blogi

Viimeaikaiset merkinnät
Martensy, mukavimmat jalkineet syksyllä ja talvella Kuinka hoitaa nahkakenkiä? Rento kengät rento muotoiluun - miten käyttää niitä? Liukkaat jalat, hankaukset, varpaat - kuinka valita kengät, etteivät kärsivät? Syksy saappaat - mitä valita? Saappaat ankaraan talveen - mitä sinun pitäisi valita? Kevyet kävelykengät työssä Urheilujalkineet vapaa-ajan tyyleihin Kuinka poistaa hometta kengistä? Kuinka valita syksyn 2019 trendit tyylitykseen?
2019-11-11
Kiinnostuksen lisääntyessä viime vuosisadan 90-luvun muodista martenssit ovat suosineet. Huolimatta siitä, että ne on suunniteltu pian toisen maailmansodan jälkeen Saksassa, ne eivät koskaan poistuneet muodista. Voit yhdistää heidät eniten punk- ja grung -angelmiin, mutta ne eivät ole kenkiä vain teini-ikäisille. Tässä artikkelissa on tietoja heistä ja useita tyylisuosituksia.
2019-11-03
Nahkakengät vaativat hoitoa ja huomiota. Miksi? Tämä johtuu pääasiassa siitä, että kulutamme paljon enemmän sellaisiin jalkineisiin kuin muovijalkineisiin. Joten haluamme pidentää heidän elämäänsä. Toinen syy on käyttömukavuus - nahkakengät ovat erittäin mukavat, mukautuvat jalkaan ja takaavat nautinnon käytettävyydestä, vaikka olisimmekin niitä jaloillamme tuntikausia. Joten ehdotamme, kuinka hoitaa nahkakenkiä varmistaakseen niiden pitkäikäisyyden? Opi vinkkimme!
2019-11-03
Jokaisella on omat mieltymyksensä pukeutumistilaansa. Jos valitset päivittäin löysät ja mukavammat yhdistelmät, vaatekaapistasi ei pitäisi puuttua urheilujalkineita. Neuvomme, kuinka yhdistää ne rento tyylitykseen ja paljastamme, mitkä mallit ovat tämän kauden osuma!
2019-11-03
Esteettisistä syistä ja muotista johtuen voit altistaa jalat usein epämukaville jalkineille, kuten liian korkeille korkokengille tai vertaansa vailla oleville kengille. Epämiellyttävät ja epäterveelliset kengät voivat johtaa kivuliaisiin hankauksiin, varpaille ja jopa halluksille. Tästä syystä on syytä muistaa, että jalkojesi hoito on sijoitus terveyteesi. Tarkista, kuinka valita kenkiä, jotta et kärsisi.
2019-11-03
Lomat päättyivät käsittämättömästi. Päivät ovat lyhyempiä, viileämpiä ja synkempiä. Joten on aika vaihtaa vaatekaappi sopimaan syksyn säähän. Hyvälaatuisilla kengillä on tässä tärkeä rooli - niiden tulee olla mukavia, lämpimiä ja mieluiten vedenpitäviä. Ei voi olla piilotettu, että syksyllä sää voi ottaa tietullinsä. Ehdotamme, mitkä syksyn saappaat valita ja mitkä mallit ovat tällä hetkellä kuumia!
2019-11-03
Talvi on yllättänyt kuljettajia jo vuosia. Vaikka kylmät kuukaudet ovat tulossa ja on aika laittaa talvirenkaat - kuljettajat ovat yllättyneitä. Älä anna sen yllättää sinua muodin suhteen. Varmista, että sinulla on talvisaappaat etukäteen. Niiden tulisi olla lämpimiä, vedenpitäviä ja erittäin mukavia. Ehdotamme, mikä tulee olemaan paras naisille ja mikä miehille!
2019-11-03
Syksy ja talvi ovat vuodenaikaa, jolloin meidän on pakko käyttää raskaita, lämpimiä ja vedenpitäviä kenkiä. Tämän ansiosta varmistamme asianmukaisen lämpömukavuuden ja vähentämme vilustumisen riskiä. On kuitenkin vaikea kuvitella viettävänsä koko päivän työtä sellaisissa kengissä. Joten ehdotamme, mitkä kevyet kävelykengät työssä ovat parhaita. Esittelemme malleja, jotka sopivat sekä miehille että naisille.
