjoaa myös riittävän ilmanvaihdon estäen jalkoja hikoilemasta.


Sandaalit on varustettu käytännöllisellä lukolla, jonka avulla ne voidaan nopeasti pukea ja riisua - tämä etu on arvostettava käyttäjille, jotka suunnittelevat oleskelua meren rannalla.


Kengän yläkerros on valmistettu pehmeästä mutta kestävästä materiaalista, joka säilyttää alkuperäisen ulkonäön pitkään. Se on miellyttävä koskettaa eikä aiheuta hankausta.


Kengät ovat tyyliltään modernia, urheilullista, ja käytettyjen värien – harmaan ja punaisen yhdistelmän – ansiosta ne ovat myös erittäin omaperäisiä.

  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Ulompi materiaali: Kangas
  • Pohjallinen materiaali: Luonnollinen nahka
  • Väri: Punainen musta

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|