Artikkelit

 • 2020-02-05

Mekkoihin ja housuihin - muodikkaita lenkkarit, jotka korostavat tyylistystä

Jalkineiden ulkonäön tulisi kulkea käsi kädessä mukavuuden kanssa. Varmasti mukavin käyttää ovat urheilujalkineet, joiden ei tarvitse olla tylsää! Nykyään voit löytää monia mielenkiintoisia variantteja, joista tulee tehokas lisä kaikille tyylille. Esittelemme muodikkaita lenkkarit, jotka täydentävät aktiivisen naisen asuja!

 • 2020-02-05

Suosituimpien urheilubrändien ikoniset kenkämallit

Jotkut kenkätyylit kaikuvat takaisin muotiin, ja jotkut eivät ole koskaan edes poistuneet muodista! Epäilemättä yleisimmin se on jalkineet, joilla on mukavuutensa vuoksi lukuisia uskollisia faneja ympäri maailmaa. Tiedätkö, mitkä tarvitset kaappissasi? Esittelemme suosituimpien urheilubrändien ikonisia kenkämalleja!

 • 2020-02-05

Pastelli urheilujalkineet keväälle

Mukavat kengät ovat aktiivisen naisen ominaisuus. Niiden tulisi olla mahdollisimman mukavia käyttää. Onko mahdollista sovittaa heidät mihin tahansa asuun? Kaiken kaikkiaan! Esittelemme pastelliurheilujalkineet keväälle ja neuvomme, kuinka ne yhdistetään arjen tyylitelmiin!

 • 2020-02-05

Kuinka valita kuntosalin kengät?

Intensiivisen harjoituksen aikana se ei varmasti näytä houkuttelevimmalta. Silti, kun laitat urheiluasuja, sinun ei tulisi miettiä vain mukavuutta, vaan myös ulkonäköäsi. Ehdotamme kuinka valita kuntosaalikengät niin, että ne ovat mahdollisimman mukavia ja esteettisiä!

 • 2020-02-05

Naisten urheilusandaalit - katsaus

Kesällä olemme erityisen huolissamme siitä, että meillä on täydet mukavuudet kenkäkäytössä. Kuumuudessa on helppo saada tulosteita ja hankauksia, jotka voivat olla erittäin epämiellyttäviä. Kuitenkaan jokainen nainen ei aina halua käyttää korkeaa kiila sandaalit. Pitkä vaellus tai yksinkertaisesti aktiivinen elämäntapa vaatii hieman erilaisia ​​jalkineita. Mitä sitten käyttää? Esittelyssä naisten urheilusandaalit, joissa voit mennä minne tahansa!

 • 2020-02-05

New Balance naiset: muodikkaat urheilujalkineet eri väreissä

Monia vuosia sitten tyypilliset urheilujalkineet surmasivat jokapäiväistä muotia. Ne ovat mukavia, mielenkiintoisempia ja erittäin kestäviä. Ne yhdistetään rohkeammin erilaisiin tyyleihin, jopa tyylikkäimpiin. Muodikkaiden valmistajien joukossa on useita tärkeimpiä, tunnetuimpia tuotemerkkejä. Selitämme niin, että New Balance -naisten kengät ovat saavuttaneet suosiota ja neuvomme, kuinka niitä käyttää!

 • 2020-01-15

Naisten kengät, jotka ovat aktiivisia joka päivä - kaksi ehdotusta

Monet naiset harjoittavat erittäin aktiivista elämäntapaa, eivätkä yleensä kiinnitä huomiota mukaviin vaatteisiin. Tärkeää heidän elämässään on nopeus ja kaunis ulkonäkö. Harvat naiset ymmärtävät, että kymmenen tai kahdentoista tunnin liikkeellä ollessaan he tarvitsevat mukavan jalkineparin, joka sopii joko yritysasuun tai löysään asuun - koska työssä ei tarvita pukeutumiskoodia. Kaikkien meidän pitäisi voida valita sellaiset kengät. Siksi meillä on kaksi mielenkiintoista ehdotusta sinulle. Yleismaailmallista!

 • 2020-01-12

Naisten urheilujalkineet - muodikkaat värit ja mielenkiintoiset mallit

Jokaisella naisella tulisi olla vaatekaappissaan mukavat kengät, jotka toimivat monissa tilanteissa. Naiset käyttävät naisten urheilujalkineita erityisesti mielellään. Koska tarjonta on erittäin laaja ja koko tuotevalikoima on saatavana, olemme kuitenkin laatineet lyhyen oppaan oikean valitsemiseksi. Esittelemme naisten urheilujalkineita muodikkailla väreillä ja mielenkiintoisilla tyyleillä.

 • 2020-01-12

Pidätkö juoksemisesta Katso erilaisia ​​juoksukenkiä

Juokseminen on hieno tapa parantaa figuuria, hyvinvointia tai viettää vapaa-aikaa. Jotta toiminta olisi tyydyttävää, tehokasta ja ennen kaikkea turvallista sinulle, muista hankkia oikeat juoksukengät. Olemme laatineet joitain vinkkejä oikean valitsemiseksi ja luettelon miellyttävistä malleista!

 • 2020-01-12

Puma miesten kengät - jalkineet urheilutyylin ystäville

Miehet rakastavat mukavuutta, urheilullisuutta ja heidän elämäntapaansa sopivaa muotia. He käyttävät farkut, t-paidat ja mukavat jalkineet joka päivä. Koko tuotevalikoiman joukossa Puma-miesten kengät tunnetaan laajalti. Olemme laatineet sinulle inspiraatiokokoelman, joka voi auttaa sinua löytämään oikean parin tulevalle kaudelle!

 • 2020-01-12

Tunnettujen tuotemerkkien lenkkarit ja urheilujalkineet alennuksella

Maailma on rakastettu tossuihin ja se tuskin yllättävää. Ne ovat erittäin mukavia, tyylikkäitä ja sopivat kaikille - iästä tai mausta riippumatta. Kaupat tarjoavat laajan valikoiman tämän tyyppisiä jalkineita, mutta jos haluat houkuttelevan hinnan, tästä artikkelista löydät lisätietoja siitä, kuinka löytää lenkkarit ja urheilujalkineet tunnetuilta tuotemerkeiltä alennuksella. Kutsumme sinut lukemaan!

 • 2020-01-12

New Balance talvi- ja sesongin mukavat jokapäiväiset kengät

New Balance on amerikkalainen yritys, joka on yksi maailman suurimmista jalkineiden sekä urheiluvaatteiden ja -varusteiden valmistajista. Brändin tarjous sisältää New Balance talvi- ja monivuotiset kengät kaikille - naisille, miehille ja lapsille! Joten olemme laatineet lyhyen oppaan siitä, kuinka valita oikeat New Balance -kengät kaudelle!

 • 2020-01-12

Miesten urheilujalkineet tunnetuilta ja hyviltä brändeiltä

On yleisesti tiedossa, että miehet rakastavat mukavaa, urheilullista ja rento tyyliä. Se ei ole yllättävää - arjen mukavuus on erittäin tärkeää. Jos jalkineet ovat lisäksi muodikkaita, korkealaatuisia, on syytä etsiä malleja hyvämaineisilta valmistajilta. Esittelyssä tunnettujen ja hyvien tuotemerkkien miesten urheilujalkineet ja vinkkejä sinulle sopivan mallin valitsemiseksi!

 • 2020-01-09

Kuinka valita kengät mekkoja varten?

Monet naiset rakastavat mekkoja ja hameita. He luopuvat housuista monista syistä, mukaan lukien epämukavuus ja heidän muotiasut. Mekot ovat täysin uusi tapa näyttää tyylisi - täysin erilainen kuin farkut. Joskus jalkineiden valinta on kuitenkin vaikeaa. Ja se ei ole vain sopiva, vaan myös lämmin kylmäksi kuukaudeksi ja lämmin - työskennellä kahdeksan tuntia toimistossa. Kengän tulisi siksi täyttää kaksi päätoimintoa - olla mukava ja sopia esteettisesti valitsemamme tyyliin.

 • 2019-12-14

Parhaat kengät uudenvuodenaattona

Uudenvuodenaatto on yksi vuoden odotetuimmista päivistä. On syytä muistaa, että oikeiden kenkkien valinta on yhtä tärkeää kuin oikea mekko. Jos haluat loistaa sinä yönä, löydät tästä viestistä ehdottomasti jotain itsellesi.

