Amerikkalaiset siniset lenkkarit American Club LH64 / 21 sininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

American siniset tennarit American Club LH64/21 ovat erinomainen valinta vanhemmille, jotka etsivät mukavia ja muodikkaita jalkineita lapsilleen. Nämä viehättävät amerikkalaisesta casual-tyylistä peräisin olevat tennarit saavat nopeasti sekä lasten että heidän huoltajiensa sympatian poikkeuksellisten toiminnallisten ominaisuuksiensa ja houkuttelevan muotoilunsa ansiosta.

Näiden tennarien mukavuus perustuu pehmeään valkoiseen kumipohjaan, joka ei ainoastaan ​​tarjoa erinomaista pehmustusta kävellessä, vaan myös suojaa tehokkaasti jalkoja epätasaiselta maastolta. Nämä ovat tekstiilijalkineita eli korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja, jotka takaavat riittävän ilmankierron ja lämpömukavuuden myös lämpiminä päivinä.

Erityisesti erottuu elegantti viimeistely, joka korostaa valmistajan huomiota yksityiskohtiin. Kenkien sininen väri on elävä ja ilmeikäs, mikä tekee kengistä katseenvangitsijaa ja lisää tyyliä. Niistä on hyötyä sekä koulussa että ulkona leikkiessä.

Tarrakiinnitys on toinen erityisen tärkeä etu. Tämän tyyppisen kiinnityksen ansiosta lapset voivat nopeasti ja helposti pukea ja riisua kengät itse, ja mikä parasta, tarranauha mahdollistaa tennarien yksilöllisen säätämisen lapsen jalkaan sopivaksi, mikä on erityisen tärkeää nopean kasvun aikana.

On myös tärkeää, että American Club LH64/21 -lenkkarit ovat unisex-mallia, joten ne sopivat täydellisesti sekä pojille että tytöille. Tämä ei rajoita niiden monipuolisuutta ja on jopa lisäetu - kengät voidaan siirtää nuoremmille sisaruksille sukupuolesta riippumatta.

Tuotteen paino on vain 0,4 kg pakattuna, joten nämä lenkkarit eivät aiheuta lisäkuormitusta lasten jalkoihin, joten he voivat nauttia vapaasti toiminnasta koko päivän.

Yhteenvetona voidaan todeta, että siniset American Club LH64/21 -lenkkarit ovat viisas valinta jokaiselle vanhemmalle, joka arvostaa lapsensa jalkineiden estetiikkaa ja toimivuutta. Kiistattomien visuaalisten ja toiminnallisten arvojensa ansiosta niistä tulee nopeasti välttämätön osa lapsen vaatekaappia.

  • Merkki: puute
  • Tuottajakoodi: 5903497011007
  • Väri: sininen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.4

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Kaikki ok, nopea toimitus. Minä suosittelen!
|