2019-11-03
Tennarit, lenkkarit, lenkkarit ja lenkkarit - urheilujalkineita on monen tyyppisiä. Heillä kaikilla on yksi yhteinen asia - mukavuus. Joten on vaikeaa käyttää niitä vain aktiviteetteihin tai urheiluun, koska voit käyttää niitä joka päivä. Joten urheilujalkineet ovat täydellisiä satunnaisiin tyylityksiin. Kuinka koota ne yhteen? Mitkä mallit tulisi valita tyylikkäältä? Katsotaan!
2019-11-03
Kun valmistat kenkiä uudelle kaudelle, saatat kohdata epämiellyttävän yllätyksen. Valkoinen kenkäpinnoite, joka on helposti havaittavissa etenkin mustalla kenkällä, voi osoittautua muotiksi. Joskus raid väri on harmaa, vihertävä tai ruskea. Tunnistat sen varmasti kellarille ominaisen epämiellyttävän mustan hajun perusteella. Tällainen muotti löytyy sekä luonnollisista että muovisista jalkineista. Kuinka suhtautua häneen? Kuinka poistaa hometta kengistä?
2019-10-29
Yleensä kenkiä käsitellään tyylistyksen lisäyksenä, mutta tällä kaudella on niin paljon hulluja vaihtoehtoja, että kannattaa kokeilla jotain uutta. Jos pelkäät, että tämäntyyppiset muunnelmat eivät sovellu päivittäiseen käyttöön, tämä artikkeli muuttaa mieltäsi.
2019-10-16
En tiedä naista, jolla ei olisi vaatekaappissaan ainakin yhtä hopeaparia, ja sinulla on myös ne. Elämän voimakkuudessa ne ovat paljon käytännöllisempiä kuin mekot ja hameet. Sinun on oltava koskaan miettinyt, mitkä kengät valita tietylle mallille näyttääksesi parhaimmalta, ja tämä artikkeli auttaa sinua tässä.
2019-10-04
Syksyn kalenteri alkoi äskettäin, ja ensimmäiset keltaiset lehdet ilmestyivät puille, mikä tarkoittaa viimeistä kelloa ostaa uusia jalkineita.
2019-09-16
Jatkamalla edellistä artikkelia, tällä kertaa me valmistautuamme valmistelemaan muita syksyn kenkiä kaikkiin sateisiin retkille. Vaatekaapissamme on varmasti laaja valikoima jalkineita, joista sinun on pidettävä huolta oikealla tavalla. Kaikki ihmiset eivät käytä myös nahkakumppaneita. Harkitaan kuinka hoitaa muita kenkiä vähän ennen kausia.
2019-09-09
Nahkakengät ovat pakollisia käytännöllisesti katsoen joka syksyllä. Heidän ansiostaan ​​voit valita hienoja tyylityksiä ja samalla saada takeet siitä, että kengät kestävät kovimmat säävaihtelut. Nahkajalkineita ei kuitenkaan voi jättää yksin. Mitä tämä tarkoittaa? Että niistä kannattaa huolehtia monella eri tavalla. Tämän ansiosta voimme jatkaa niissä kävelyn iloa koko syksyn.
2019-09-03
Talvi ei ole suosituin aika mennä naimisiin. Jotkut parit päättävät kuitenkin mennä naimisiin talvikaudella lyhyen määräajan, matalamman hinnan tai yksinkertaisesti mieltymysten takia. Sitten vieraiden keskuudessa herää kysymys - mitä talvihäät kengät? Onko sinun otettava kengät vaihtoon? Tai ehkä voin pumpata tai kenkiä? Hälventämme epäilykset ja neuvomme, minkä mallin valita!
2019-09-03
Kesä on ehdottomasti suosituin aika hääihin. Nuoret nauttivat mielellään tämän ajanjakson tarjoamista sää charmista. Vieraille se on myös kätevä aika - vapaapäivät ovat omiaan edistämään lomaa ja matkoja, ja ulkona oleva sää rohkaisee tapaamaan rakkaitaan ja juhlia aamunkoittoon asti. Esiintyy kuitenkin kysymys - mitkä kengät kesähääihin! Olemme päättäneet kerätä tärkeimmät tiedot päätöksenteon auttamiseksi. Tässä on vinkimme!
2019-09-03
Lisääntyvät päivät, korkeammat lämpötilat ja voimakas loistava aurinko tekevät keväästä innokkaasti valitun hääkauden. Maaliskuun puolivälistä kesäkuuhun sääkuvio vaihtelee suuresti, minkä vuoksi on epäilyksiä siitä, mitä kenkiä käytetään keväällä. Joten päätimme valmistaa kourallisen inspiraation, joka auttaa sinua päätöksenteossa. Neuvomme, mitkä kevään häät kengät toimivat naisille ja herroille!