 • 2019-12-08

Epämiellyttävät jalkineet? Kuinka valita oikeat pohjalliset?

Epämiellyttävät jalkineet ovat monien ihmisten pettymys. Valittu malli näyttää kauniilta, otamme sen mielellämme tyylillämme, mutta muutaman tunnin kuluttua käy ilmi, että se ei ollut paras päätös. Kuinka käsitellä tätä tilannetta? Voit ostaa uusia kenkiä tai valita halvemman ratkaisun, jota käsittelemme nyt. Ehdotamme kuinka valita oikeat pohjalliset!

 • 2019-12-08

Mitä hyvää lapselle syksyn sateessa?

Joskus kaunis kultainen syksy saa eri kasvot ja muuttuu viileäksi, epämiellyttäväksi muhkeaksi. Kun tämä tapahtuu, sinun on toimitettava oikeat jalkineet, aivan kuten lapsesi. Suosittelemme, mitkä sadesaappaat valita lapsellesi syksyllä. Muista, että niiden ei tarvitse olla vain mukautettuja sääolosuhteisiin, vaan myös mukavia ja mukavia. Tutustu vinkkimme!

 • 2019-12-08

Kuinka käsitellä epämukavia jalkineita?

Joskus jalkineiden ostaminen ei ole täysin tyydyttävää. Vaikka kengät vastaavat esteettisiä tarpeitamme, ne voivat olla epämukavia käytettäessä. Mietitkö miten käsitellä epämukavia jalkineita? Sitten tutustu oppaamme, jossa me esittelemme 5 käytännöllistä vinkkiä!

 • 2019-12-08

Kuinka totut kävelemään korkokengillä?

Joka päivä keskityt mukavuuteen ja käytät litteitä kenkiä, mutta mahdollisuus tulee, kun et tee ilman korkokenkiä, kiiloja tai korkokenkiä? Tiedät, että kävely korkealla kengillä ei ole sinun vahvuuttasi - oudot, jalat vahingoittuvat ja sen sijaan, että ajattelevat tapahtumaa, haaveilet vain pukeutumisesta niihin mukavaksi? Lue siinä tapauksessa oppaamme, jossa ehdotamme kuinka tottumaan kävelemään korkokengillä!

 • 2019-12-08

Kuinka käyttää saappaita? Kolme ehdotusta muodikkaista tyyleistä

Saappaat ovat olleet muodin hitti monien vuosien ajan. On vaikea kuvitella naisen vaatekaappia ilman tämän tyyppisiä jalkineita. Ne näyttävät tyylikkäiltä, ​​ovat mukavia ja sulautuvat hyvin melkein minkä tahansa tyylin kanssa. Naiset pukeutuivat mekkoihin, hameihin, farkut, tyylikkäät housut ja jopa verryttelypuvut. Esitämme kolme ehdotusta muodikkaasta tyylistystä saappaineen!

 • 2019-12-08

Tyylikkäät toimistokengät hänelle

Toimistoissa työskentelevät miehet ovat useimmiten velvollisia pukeutumiskoodiin. Puku tai tyylikkäät housut ja paita vaativat asianmukaiset jalkineet. Olemme laatineet sinulle kokoelman tietoa siitä, kuinka valita mukavia ja muodikkaita esineitä. Esitämme hänelle tyylikkäät toimistokengät!

 • 2019-12-07

Paras naisten kengät lomalle

Edellisessä viestissä annoin ehdotuksia miehille tulevia tilaisuuksia varten, mutta naisilla on yleensä enemmän vaihtoehtoja valita. Jouluaatto lähestyy nopeasti, ja ennen kuin katsot taaksepäin, ensimmäinen tähti syttyy. Etsitkö jotain tyylikästä, mutta myös hyödyllistä loppuvuoden ajan? Jos niin, löydät täältä jotain mielenkiintoista.

 • 2019-11-29

Kuinka valita tyylikkäät kengät miehille?

Joulu ja uudenvuodenaatto lähestyvät yhä enemmän, joten on syytä ostaa tyylikkäät kengät näihin tilaisuuksiin nyt. Markkinoilla on paljon vaihtoehtoja, mutta mikä niistä kannattaa eniten? Tästä artikkelista löydät tietoja, joiden avulla voit valita jalkineiden hyvältä, jotta ostetut jalkineet palvelevat sinua useita vuosia.

 • 2019-11-11

Martensy, mukavimmat jalkineet syksyllä ja talvella

Kiinnostuksen lisääntyessä viime vuosisadan 90-luvun muodista martenssit ovat suosineet. Huolimatta siitä, että ne on suunniteltu pian toisen maailmansodan jälkeen Saksassa, ne eivät koskaan poistuneet muodista. Voit yhdistää heidät eniten punk- ja grung -angelmiin, mutta ne eivät ole kenkiä vain teini-ikäisille. Tässä artikkelissa on tietoja heistä ja useita tyylisuosituksia.

 • 2019-11-03

Kuinka hoitaa nahkakenkiä?

Nahkakengät vaativat hoitoa ja huomiota. Miksi? Tämä johtuu pääasiassa siitä, että kulutamme paljon enemmän sellaisiin jalkineisiin kuin muovijalkineisiin. Joten haluamme pidentää heidän elämäänsä. Toinen syy on käyttömukavuus - nahkakengät ovat erittäin mukavat, mukautuvat jalkaan ja takaavat nautinnon käytettävyydestä, vaikka olisimmekin niitä jaloillamme tuntikausia. Joten ehdotamme, kuinka hoitaa nahkakenkiä varmistaakseen niiden pitkäikäisyyden? Opi vinkkimme!

 • 2019-11-03

Rento kengät rento muotoiluun - miten käyttää niitä?

Jokaisella on omat mieltymyksensä pukeutumistilaansa. Jos valitset päivittäin löysät ja mukavammat yhdistelmät, vaatekaapistasi ei pitäisi puuttua urheilujalkineita. Neuvomme, kuinka yhdistää ne rento tyylitykseen ja paljastamme, mitkä mallit ovat tämän kauden osuma!

 • 2019-11-03

Liukkaat jalat, hankaukset, varpaat - kuinka valita kengät, etteivät kärsivät?

Esteettisistä syistä ja muotista johtuen voit altistaa jalat usein epämukaville jalkineille, kuten liian korkeille korkokengille tai vertaansa vailla oleville kengille. Epämiellyttävät ja epäterveelliset kengät voivat johtaa kivuliaisiin hankauksiin, varpaille ja jopa halluksille. Tästä syystä on syytä muistaa, että jalkojesi hoito on sijoitus terveyteesi. Tarkista, kuinka valita kenkiä, jotta et kärsisi.

 • 2019-11-03

Syksy saappaat - mitä valita?

Lomat päättyivät käsittämättömästi. Päivät ovat lyhyempiä, viileämpiä ja synkempiä. Joten on aika vaihtaa vaatekaappi sopimaan syksyn säähän. Hyvälaatuisilla kengillä on tässä tärkeä rooli - niiden tulee olla mukavia, lämpimiä ja mieluiten vedenpitäviä. Ei voi olla piilotettu, että syksyllä sää voi ottaa tietullinsä. Ehdotamme, mitkä syksyn saappaat valita ja mitkä mallit ovat tällä hetkellä kuumia!

 • 2019-11-03

Saappaat ankaraan talveen - mitä sinun pitäisi valita?

Talvi on yllättänyt kuljettajia jo vuosia. Vaikka kylmät kuukaudet ovat tulossa ja on aika laittaa talvirenkaat - kuljettajat ovat yllättyneitä. Älä anna sen yllättää sinua muodin suhteen. Varmista, että sinulla on talvisaappaat etukäteen. Niiden tulisi olla lämpimiä, vedenpitäviä ja erittäin mukavia. Ehdotamme, mikä tulee olemaan paras naisille ja mikä miehille!

 • 2019-11-03

Kevyet kävelykengät työssä

Syksy ja talvi ovat vuodenaikaa, jolloin meidän on pakko käyttää raskaita, lämpimiä ja vedenpitäviä kenkiä. Tämän ansiosta varmistamme asianmukaisen lämpömukavuuden ja vähentämme vilustumisen riskiä. On kuitenkin vaikea kuvitella viettävänsä koko päivän työtä sellaisissa kengissä. Joten ehdotamme, mitkä kevyet kävelykengät työssä ovat parhaita. Esittelemme malleja, jotka sopivat sekä miehille että naisille.

