American Club Miesten kengät American 5418 tummansininen monivärinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

American Club -yhtiö tunnetaan korkealaatuisten naisten, miesten ja lasten jalkineiden tuotannosta. Se tarjoaa meille laajan valikoiman miesten kenkiä. American Club -kengät ovat jalkineita, jotka sopivat hyvin tyylikkäiden pukujen, mutta myös farkkujen ja vakosamettien kanssa. Miesten broguet ovat edelleen muodissa olevia jalkineita, jotka muuttavat vain leikkaustaan ​​ja materiaalia, josta ne on valmistettu.


Erityisesti miehille suunnattu KeeShoes-myymälä haluaisi tarjota American Club 5418 -kenkiä, jotka on valmistettu kokonaan luonnollisesta, nubukkinahasta. Niissä on nauhat, jotka pitävät kengän paremmin jalassa. Sisäpuoli on vuorattu laadukkaalla tekstiilimateriaalilla, joka estää jalkoja hikoilemasta. Pohja on vakaa ja luistamaton. Se kestää hankausta ja halkeilua.


Miesten kengissä yhdistyvät tyylikkyys ja mukavuus. Ne sopivat täydellisesti perhejuhliin, kaupunkiin ja töihin. Ne ovat tärkeä lisävaruste miesten vaatekaapissa.

Verkkokaupan tarjouksesta löytyy myös sinulle täydellisesti sopivat korkokengät.

  • Pohjallinen materiaali: muut
  • Väri: eri väri sininen
  • Ulompi materiaali: Luonnollinen nahka
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
On suuri ilo, että jätän erittäin positiivisen kommentin!!! Kauppa oli esimerkillistä, erittäin tehokasta, stressitöntä !!! Tavara 100% kuvauksen mukainen!!! Kiitos ja parhain terveisin.