2019-09-03
Kultainen Puolan syksy - aurinko on hieman himmennetty, lehtien kultaiset värit ja edelleen suhteellisen korkeat lämpötilat tarkoittavat, että syyskuu ja lokakuu ovat kuukausia, jolloin nuoret parit päättävät lupata rakastaa hautaan. Joskus sää on kuitenkin pettymys, joten häävieraat ihmettelevät, mitkä asut valmistautua päiväksi. Neuvomme, mitkä kengät häät syksyllä ovat parhaat!
2019-08-19
Tätä kysymystä eivät kysy vain naiset, vaan myös herrat. Kengät ovat vaatekaappiosa, jota ei ole koskaan liikaa, varsinkin kun vuodenajat vaihtuvat niin nopeasti. Ja kesäsää ei aina ole kaunis ja kuuma. Meitä on jo toivottu tervetulleiksi elokuuhun - kuukauteen, jolloin yhä enemmän myrskyjä ja rankkasateita.
2019-08-12
Esitämme tämän kysymyksen - KYLLÄ! - juuri nyt. Vaikka on vasta elokuun puoliväli, on tässä vaiheessa syytä tutkia kaappiasi. Ehkä lomakausi on ohi, mutta meillä on jonkin aikaa tehdä syksyn edeltäjä siivous.
2019-08-04
Naisten tyylikkäät nilkkurit ovat tällä hetkellä yksi suosituimmista jalkineista. Valinta on valtava - sekä kiilassa että pylväässä olevat saappaat sekä mukavat wellies-tyylit voidaan tyylittää niin, että ne näyttävät tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä, ​​ja samalla olivat erittäin toimivia. On tärkeää valita jalkineet, jotka ovat korkealaatuisia, kestäviä ja vakaita. Ehdotamme, mitkä tyylikkäät naisten nilkkurit saavat valita tällä kaudella!
2019-08-04
Oikeiden vauvakenkien valitseminen ei ole niin helppoa. Huolestuneena lastemme turvallisuudesta, haluamme valita sellaiset jalkineet, jotka varmistavat korkeimman mukavuuden, jalan vakauden eivätkä hiero tai heikentä lasta. Tärkeä näkökohta on myös sopiva materiaali, josta ne on valmistettu. Hyvä valinta, joka varmistaa lasten jalkojen riittävän vakauden, ovat nilkkakorkoiset saappaat. Alla olevassa artikkelissa neuvomme sinulle, mitkä kengät tulisi olla parhaimmat lasten nilkkaan.
2019-08-04
Kesällä vaatekaappi on täynnä värikkäitä, ilmavia mekkoja ja lyhyitä shortseja. Heti kun lämpötila nousee, korvaamme koko vaatekaappin kevyellä ja mukavalla. Monet naiset kuitenkin ihmettelevät, mistä kesäkenkäistä on parasta päättää. On tärkeää, että ne ovat ilmavia ja mukavia käyttää, mutta myös muodikkaita ja valmistettuja sopivista materiaaleista. Tulemme auttamaan ja ehdottamaan, mitkä kesäkengät tulisi valita tällä kaudella!
2019-08-04
Kun valitsemme lastenmatkaa lasten kanssa, mietimme usein, mitkä jalkineet valita. Haluamme sen olevan mukava, mukava ja kestävä. On myös tärkeää varmistaa lapsen jalka riittävän tukevasti ja pehmusteena. Esitämme ehdotuksemme lasten kenkiä varten.
2019-05-07
Ulkomaanmatkojen saatavuus tarkoittaa sitä, että myös puolalaiset voivat kesällä kestää koko vuoden. Vaikka virallinen kausi alkaa vasta kesäkuun alussa, monet lomailijat haluavat lomata huhtikuussa tai toukokuussa. Muista ottaa käytännön uimakengät matkalle. Jos haluamme kysyä tyylikkäästi hotellin alueella, valitse yksi muodikkaista malleista tänä vuonna.