 • 2019-11-03

Urheilujalkineet vapaa-ajan tyyleihin

Tennarit, lenkkarit, lenkkarit ja lenkkarit - urheilujalkineita on monen tyyppisiä. Heillä kaikilla on yksi yhteinen asia - mukavuus. Joten on vaikeaa käyttää niitä vain aktiviteetteihin tai urheiluun, koska voit käyttää niitä joka päivä. Joten urheilujalkineet ovat täydellisiä satunnaisiin tyylityksiin. Kuinka koota ne yhteen? Mitkä mallit tulisi valita tyylikkäältä? Katsotaan!

 • 2019-11-03

Kuinka poistaa hometta kengistä?

Kun valmistat kenkiä uudelle kaudelle, saatat kohdata epämiellyttävän yllätyksen. Valkoinen kenkäpinnoite, joka on helposti havaittavissa etenkin mustalla kenkällä, voi osoittautua muotiksi. Joskus raid väri on harmaa, vihertävä tai ruskea. Tunnistat sen varmasti kellarille ominaisen epämiellyttävän mustan hajun perusteella. Tällainen muotti löytyy sekä luonnollisista että muovisista jalkineista. Kuinka suhtautua häneen? Kuinka poistaa hometta kengistä?

 • 2019-10-29

Kuinka valita syksyn 2019 trendit tyylitykseen?

Yleensä kenkiä käsitellään tyylistyksen lisäyksenä, mutta tällä kaudella on niin paljon hulluja vaihtoehtoja, että kannattaa kokeilla jotain uutta. Jos pelkäät, että tämäntyyppiset muunnelmat eivät sovellu päivittäiseen käyttöön, tämä artikkeli muuttaa mieltäsi.

 • 2019-10-16

Kuinka valita kengät housuihin?

En tiedä naista, jolla ei olisi vaatekaappissaan ainakin yhtä hopeaparia, ja sinulla on myös ne. Elämän voimakkuudessa ne ovat paljon käytännöllisempiä kuin mekot ja hameet. Sinun on oltava koskaan miettinyt, mitkä kengät valita tietylle mallille näyttääksesi parhaimmalta, ja tämä artikkeli auttaa sinua tässä.

 • 2019-10-04

Muodikkaimmat naisten kengät syksyyn 2019

Syksyn kalenteri alkoi äskettäin, ja ensimmäiset keltaiset lehdet ilmestyivät puille, mikä tarkoittaa viimeistä kelloa ostaa uusia jalkineita.

 • 2019-09-16

Syksyn kengät - erilaisista materiaaleista valmistettujen kenkäjen hoito

Jatkamalla edellistä artikkelia, tällä kertaa me valmistautuamme valmistelemaan muita syksyn kenkiä kaikkiin sateisiin retkille. Vaatekaapissamme on varmasti laaja valikoima jalkineita, joista sinun on pidettävä huolta oikealla tavalla. Kaikki ihmiset eivät käytä myös nahkakumppaneita. Harkitaan kuinka hoitaa muita kenkiä vähän ennen kausia.

 • 2019-09-09

Nahkakengät - kuinka huolehtia heistä?

Nahkakengät ovat pakollisia käytännöllisesti katsoen joka syksyllä. Heidän ansiostaan ​​voit valita hienoja tyylityksiä ja samalla saada takeet siitä, että kengät kestävät kovimmat säävaihtelut. Nahkajalkineita ei kuitenkaan voi jättää yksin. Mitä tämä tarkoittaa? Että niistä kannattaa huolehtia monella eri tavalla. Tämän ansiosta voimme jatkaa niissä kävelyn iloa koko syksyn.

 • 2019-09-03

Mitä talvihäät kengät?

Talvi ei ole suosituin aika mennä naimisiin. Jotkut parit päättävät kuitenkin mennä naimisiin talvikaudella lyhyen määräajan, matalamman hinnan tai yksinkertaisesti mieltymysten takia. Sitten vieraiden keskuudessa herää kysymys - mitä talvihäät kengät? Onko sinun otettava kengät vaihtoon? Tai ehkä voin pumpata tai kenkiä? Hälventämme epäilykset ja neuvomme, minkä mallin valita!

 • 2019-09-03

Mitä kenkiä kesähääihin?

Kesä on ehdottomasti suosituin aika hääihin. Nuoret nauttivat mielellään tämän ajanjakson tarjoamista sää charmista. Vieraille se on myös kätevä aika - vapaapäivät ovat omiaan edistämään lomaa ja matkoja, ja ulkona oleva sää rohkaisee tapaamaan rakkaitaan ja juhlia aamunkoittoon asti. Esiintyy kuitenkin kysymys - mitkä kengät kesähääihin! Olemme päättäneet kerätä tärkeimmät tiedot päätöksenteon auttamiseksi. Tässä on vinkimme!

 • 2019-09-03

Mitä kenkiä kevään hääihin?

Lisääntyvät päivät, korkeammat lämpötilat ja voimakas loistava aurinko tekevät keväästä innokkaasti valitun hääkauden. Maaliskuun puolivälistä kesäkuuhun sääkuvio vaihtelee suuresti, minkä vuoksi on epäilyksiä siitä, mitä kenkiä käytetään keväällä. Joten päätimme valmistaa kourallisen inspiraation, joka auttaa sinua päätöksenteossa. Neuvomme, mitkä kevään häät kengät toimivat naisille ja herroille!

 • 2019-09-03

Mitä kenkiä häät syksyllä?

Kultainen Puolan syksy - aurinko on hieman himmennetty, lehtien kultaiset värit ja edelleen suhteellisen korkeat lämpötilat tarkoittavat, että syyskuu ja lokakuu ovat kuukausia, jolloin nuoret parit päättävät lupata rakastaa hautaan. Joskus sää on kuitenkin pettymys, joten häävieraat ihmettelevät, mitkä asut valmistautua päiväksi. Neuvomme, mitkä kengät häät syksyllä ovat parhaat!

 • 2019-08-19

Ostammeko liikaa kenkiä?

Tätä kysymystä eivät kysy vain naiset, vaan myös herrat. Kengät ovat vaatekaappiosa, jota ei ole koskaan liikaa, varsinkin kun vuodenajat vaihtuvat niin nopeasti. Ja kesäsää ei aina ole kaunis ja kuuma. Meitä on jo toivottu tervetulleiksi elokuuhun - kuukauteen, jolloin yhä enemmän myrskyjä ja rankkasateita.

 • 2019-08-12

Milloin alkaa etsiä syksyn kenkiä?

Esitämme tämän kysymyksen - KYLLÄ! - juuri nyt. Vaikka on vasta elokuun puoliväli, on tässä vaiheessa syytä tutkia kaappiasi. Ehkä lomakausi on ohi, mutta meillä on jonkin aikaa tehdä syksyn edeltäjä siivous.

 • 2019-08-04

Naisten tyylikkäät nilkkurit

Naisten tyylikkäät nilkkurit ovat tällä hetkellä yksi suosituimmista jalkineista. Valinta on valtava - sekä kiilassa että pylväässä olevat saappaat sekä mukavat wellies-tyylit voidaan tyylittää niin, että ne näyttävät tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä, ​​ja samalla olivat erittäin toimivia. On tärkeää valita jalkineet, jotka ovat korkealaatuisia, kestäviä ja vakaita. Ehdotamme, mitkä tyylikkäät naisten nilkkurit saavat valita tällä kaudella!

 • 2019-08-04

Mitkä nilkkurit lapsille?

Oikeiden vauvakenkien valitseminen ei ole niin helppoa. Huolestuneena lastemme turvallisuudesta, haluamme valita sellaiset jalkineet, jotka varmistavat korkeimman mukavuuden, jalan vakauden eivätkä hiero tai heikentä lasta. Tärkeä näkökohta on myös sopiva materiaali, josta ne on valmistettu. Hyvä valinta, joka varmistaa lasten jalkojen riittävän vakauden, ovat nilkkakorkoiset saappaat. Alla olevassa artikkelissa neuvomme sinulle, mitkä kengät tulisi olla parhaimmat lasten nilkkaan.

 • 2019-08-04

Mitä kenkiä kesäksi?

Kesällä vaatekaappi on täynnä värikkäitä, ilmavia mekkoja ja lyhyitä shortseja. Heti kun lämpötila nousee, korvaamme koko vaatekaappin kevyellä ja mukavalla. Monet naiset kuitenkin ihmettelevät, mistä kesäkenkäistä on parasta päättää. On tärkeää, että ne ovat ilmavia ja mukavia käyttää, mutta myös muodikkaita ja valmistettuja sopivista materiaaleista. Tulemme auttamaan ja ehdottamaan, mitkä kesäkengät tulisi valita tällä kaudella!

 • 2019-08-04

Mitä kenkiä lapsille vuoristossa?

Kun valitsemme lastenmatkaa lasten kanssa, mietimme usein, mitkä jalkineet valita. Haluamme sen olevan mukava, mukava ja kestävä. On myös tärkeää varmistaa lapsen jalka riittävän tukevasti ja pehmusteena. Esitämme ehdotuksemme lasten kenkiä varten.

 • 2019-05-07

Muodikkaita ja käytännöllisiä jalkineita kesällä uimiseen 2019

Ulkomaanmatkojen saatavuus tarkoittaa sitä, että myös puolalaiset voivat kesällä kestää koko vuoden. Vaikka virallinen kausi alkaa vasta kesäkuun alussa, monet lomailijat haluavat lomata huhtikuussa tai toukokuussa. Muista ottaa käytännön uimakengät matkalle. Jos haluamme kysyä tyylikkäästi hotellin alueella, valitse yksi muodikkaista malleista tänä vuonna.

 • 2019-05-07

Miten nastat saapuivat naisten muodin kanoniin?

Kun kuvitellaan, miten kaunis, luottavainen ja seksikäs nainen näyttää, kuvassa on tärkein paikka nastoilla. Korkokengät, jotka muotitalojen ei pitäisi olla alle 9 senttimetriä, ovat tulleet toivottavaksi osaksi suuryritysten pukeutumissääntöjä ja arvokasta naisellisuutta. Kuka keksi kengät ja miten tällaiset jalkineet tulivat muoti-kanoniin?

 • 2019-05-07

Miten näyttää naisellinen karbonaatissa?

Sotilaallisiin malleihin mallinnettu raskas, massiivinen jalkine, joka liittyy lähinnä subkultuureihin, keskittyy tiettyihin musiikkityyleihin - rockiin, punkiin ja metalliin. Näin voit kuvata saveasi pähkinänkuoressa. Kengät, joilla on tyypillinen sitova, korkea nahkainen päällinen ja kiinteät pohjat, rakastavat tuhansia nuoria ja aikuisia - naisia ​​ja miehiä ympäri maailmaa. Suosittelemme, miten luodaan stylaatioita lasilla tärkeimmässä roolissa, että heidän omistajansa näyttävät ja tuntevat naisen.

 • 2019-05-07

Mitkä pikkulasten tennarit ovat parhaita?

Tennarit saapuivat pysyvästi lasten ja aikuisten muotikanoon. Tämä mukava urheilujalkine sopii moniin tyyleihin. Vanhemmat voivat mielellään ostaa lenkkarit lapsilleen, koska ne on helppo laittaa päälle, ne ovat kevyitä ja näyttävät hyvältä. Mitä etsiä, kun etsit täydellisiä kenkiä ja mitkä ovat parhaat lenkkarit?

 • 2019-05-07

Mitä pyöräjalkineet ovat parhaita?

Kevään alku on paras aika aloittaa polkupyöräkausi. Vapaa-ajan ratsastus kahden pyörän kanssa ei vaadi erikoislaitteita. Jos mittarin numero kasvaa päivittäin, kannattaa miettiä polkupyöräkenkiä. Kiitos heille, liikkuminen kahdella pyörällä on todellinen ilo. Mitä jalkineita pyöräilyyn ovat paras?

 • 2019-05-07

Aloita kesä tyylikkäästi - valitse muodikkaat kengät shortseihin

Joka kesä, kun lämpö kaataa taivaalta, muoti ystäville ihmettelevät, miten yhdistää tyylikäs ulkoasu mukavuuden tunteeseen. Mielenkiintoinen ajatus on luoda tyyli, jossa on tyylikkäät shortsit tärkeimmässä roolissa. Sekä miehet että naiset haluavat mielellään valita lyhyet housut ja ne ovat pakollinen osa kesävaatteita. Suosittelemme, mitkä kengät ovat parhaita shortseihin tulevalla kaudella.

 • 2019-05-07

Valitsemme lapselle ensimmäiset kengät

Lasten ensimmäisten kenkien valinta voi olla vanhempien haaste. Monet ortopediset kirurgit kehotetaan pukeutumaan lapsen jalat valmiiksi ottamaan ensimmäiset vaiheet oikein sovitetuissa kengissä. Vanhemmilla on usein epäilyksiä ja ihmettelevät, mitä jalkineita valita niin, että lapsi oppii kävelemään kunnolla. Suosittelemme, mitä ensimmäiset vauvan kengät ovat parhaita.

 • 2019-05-07

Kauneimmat kengät ensimmäiselle ehtoolliselle

Jokainen äiti unelmoi, että hänen lapsensa näyttää kauniilta ja elegantilta ensimmäisessä ehtoollisessa. Toukokuussa voit ihailla kauniisti pukeutuneita kirkkojen edessä kokoontuneita lapsia - valkoisiin mekkoihin pukeutuneita tyttöjä, joissa on kosteuksia, jotka on kudottu hiuksissa ja pojissa puvuissa. Suosittelemme, mitä kenkiä lapselle on parasta ensimmäiselle ehtoolliselle.

 • 2019-05-07

Valitsemme tyylikäs miesten sandaalit kesäksi

Kun lämpö kaadetaan taivaalta ja kaupunki on peitetty kuumalla ilmalla, kävely kengissä on todellinen teurastus. Muotikanavat ovat jo kauan sitten muuttuneet ja sandaalit ovat tulleet tärkeäksi osaksi kaupunkien muotoilua. Välimeren maiden miehillä on suuri vaikutus kesän suuntauksiin. Miehet hallitsivat miellyttävien ja muodikkaiden tyylitysten luomista. Suosittelemme, mitä sandaaleja elegantti mies voi käyttää.

 • 2019-05-07

Mistä tennarit tulivat? Suosituimpien urheilukenkien historia

Kengät ovat epäilemättä yksi suosituimmista ja kuluneimmista kengistä. He yhdistävät sukupolvia ja ammatteja - niitä käyttävät rock-tähdet, näyttelijät, toimittajat, bloggaajat ja peruskoululaiset. Muodikkaan ominaisuus, valkoinen pohjat ovat olleet maailmassa jatkuvasti useita vuosikymmeniä. Mistä tennarit tulivat ja mikä teki niistä niin kuuluisia?

 • 2019-05-07

Valitsemme naisten kengille parhaat kengät

Coco Chanel ja Greta Garbo, kun he lainasivat miesten vaatekaapista, tiesivät, mitä he tekivät. Naiset näyttävät hyvältä mailassa ja takissa. Tämä sarja on mukava yhtenäinen, joka voidaan vapaasti tyylitellä. Se toimii hyvin virallisten tapahtumien ja sosiaalisten kokousten aikana. Suosittelemme, mitkä kengät sopivat parhaiten naisten puvuun.

 • 2019-03-31

Muodikkaimmat naisten juoksukengät keväällä 2019

Kevät tulee meille muutaman viikon kuluttua. Kaupunkipuistot ja aukiot täytetään kävelijöillä ja urheilun ystävillä. Lämpimät kuukaudet ovat hyvä aika aloittaa seikkailu kentällä ja työskennellä kuvassa ennen kesää. Tärkein on oikea valmistautuminen lenkkeilyyn. Suosittelemme, mitkä naisten kengät ovat muodikkaimpia keväällä 2019.

 • 2019-03-31

Valitsemme yleiskengät, jotka ottavat työmatkalla

Matka työmatkalle edellyttää sopivien vaatteiden ja tarvikkeiden pakkaamista. Paikan päällä meidän on tyylikkäästi läsnä virallisissa kokouksissa ja vapaa-ajalla, jonka järjestäjä varmasti suunnittelee huolellisesti. Tämä tarkoittaa, että hyvin pakatussa matkalaukussa on oltava muodollisia sarjoja ja rentoja asuja. Suosittelemme, millaisia ​​naisten ja miesten kenkiä valita työmatkalla, tuntea olonsa mukavaksi ja hyvältä.