2019-05-07
Kun kuvitellaan, miten kaunis, luottavainen ja seksikäs nainen näyttää, kuvassa on tärkein paikka nastoilla. Korkokengät, jotka muotitalojen ei pitäisi olla alle 9 senttimetriä, ovat tulleet toivottavaksi osaksi suuryritysten pukeutumissääntöjä ja arvokasta naisellisuutta. Kuka keksi kengät ja miten tällaiset jalkineet tulivat muoti-kanoniin?
2019-05-07
Sotilaallisiin malleihin mallinnettu raskas, massiivinen jalkine, joka liittyy lähinnä subkultuureihin, keskittyy tiettyihin musiikkityyleihin - rockiin, punkiin ja metalliin. Näin voit kuvata saveasi pähkinänkuoressa. Kengät, joilla on tyypillinen sitova, korkea nahkainen päällinen ja kiinteät pohjat, rakastavat tuhansia nuoria ja aikuisia - naisia ​​ja miehiä ympäri maailmaa. Suosittelemme, miten luodaan stylaatioita lasilla tärkeimmässä roolissa, että heidän omistajansa näyttävät ja tuntevat naisen.
2019-05-07
Tennarit saapuivat pysyvästi lasten ja aikuisten muotikanoon. Tämä mukava urheilujalkine sopii moniin tyyleihin. Vanhemmat voivat mielellään ostaa lenkkarit lapsilleen, koska ne on helppo laittaa päälle, ne ovat kevyitä ja näyttävät hyvältä. Mitä etsiä, kun etsit täydellisiä kenkiä ja mitkä ovat parhaat lenkkarit?
2019-05-07
Kevään alku on paras aika aloittaa polkupyöräkausi. Vapaa-ajan ratsastus kahden pyörän kanssa ei vaadi erikoislaitteita. Jos mittarin numero kasvaa päivittäin, kannattaa miettiä polkupyöräkenkiä. Kiitos heille, liikkuminen kahdella pyörällä on todellinen ilo. Mitä jalkineita pyöräilyyn ovat paras?
2019-05-07
Joka kesä, kun lämpö kaataa taivaalta, muoti ystäville ihmettelevät, miten yhdistää tyylikäs ulkoasu mukavuuden tunteeseen. Mielenkiintoinen ajatus on luoda tyyli, jossa on tyylikkäät shortsit tärkeimmässä roolissa. Sekä miehet että naiset haluavat mielellään valita lyhyet housut ja ne ovat pakollinen osa kesävaatteita. Suosittelemme, mitkä kengät ovat parhaita shortseihin tulevalla kaudella.
2019-05-07
Lasten ensimmäisten kenkien valinta voi olla vanhempien haaste. Monet ortopediset kirurgit kehotetaan pukeutumaan lapsen jalat valmiiksi ottamaan ensimmäiset vaiheet oikein sovitetuissa kengissä. Vanhemmilla on usein epäilyksiä ja ihmettelevät, mitä jalkineita valita niin, että lapsi oppii kävelemään kunnolla. Suosittelemme, mitä ensimmäiset vauvan kengät ovat parhaita.
2019-05-07
Jokainen äiti unelmoi, että hänen lapsensa näyttää kauniilta ja elegantilta ensimmäisessä ehtoollisessa. Toukokuussa voit ihailla kauniisti pukeutuneita kirkkojen edessä kokoontuneita lapsia - valkoisiin mekkoihin pukeutuneita tyttöjä, joissa on kosteuksia, jotka on kudottu hiuksissa ja pojissa puvuissa. Suosittelemme, mitä kenkiä lapselle on parasta ensimmäiselle ehtoolliselle.
2019-05-07
Kun lämpö kaadetaan taivaalta ja kaupunki on peitetty kuumalla ilmalla, kävely kengissä on todellinen teurastus. Muotikanavat ovat jo kauan sitten muuttuneet ja sandaalit ovat tulleet tärkeäksi osaksi kaupunkien muotoilua. Välimeren maiden miehillä on suuri vaikutus kesän suuntauksiin. Miehet hallitsivat miellyttävien ja muodikkaiden tyylitysten luomista. Suosittelemme, mitä sandaaleja elegantti mies voi käyttää.
2019-05-07
Kengät ovat epäilemättä yksi suosituimmista ja kuluneimmista kengistä. He yhdistävät sukupolvia ja ammatteja - niitä käyttävät rock-tähdet, näyttelijät, toimittajat, bloggaajat ja peruskoululaiset. Muodikkaan ominaisuus, valkoinen pohjat ovat olleet maailmassa jatkuvasti useita vuosikymmeniä. Mistä tennarit tulivat ja mikä teki niistä niin kuuluisia?