 • 2019-03-31

Etsimme kevyin pienimmille kaikkein mukavimpia kengät

Kevään saapuminen on aika kävellä ja ulkoiluun nuorimmalle. Kuten skandinaaviset sanovat - ei ole huonoa säätä, vain sopimatonta vaatetusta. Siksi tarjoamme lapsillemme muodikkaita kevätkenkiä, joissa pikkuiset voivat kävellä tahtoa sateisen kevätpäivän aikana ja suihkuttaa lumikenkiä. Suosittelemme, miten voit valita vauvojen tervetullut mukavaksi ja nauttia nuorimmasta.

 • 2019-03-31

Kätevimmät kengät ulkomaille

Ulkomaille meneminen on loistava tilaisuus oppia eri kulttuureista, tutustua makuihin ja ihailla kauniit näkymät. On parasta tutkia uusia paikkoja itse, käyttämällä paikallisia kuljetusvälineitä tai vain kävelyä. Riippumattomat retkikunnat, joiden aikana vieraat maat tuntevat toisensa omilla jaloillaan, on luotettava tapa luoda muistoja. Kun suunnittelet matkaa ulkomaille, sinun täytyy huolehtia sopivista jalkineista. Autamme sinua valitsemaan kengät, jotka toimivat parhaiten matkailun aikana.

 • 2019-03-08

Urheilijoiden kengät - miten aloittaa kevät?

Jälleen kerran palataan urheilujalkineiden aiheeseen. Ei ihme - tänä vuonna kannattaa panostaa urheilulliseen, terveelliseen toimintaan, jonka ansiosta voimme elvyttää talven jälkeen. Juoksu ja pyöräily ovat yhä suositumpia, sekä erilaisia tiimipelejä. Joten löydämme itsemme kaikesta tästä. Myös urheilukengät, joita kannattaa ostaa!

 • 2019-03-01

Miesten kengät keväällä - mikä on muodikasta, mikä on mukavaa?

Herrat, sinun on aika! Kevät lähestyy nopeasti. Naiset ovat jo tehneet ensimmäiset kengät ja tietävät, mitä odottaa uudella kaudella. He myös tietävät, mitä ostaa ostamaan tunteakseen kauniin ja muodikkaan, sesongista riippumatta, jopa sateisimmasta. Ja miehet? Niitä ei voi jättää jälkeensä!

 • 2019-02-23

Miten hoitaa mokkajalkineet näyttämään täydelliseltä ajasta huolimatta?

Suede kengät ovat nauttineet unflagging suosio useita vuosia. Tällainen jalkine on suuri, ja hyvin suunniteltujen naisten ja miesten mallit ansaitsevat huomiota. Tämän materiaalin höyryn pitäminen vaatii hieman enemmän työtä kuin viljan nahalla. Suede-viehätys on sen kauniissa tekstuurissa ja pehmeydessä, minkä vuoksi meidän on muistettava, että jalkineiden kyllästäminen ja hoito on lähes jokaisen oletuksen jälkeen. Suosittelemme, miten opimme hoitamaan pari mokkaa, jotta puhdistus vie vähän aikaa, ja kengät näyttävät hyvältä pitkään.

 • 2019-02-23

Miten valita nastat tanssia heissä koko prom ja monet häät?

Monille lukiolaisille prom on mahdollisuus valita ensimmäiset nastat elämässä. Pumput ohuella pilarilla, joka lumoaa viehätyksensä. Nämä ajattomat kengät näyttävät tyylikkäästi yhdessä tyylikkään pukeutumisen kanssa, ja ne ovat myös tapa lisätä naisellisuutta jokaiselle teini-ikäiselle. Suosittelemme, mistä etsitään, kun valitset nastat, jotta ne eivät osoittautuisi ostokseksi vain yhdelle osapuolelle.

 • 2019-02-23

Muodikkaimmat naisten kengät keväällä 2019

Lämpötila ulkona osoittaa talven puolivälissä, mutta katukanavilla voit tuntea kevään selkeät tuulet. Odotamme seuraavan kauden. Voimme tehdä odotuksistamme miellyttävämpiä tekemällä ensimmäisen kevätostoksemme. Alla ehdotamme, mitä muodikkaimmat kengät ovat keväällä 2019!

 • 2019-02-23

Valitsemme tyylikkäitä miesten kenkiä, jotka sopivat erinomaisesti promin ja lukion tutkintoon

Valitsemme pojille ensimmäiset tyylikäs kengät useimmiten ehtoollisuudelle ja tentille yläasteen tai peruskoulun lopussa. Jos nuorten elämässä ei ole paljon virallisia tilaisuuksia, useimmiten olemme viimeisenä vuonna, ennen kuin seuraava pari valitaan uudelleen. Baari on ripustettu erittäin korkealle - kengät on miellyttävä teini-ikäiselle ja oltava niin monipuolisia ja mukavia, että ne voidaan laittaa promille ja tentteille. Kehotamme sinua valitsemaan parhaat kengät korkeakoulututkinnon suorittaneelle.

 • 2019-02-15

Shoe trivia - tarkista, tiedätkö sen!

Olemme edessämme toinen, toinen artikkeli jalkineiden triviasta. Poikkeuksellisesti siirrymme takaisin ajassa taaksepäin, ensin muistelemalla lähempänä meitä ja päättymällä Marie Antoinetten kuvaan. Ennen kuin se tulee, kannattaa kysyä itseltäsi, onko kenkiä ... onnen symboli? Kyllä! On käynyt ilmi, että Aasiassa on usein kauniita nastoja, jotka tuodaan rakennuksiin. He haluavat tuoda vaurautta uusille asukkaille!

 • 2019-02-08

Menestyskengät - puutavara

Näitä kenkiä löytyy varmasti keltaisesta, melkein sinappiväristä. Ne ovat symboli menestyksestä jalkineteollisuudessa. Timberland syntyi Amerikassa, juuri Yhdysvalloissa, noin 50 vuotta sitten. Niiden suosio ei kuitenkaan vähennä päinvastoin - yhä useammin muotisuunnittelijat käyttävät niitä stylaatioihinsa riippumatta siitä, milloin ne on luotu. Tällä hetkellä myös puutavara on hyvä, kestävä kengän symboli, jota ei kannata luopua.

 • 2019-01-30

Kuinka monta paria kenkiä meidän pitäisi olla kaapissa?

Seuraavan tekstin nykyinen aihe on kysymys kenkien määrästä. Naisilla on paras vastaus - minulla on vielä liian vähän. Herrasmiehet eivät tarvitse niin paljon jalkineita, mutta joskus kannattaa räjähtää ja miettiä, josko jotkut kengät puuttuvat joskus? Ja se on varmasti! Meidän pitäisi olla kenkiä paitsi jokapäiväiseen kävelyyn, vähintään kahteen pariin, mutta myös kenkiin erikoistapahtumiin tai juhliin. Naisten vaatekaapissa kengät tai matalakorkoiset kengät ovat pakollisia, korostamalla mekkoa. Ja miehille, lakattu, tyylikäs kengät ovat perusta, jota ilman et voi liikkua!

 • 2019-01-18

Kerromme teille kenkistä - viisi jalkineiden triviaa, jotka kannattaa tietää!

Rakastatko kengät aivan kuten me? Varmasti! Siksi tämä viikko päättyy lyhyeen merkkiin, joka ei koske niin paljon kenkiä ja niiden tyyppejä, vaan mielenkiintoisia faktoja kenkistä. Jos haluat oppia muutamia mielenkiintoisia faktoja, pyydämme teitä lukemaan ensimmäiset tämäntyyppiset blogimerkinnät ButyModne.pl-blogissa!

 • 2019-01-13

Kotikengät - tossut, hihnat, tossut

Ne ovat useimmiten kotiin liittyviä, ne palauttavat vain hyviä muistoja ja suojaavat kylmältä lattialta etenkin syksyllä tai talvella. Ilman niitä on vain vaikeaa. Paljaat jalat vaativat kunnollista sitomista, ja sukat liukuvat tanssilattialle. Looginen ja käytännöllinen valinta on tossujen ostaminen, mikä tekee meistä onnellisia. Muista olla ostamatta niitä vain lapsille - suunnittelun vapaus tekee aikuisista mielellään myös niitä.

 • 2019-01-09

Mukavimmat lumikengät pienille

Talvi on täydellinen aika rakentaa lapsen koskemattomuutta. Älkäämme luovuttako kävelyä ja yhteisiä aktiviteetteja ulkoilmassa - tekemällä lumiukkoa tai heittämällä lumipalloja - vaikka lumi on lähellä lumen ikkunaa, ja kylmä puristaa meidät nenään. Huolehdimme asianmukaisista vaatteista, jotta lapsi ei ylikuumene tai hiki. Kengät ovat myös tärkeitä, minkä ansiosta voit kulkea lumisten jalkakäytävien läpi ja hypätä lumikoneisiin. Mitkä ovat parhaat lumikengät useiden vuosien ikäisille?

 • 2019-01-09

Muodikas talvimies - tyylikkäät miesten jalkineet

Vuoden viimeisellä neljänneksellä, kun tarvitset myynti- ja ostosuunnitelmia, siirrymme ympäri kaupunkia joka päivä yrittäen näyttää ammattimaiselta ja edustavalta kokouksissa asiakkaiden kanssa. Epäsuotuisissa sääolosuhteissa hoidetaan yksi tärkeimmistä asusteista, mikä auttaa meitä tekemään hyvän ensivaikutelman - kengille. Oikean jalkineen tulisi olla lämpimiä, niitä ei saa sulattaa sateessa, mukavasti ja ennen kaikkea tyylikäs. Suosittelemme, mitä kenkiä on paras talvella muodikkaalle miehelle.

 • 2019-01-09

Mitä kenkiä parhaiten lapsille?

Päivä, jolloin lapsi menee lastentarhaan ensimmäistä kertaa, on suuri tapahtuma. Valmistaudumme lapselle tähän asti useita kuukausia - puhumme peleistä, kollegoista, illallisista. Täydennämme myös lastentarhatarjan, joka sisältää asianmukaiset kengät, joita lapsellamme on jalat joka päivä useita tunteja. Suosittelemme, mitkä mallit ovat parhaita lastentarhalle.

 • 2019-01-09

Kengät sopivat erinomaisesti uudenvuodenaattona!

Aiomme alkaa valmistautua uudenvuoden juhliin. Riippumatta siitä, mihin vietämme tämän erikoisillan, muistakaamme itsestämme organisaation lämmössä. Suunnittelu mekko ja meikki on hauskaa ja mukavia tunteita. Valitaan muodikkaat vaatteet, sopivat asusteet ja ilmiömäiset kengät, jotta voisimme tuntea olonsa hienoksi ja hymyillen toivottaa uudenvuoden.

 • 2019-01-02

Karnevaalin kengät - parhaat ehdotukset 2019

Uudenvuodenaattona on takanamme, ja karnevaali on edessämme. Tämä on sen vuoden ajanjakso, jona sinun tarvitsee vain pelata kaikesta riippumatta. Jotta tämä tapahtuisi, suurenmoisen tapahtuman lisäksi sinun pitäisi löytää myös kaunis, ainutlaatuinen tyylikkyys, jossa tuntuu kuin tähti. Miten se tehdään? Henkilökohtaisesti suosittelemme aloittamaan ... kengät! Tämä ei ole aivan perinteinen lähestymistapa, mutta kengät voivat päättää, kuinka hyvä olet karnevaalitapahtumassa.

 • 2018-12-19

Mukluki - mitä nämä hauskat kengät ovat talvella?

Mukluki on perinne, jota me puolalaiset eivät tunne, mutta muille maille tiedetään. Muklukia valmistettiin perinteisesti eläinten nahoista - porosta tai sinetistä, mutta nykyään 21. vuosisadalla vastaavia tuotteita ei myydä. Se ei muuta sitä, että nimi toimii edelleen. Tarkoittaa talvikengät, ommeltu eri materiaaleista. Ne eivät ole tyypillisiä lumikenkiä ja saappaita. Muklukilla on jotain heissä! On syytä käyttää ja lumoaa vuoden 2018 viimeisiä päiviä!

 • 2018-12-16

Tyylikäs jalkineet muutokseen toimistoon

Talvella, kun lunta on ulkona, ja kylmä on pistelyä jaloissa, valitsemme kengät, jotka pitävät lämpöä. Pystytimme eristetyille, pitkille saappaille tai kiinteille lumikenkille seisomaan bussipysäkillä, tai jos auton lumenpoisto ei päättynyt pakkasella. Sopivat jalkineet täyttävät täydellisesti tehtävänsä ulkopuolella. Mutta mitä tehdä sen jälkeen, kun tulit lämpimään toimistoon?

 • 2018-12-16

Kauneimmat kengät joulun kokouksiin

Joulu lähestyy nopeasti. Tämä on erityinen aika, jonka vietämme yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Asunnon sisustus, menu ja joulupuun asettamispaikka suunnitellaan huolellisesti. Muistakaa myös itseämme valmistautumisen hulluudessa. Otetaan hetki ja valitse puvut, joissa meistä tuntuu erityisistä jouluaattona ja juhlallisina illallisina. Mitkä kengät sopivat parhaiten joulun perhejuhliin?

 • 2018-12-16

Tyylikäs tai lämmin - mitä talvikenkiä pitäisi olla?

Lämpömittareiden elohopeapalkki putosi alle -10 ° C: n lämpötilaan, ja suurimmat pakkaset käärittiin lisää huiveja. Tässä säässä on erittäin helppo saada kylmä, joten varo itsestäsi. On aika muuttaa suosikkisyksyn kengät kiinteille, lämpimille talvijalkineille. Joka vuosi kohtaatte dilemman, näytätkö tyylikkäästi ja jäädyttävän, tai valitset lämpimän, mutta muodikasta kengät talvella? Tarpeettomasti!

 • 2018-12-16

Miten valita parhaat juoksukengät?

Talvi liittyy mukava sohva, lämmin tossut ja herkullinen suklaa, ei liikuntaa. Käytäntö osoittaa kuitenkin, että autuuden tunne on vain väliaikainen - kylmät kuukaudet tulevat pian kulkemaan, ja pysymme ylimääräisinä kiloina. Siksi ennen kuin kaikki muistavat vaatekaappiin painetut uimapuvut, voimme jo olla tekemässä elämää. Talvi ei ole tekosyy! Kun ikkuna on jäätynyt, voimme aloittaa urheilulajin paikallisen kuntoklubin kuntosalilla. Juoksumatot odottavat laittaa jalat niihin. Tarvitsemme vain oikeat kengät.

 • 2018-12-14

Urheilu ja talvikengät Koulutus

Tämä on ensimmäinen uudenvuodenpäivämme artikkeli, jossa ehdotamme, että käytät vain mukavia jalkineita liikuntaan, mutta myös yhden uudenvuoden päätöslauselmista. Jokaisen meistä on huolehdittava terveydestämme. Meillä on urheilua, josta valita, väriin, mutta ilman asianmukaista peittoa emme pidä siitä. Mukavat kengät voivat tyydyttää vain, kun suhtaudumme vakavasti tähän aiheeseen. Miten se tehdään? Miten ostaa nämä hyvät ja laadukkaat urheilukengät? Tietoja tästä tämänpäiväisessä artikkelissa.

 • 2018-12-06

Joulukengät - mikä on paras valinta?

Mukava. Tämän vahvistaa kaikki naiset, jotka joutuivat viettämään liian korkeat korot yli kaksi tuntia ja seisomaan. Kukin kenkäpari voi osoittautua suureksi, jos laitamme ne yhteen koko tyylin, vaatteen tai tyylikkäiden housujen kanssa. Tämä valinta on meidän, mutta kannattaa muistaa, miten tällainen asu valita ennen yksittäisten tuotteiden ostamista. Aikataulu auttaa sinua välttämään pettymyksiä - koska kuka he ovat, eikö? Tämän vuoksi ...

 • 2018-11-28

Aloitamme hiihtokausi - kuinka valita oikeat lumikengät?