2019-05-07
Coco Chanel ja Greta Garbo, kun he lainasivat miesten vaatekaapista, tiesivät, mitä he tekivät. Naiset näyttävät hyvältä mailassa ja takissa. Tämä sarja on mukava yhtenäinen, joka voidaan vapaasti tyylitellä. Se toimii hyvin virallisten tapahtumien ja sosiaalisten kokousten aikana. Suosittelemme, mitkä kengät sopivat parhaiten naisten puvuun.
2019-03-31
Kevät tulee meille muutaman viikon kuluttua. Kaupunkipuistot ja aukiot täytetään kävelijöillä ja urheilun ystävillä. Lämpimät kuukaudet ovat hyvä aika aloittaa seikkailu kentällä ja työskennellä kuvassa ennen kesää. Tärkein on oikea valmistautuminen lenkkeilyyn. Suosittelemme, mitkä naisten kengät ovat muodikkaimpia keväällä 2019.
2019-03-31
Matka työmatkalle edellyttää sopivien vaatteiden ja tarvikkeiden pakkaamista. Paikan päällä meidän on tyylikkäästi läsnä virallisissa kokouksissa ja vapaa-ajalla, jonka järjestäjä varmasti suunnittelee huolellisesti. Tämä tarkoittaa, että hyvin pakatussa matkalaukussa on oltava muodollisia sarjoja ja rentoja asuja. Suosittelemme, millaisia ​​naisten ja miesten kenkiä valita työmatkalla, tuntea olonsa mukavaksi ja hyvältä.
2019-03-31
Kevään saapuminen on aika kävellä ja ulkoiluun nuorimmalle. Kuten skandinaaviset sanovat - ei ole huonoa säätä, vain sopimatonta vaatetusta. Siksi tarjoamme lapsillemme muodikkaita kevätkenkiä, joissa pikkuiset voivat kävellä tahtoa sateisen kevätpäivän aikana ja suihkuttaa lumikenkiä. Suosittelemme, miten voit valita vauvojen tervetullut mukavaksi ja nauttia nuorimmasta.
2019-03-31
Ulkomaille meneminen on loistava tilaisuus oppia eri kulttuureista, tutustua makuihin ja ihailla kauniit näkymät. On parasta tutkia uusia paikkoja itse, käyttämällä paikallisia kuljetusvälineitä tai vain kävelyä. Riippumattomat retkikunnat, joiden aikana vieraat maat tuntevat toisensa omilla jaloillaan, on luotettava tapa luoda muistoja. Kun suunnittelet matkaa ulkomaille, sinun täytyy huolehtia sopivista jalkineista. Autamme sinua valitsemaan kengät, jotka toimivat parhaiten matkailun aikana.
2019-03-08
Jälleen kerran palataan urheilujalkineiden aiheeseen. Ei ihme - tänä vuonna kannattaa panostaa urheilulliseen, terveelliseen toimintaan, jonka ansiosta voimme elvyttää talven jälkeen. Juoksu ja pyöräily ovat yhä suositumpia, sekä erilaisia tiimipelejä. Joten löydämme itsemme kaikesta tästä. Myös urheilukengät, joita kannattaa ostaa!
2019-03-01
Herrat, sinun on aika! Kevät lähestyy nopeasti. Naiset ovat jo tehneet ensimmäiset kengät ja tietävät, mitä odottaa uudella kaudella. He myös tietävät, mitä ostaa ostamaan tunteakseen kauniin ja muodikkaan, sesongista riippumatta, jopa sateisimmasta. Ja miehet? Niitä ei voi jättää jälkeensä!
2019-02-23
Suede kengät ovat nauttineet unflagging suosio useita vuosia. Tällainen jalkine on suuri, ja hyvin suunniteltujen naisten ja miesten mallit ansaitsevat huomiota. Tämän materiaalin höyryn pitäminen vaatii hieman enemmän työtä kuin viljan nahalla. Suede-viehätys on sen kauniissa tekstuurissa ja pehmeydessä, minkä vuoksi meidän on muistettava, että jalkineiden kyllästäminen ja hoito on lähes jokaisen oletuksen jälkeen. Suosittelemme, miten opimme hoitamaan pari mokkaa, jotta puhdistus vie vähän aikaa, ja kengät näyttävät hyvältä pitkään.