Snowboots. Luultavasti olemme pääasiassa yhteydessä lasten kenkiin, ei kovin muodikkaita ja karkeita. Haluamme kuitenkin osoittaa tässä artikkelissa, että tällaisia kenkiä tarvitaan erittäin paljon. Ei vain siksi, että he käsittelevät pehmeää lunta, vaan siksi, että ne tarjoavat maksimaalisen lämmön ilman ongelmia. Tunnetaan, liotettu jalka on sairas jalka - huonot kengät eivät anna mitään suojaa kausiluonteista vilustumista vastaan, eikä kukaan meistä halua olla sairas, varsinkin kun lomat ovat aivan nurkan takana.

 • 2018-11-20

Vauvan kengät talvella - kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Lasten talvikengät ovat aina suuri haaste. Ne eivät voi olla vain kauniita. Niiden on oltava mukavia ja hyvin suojattuja pieniltä jaloilta kylmältä ja lumelta sekä pehmo. Niiden on myös oltava sopusoinnussa tarpeettomien ja vaarallisten sairauksien vuoksi. Joten miten sovitat lasten kengän täydellisesti? Minkä muodon pitäisi olla kengissä, jotta lumi voi olla hauskaa?

 • 2018-11-14

Kengät talvella - mitä valita olla kylmä?

Kaunis puolalainen syksy päättyy hitaasti. Silmän vilkkuessa marraskuu häviää, puhumattakaan syys- ja lokakuussa. Koska tämä sateinen kausi oli hyvin anteeksiantava ja antoi meille paljon aurinkoista säätä, toivomme, että talvi ei anna lunta ja lopulta meillä on valkoinen joulu.

 • 2018-11-09

3 tapaa kenkiä ja syksyä - mitä sinun pitäisi muistaa tällä märkäkaudella?

Ennen kaikkea meidän on muistettava, että kukaan ei asu kenkiä. Voimme olla - ja se kannattaa tehdä - jopa kolme paria eri kenkiä syksyyn, jonka ansiosta tunnemme vain paremmin. Voimme ostaa tyylikkäitä, alkuperäisiä kenkiä, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi Andrewin juhliin, päivittäisiin kenkiin ja kenkiin erikoistilaisuuksiin, jotka ovat erittäin mukavia ja tuhoutumattomia.

 • 2018-10-30

Saappaat - vuosittainen syksy

Joka vuosi saappaat ovat kenkiä, jotka naiset valitsevat useimmiten jokaisessa kaupungissa. Ne ovat erittäin monipuolisia ja sopivat kaikkiin stylizaatioihin ja kaikkiin tilanteisiin. Polvikengät ovat pakollisia jokaisen naisen vaatekaapissa, joten kiirehdimme vaihtamalla muutamia mielenkiintoisia faktoja näihin kenkiin liittyvistä tyylitöistä. Naiset, jotka valitsevat saappaat, voivat olla hauskoja tällä kaudella. Miksi? Ei vain siksi, että viime aikoina saappaat ovat muodikkaita korkealla, vaan myös siksi, että kannattaa valita tämäntyyppisten jalkineiden eri syksyn värejä.

 • 2018-10-12

Saappaat koristeilla - osuma syksyllä 2018

Tällä kaudella suosituimmat ovat eri tyyppisiä saappaita, mutta - ei vain mitään. Kyse on kauniista ja silmiinpistävästä lisävarusteesta, kuten suihkusta, nastasta, rintamerkistä ja jopa paksuista nauhoista. Monet kengänmallit tänä syksynä tekevät meistä halutessamme käyttää niitä eikä vain löysien, rentojen stylizointien vuoksi. Myös niille, jotka vaativat ja tyylikäs. Miten kytket sen? Ensinnäkin päällysvaatteilla. Kynsikengät, joissa on kynnet, ovat käyttökelpoisia trenssi- ja päällystekerroksissa. Tämän kynsin saamiseksi kannattaa ostaa kenkiä, joissa on ketjun tai koristeelliset litteät nastat, jotka korostavat naisellista luonnetta. Tämä on hyvä uutinen naisille, jotka arvostavat itsenäisyyttä, naisellista kauneutta ja vähän hulluutta vaatteiden muotoilussa.

 • 2018-10-05

Glany - nuoren näköinen naisen painokseen?

Guanys liittyy lähinnä nuorisoliikkeisiin, ei täysin naisellisiin - päinvastoin. Saappaat, jotka ovat syksyn kenkiä, voivat kuitenkin täydellisesti toimia korvaavana kuin saappaat ja saappaat, joita varten se on vielä liian lämmin. Tällä hetkellä voimme nähdä monia mielenkiintoisia paria näitä kenkiä, jotka kiinnittävät jokaisen naisen huomion. Miksi?

 • 2018-09-26

Jodhpur-saappaat - muodikas, syksyn ratkaisu

Naisten kengät syksyllä ovat kiistanalainen kysymys. On olemassa monia kauniita tyyppejä ja malleja, eikä sitä voida yksiselitteisesti ilmoittaa, että tämä ja tämä kenkä ovat unelma syksystä / talvikaudesta 2018/19. Sillä välin sinun on päätettävä nopeasti. Kylmä ilma toi pilvet ja sateen Puolaan. Se voi olla mukavaa sieni poimijoille, mutta ei naisille, joiden täytyy vain löytää täydellinen pari kenkiä itselleen.

 • 2018-09-19

Kalosze, tai mitä hauskaa voi tuoda mukanasi syksyllä

Wellingtons on pari kenkiä, joita me varmasti yhdistämme lapsiin, lohkareihin ja puutarhoihin. Kukin näistä yhdistyksistä on tarpeeksi hyvä kysyä itseltäsi: mitä galoskeja tarvitaan minulle tällä kaudella. Valtaosa meistä on unohtanut, millaista on olla lapsi. Emme hyppy lohkareihin ja älä hyppää niiden yli, tilaten yksinkertaisia mutta kauniita näyttökertoja. Se ei muuta sitä tosiasiaa, että meidän ei tarvitse hypätä peurojen läpi - esimerkiksi matkalla töihin, kun olemme hyvin myöhäisiä.

 • 2018-09-07

Mitä hyviä kenkiä on syksyllä?

Syksy! Haluaisin sanoa, mutta tiedetään, että syyskuussa piilotamme hitaasti kesäkengät, korvaamalla tossut ja tossut. Myös sää heikkenee nopeasti - sateet ovat raskaita ja pitkäkestoisia, ja maailma hukkuu pisaroissa ja värikkäissä lehdissä. Siksi kannattaa ostaa kenkiä, jotka eivät aiheuta ongelmia. Sateinen kausi on täydellinen aika vaatekaapin purkamiseen ja uusien jalkineiden lisäämiseen! Tämän päivän ilmoituksessa kerrotaan, kuinka helppoa on ostaa tällaisia kenkiä verkossa.

 • 2018-08-29

Lapsikengät koululle - millaista valintaa tarvitset?

Koulukengät ovat erittäin tärkeä osa syyskuussa järjestettävää lakia. Vaikka vanhempien ja lasten huomion kohteena ovat koululaukut, muistikirjat sekä lyijykynät, kengät ja vaatteet ovat yhtä tärkeitä. Ei jokainen vanhempi lopulta tiedä, mitä kenkiä valita heidän lapsensa tai teini-ikäisensä, joka menee uuteen kouluun tai uuteen luokkaan.

 • 2018-08-24

Loman loppu? Tämä ei ole kesäkenkien ostamisen loppu!

Tänään epätavallinen merkintä tulee olemaan kenkien omien suosikkiosien - ostosten - osalta. Kenkien ostaminen ei ole vain miellyttävää toimintaa, vaan myös erittäin pitkäikäinen, varsinkin jos yllättäen törmäät parhaaseen edistykseen elämässämme. Vaikka juhlapäivät ovat päättymässä, voit vielä ostaa enemmän paria flip-floppia ja sandaaleja kaupoissa. Mitä varten?

 • 2018-08-15

Miten pidät suosikkikengät tai lenkkarit pidempään?

Oikean kengän ostaminen ei ole koskaan ollut helppoa - tämä koskee kaikenlaisia kenkiä, joiden kanssa me vain käsittelemme. Joskus ostamme kuitenkin useita tennarit ja lenkkarit, jotka ovat yksinkertaisesti tarpeettomia. Miksi? Jotkut niistä tuhoutuvat nopeasti, koska ne eivät ole hyvälaatuisia tai meitä käytetään liian usein. Hyvälaatuisten jalkineiden ostamisen lisäksi on useita tapoja, joita kannattaa kunnioittaa, jos haluat nauttia enemmän kuin yhden kauden kengän mallista. Ensinnäkin sinun pitäisi aina huolehtia kengistä, eli käyttää niitä niin, etteivät ne tuhoa selkänojaa, eivätkä myöskään sekoita jalkojasi. Tämän ansiosta säästämme myös kärjen.

 • 2018-08-12

Pitäisikö sinun ottaa vähintään kaksi paria kenkiä mukanasi kesän aikana?

Tämän päivän pitkä otsikko on hieman lämmin, vaikka elokuun puolivälissä se kulkee pian. Lämmin ilma ja vielä kestävä loma-aika kannustavat sinua kirjoittamaan loma-ilmoituksia ja sitä teemme tänään. Otsikossa esitetty kysymys ei todellakaan ole helpoin, varsinkin jos menemme esimerkiksi viikonloppuna. Meillä on pieni matkatavara, joka ei anna meille mahdollisuuden lisätä siihen tarpeettomia kenkiä ensimmäisellä silmäyksellä. Mutta oletko varma? Tarvitsemmeko joskus ylimääräistä kenkiä?

 • 2018-08-01

Miten hoitaa nahkaa, elegantteja kenkiä?

Nahkajalkineet ovat jalkineita, jotka meidän pitäisi olla kaapissa, ainakin kesällä tai talvella. Tällaiset kengät eivät ole pelkästään kestäviä, vaan myös näyttäviä. Ne soveltuvat häät tai jouluaattona. Kaikki riippuu olosuhteista. Ja jos heidän ostonsa on yksinkertaista ja miellyttävää, näiden kenkien hoitaminen vaatii meiltä paljon kärsivällisyyttä ja säännöllisyyttä. Vain tällä tavoin voimme nauttia niiden laadusta ja esteettisyydestä pidempään.

 • 2018-07-25

Miksi kannattaa ostaa kenkiä verkkokaupassa - opas naisille

Kenkien ostaminen on vaikeaa. Jokainen kiireinen nainen tietää, että ei ole aikaa kävellä paikallaan pysyvien myymälöiden ympärillä ja katsoa paria tiiviisti. Siksi varmasti - kuten näette - pidämme mieluummin verkkokauppoja. Suurten valokuvien laadun ja hyvin selkeiden kuvausten ansiosta jalkineiden valinta ei ole niin suuri ongelma. Lisäksi, kun istut kotona, voit tilata useita pariskuntia, jopa koko perheelle.

 • 2018-07-17

Vaellus - mitä kenkiä valita?

Haluaisimme sanoa, että se on varmasti mukava, mutta se ei auta meitä paljon, kun valitset oikeat kengät. Itse asiassa on monia vinkkejä, jotka auttavat täyttämään kerroksen, jossa vierailet viehättävillä vuoristoalueilla. Tänään haluaisimme kerätä ne yhteen järkevään artikkeliin, joka helpottaa huomattavasti vaellusreittien valintaa.

 • 2017-05-22

KESTÄVÄT TYHJÄT PLATFORMIT JA KUVAT TAI HISTORIA

Kengät, joiden kantapäät ovat mukavimpia, eivät kuulu. Vaikka ne ovat hyvin muotoiltuja eivätkä vahingoita meitä kaikkialla, ne saavat jalat väsymään nopeammin, jalkojen verenkierto estyy ja jalat ovat luonnoton. Jotkut meistä joutuvat kuitenkin käyttämään kantapäät joka päivä (esim. Kun pukeutumiskoodi työssä vaatii sitä), toiset haluavat näyttää hyvältä ja toiset aivan kuten kantapäät. Emme kuitenkaan aina halua tai voi varaa kävellä korkeilla koroilla koko päivän, mutta haluamme silti lisätä muutaman sentin. Onneksi on neuvoja! Korot ja kiilat tulevat meille apua!

 • 2017-05-08

Romanssi katteista: farkut ja kengät!

Kuka ei tunne heitä ja kuka ei käytä niitä? Ne ovat 20. vuosisadan kuvake: JEANS!

 • 2017-04-27

Vaelluskengät

Kevät ei pilaa meitä tänä vuonna, mutta pitkä toukokuun viikonloppu lähestyy! Oletko menossa jonnekin tai oletko kotona?

 • 2017-04-10

Pikku musta ja mitä seuraavaksi ...?

Pyhä pääsiäinen on jo vyöhönne. Perhejuhlat, runsaasti pöydät, śmingus dyngus ja aikaisempi "muna" työssä. Joskus kateellinen kollega tai serkku näyttää olevan mustasukkainen. Mitä tehdä näyttämään kauniilta ja juhlavalta?

 • 2017-04-03

Miten hoitaa talvikengät?

Näyttää siltä, että kevät on asettunut kotiin hyväksi. Olet jo valmistautumassa kevätpuhdistukseen ja unelmoitko kesän mekkojen ja lenkkarien tai sandaalien aloittamisesta? Tiedättekö, miten hoidat talvikengät? Jos näin ei ole, on tarpeen lukea tämä artikkeli!

 • 2017-03-26

PUUVILLA PUUT: TRAMPKI

Oletko koskaan miettinyt, millaisia kenkiä eri vuodenaikoja edustavat ihmiset menevät? Mielestäni talvi menisi emuun ja värikäs Lady Spring olisi luonnollisesti värikkäissä lenkkeissä! Kiitos hänen taikajalkineistaan, jokainen maa-alue, johon hän asettaisi jalkansa, kukoistaisi! Oletteko samaa mieltä kanssani?

Kengillä on historia, ja se on pidempi kuin luulisi.

 • 2017-03-15

TRENDY Wiosna / Lato 17: BOTKI

Kevät on tulossa nopeasti! Nurmikolla voit nähdä pieniä vihreää ruohoa ja jopa krokoja tai lumikelloja. Onko sinulla vielä raskas, talvella saappaat? Kengät ovat liian kylmiä, puhumattakaan balettikenkiä, joten mitä pukeutua? BOTKI! Tässä ovat suurimmat fashionistas - Chiara Ferragani, Olivia Palermo ja Ines dela Fressange. He valloittivat Pariisin, sateisen Lontoon ja New Yorkin. Mutta mitä me niistä tiedämme, nämä ovat kengät talvella. No, ei! Saappaat pysyvät kanssamme myös keväällä! Ja näet, miksi!

 • 2016-10-19

Vaikea rakkaus, tai miten ostaa mukavia kantapäät

Rakkaus korkokenkiä kohtaan on joskus rakkaus ilman vastavuoroisuutta. Miksi ne nastat, joita rakastamme niin paljon
epämukavaksi?

 • 2016-10-19

Lyhyt kantapään historia

Kengät, joissa on kantapäät, saavat meidät tuntemaan enemmän naisellisuutta, houkuttelevuutta. He lisäävät meidät muutaman senttimetrin korkeuteen, mutta myös itseluottamukseen ja sukupuoleen. Meidän jalkamme ovat pidempiä ja siluetti ohuempi. Nykyään ne liittyvät naisellisuuteen, mutta ovatko ne aina olleet sellaisia?

 • 2016-10-19

Jalkineiden syksyn hoito

Sinun tulisi huolehtia kengistäsi ympäri vuoden. Kaudesta ja säästä riippumatta, koska ne ovat meidän showcase.

 • 2016-10-10

Lastentarhan tossut - viisi vihjeitä jalkineiden valinnalle nuorelle jalalle

Valitsemalla oikeat jalkineet esikoululaiselle on todellinen haaste! Lapsen jalka kasvaa, joten sitä ei pitäisi vääristää väärin valituilla jalkineilla, mutta mitä se todella tarkoittaa? Tietoja tänään blogistamme.

 • 2016-10-10

Syksyn puhdistus! Mitä kenkiä sinun pitäisi olla vaatekaappissasi?

Kesä loppuu hitaasti, joten kannattaa valmistautua tulevaan kauteen. Vaikka syyskuu vaimentaa säätä ja voit unohtaa syksyn, lokakuu on paljon viileämpi. Se ei pysy, joten ei muuta kuin katsella vaatekaappisi läpi ja nähdä, mitä me kaatumme kaatumiskaudesta.

 • 2016-10-03

Miten valita oikea kengän koko

Suurin osa meistä tietää jalkojen koon, tiedämme myös, kun ostat jalkineita, että yksittäisten valmistajien koko on erilainen.