2019-02-23
Monille lukiolaisille prom on mahdollisuus valita ensimmäiset nastat elämässä. Pumput ohuella pilarilla, joka lumoaa viehätyksensä. Nämä ajattomat kengät näyttävät tyylikkäästi yhdessä tyylikkään pukeutumisen kanssa, ja ne ovat myös tapa lisätä naisellisuutta jokaiselle teini-ikäiselle. Suosittelemme, mistä etsitään, kun valitset nastat, jotta ne eivät osoittautuisi ostokseksi vain yhdelle osapuolelle.
2019-02-23
Lämpötila ulkona osoittaa talven puolivälissä, mutta katukanavilla voit tuntea kevään selkeät tuulet. Odotamme seuraavan kauden. Voimme tehdä odotuksistamme miellyttävämpiä tekemällä ensimmäisen kevätostoksemme. Alla ehdotamme, mitä muodikkaimmat kengät ovat keväällä 2019!
2019-02-23
Valitsemme pojille ensimmäiset tyylikäs kengät useimmiten ehtoollisuudelle ja tentille yläasteen tai peruskoulun lopussa. Jos nuorten elämässä ei ole paljon virallisia tilaisuuksia, useimmiten olemme viimeisenä vuonna, ennen kuin seuraava pari valitaan uudelleen. Baari on ripustettu erittäin korkealle - kengät on miellyttävä teini-ikäiselle ja oltava niin monipuolisia ja mukavia, että ne voidaan laittaa promille ja tentteille. Kehotamme sinua valitsemaan parhaat kengät korkeakoulututkinnon suorittaneelle.
2019-02-15
Olemme edessämme toinen, toinen artikkeli jalkineiden triviasta. Poikkeuksellisesti siirrymme takaisin ajassa taaksepäin, ensin muistelemalla lähempänä meitä ja päättymällä Marie Antoinetten kuvaan. Ennen kuin se tulee, kannattaa kysyä itseltäsi, onko kenkiä ... onnen symboli? Kyllä! On käynyt ilmi, että Aasiassa on usein kauniita nastoja, jotka tuodaan rakennuksiin. He haluavat tuoda vaurautta uusille asukkaille!
2019-02-08
Näitä kenkiä löytyy varmasti keltaisesta, melkein sinappiväristä. Ne ovat symboli menestyksestä jalkineteollisuudessa. Timberland syntyi Amerikassa, juuri Yhdysvalloissa, noin 50 vuotta sitten. Niiden suosio ei kuitenkaan vähennä päinvastoin - yhä useammin muotisuunnittelijat käyttävät niitä stylaatioihinsa riippumatta siitä, milloin ne on luotu. Tällä hetkellä myös puutavara on hyvä, kestävä kengän symboli, jota ei kannata luopua.
2019-01-30
Seuraavan tekstin nykyinen aihe on kysymys kenkien määrästä. Naisilla on paras vastaus - minulla on vielä liian vähän. Herrasmiehet eivät tarvitse niin paljon jalkineita, mutta joskus kannattaa räjähtää ja miettiä, josko jotkut kengät puuttuvat joskus? Ja se on varmasti! Meidän pitäisi olla kenkiä paitsi jokapäiväiseen kävelyyn, vähintään kahteen pariin, mutta myös kenkiin erikoistapahtumiin tai juhliin. Naisten vaatekaapissa kengät tai matalakorkoiset kengät ovat pakollisia, korostamalla mekkoa. Ja miehille, lakattu, tyylikäs kengät ovat perusta, jota ilman et voi liikkua!
2019-01-18
Rakastatko kengät aivan kuten me? Varmasti! Siksi tämä viikko päättyy lyhyeen merkkiin, joka ei koske niin paljon kenkiä ja niiden tyyppejä, vaan mielenkiintoisia faktoja kenkistä. Jos haluat oppia muutamia mielenkiintoisia faktoja, pyydämme teitä lukemaan ensimmäiset tämäntyyppiset blogimerkinnät ButyModne.pl-blogissa!
2019-01-13
Ne ovat useimmiten kotiin liittyviä, ne palauttavat vain hyviä muistoja ja suojaavat kylmältä lattialta etenkin syksyllä tai talvella. Ilman niitä on vain vaikeaa. Paljaat jalat vaativat kunnollista sitomista, ja sukat liukuvat tanssilattialle. Looginen ja käytännöllinen valinta on tossujen ostaminen, mikä tekee meistä onnellisia. Muista olla ostamatta niitä vain lapsille - suunnittelun vapaus tekee aikuisista mielellään myös niitä.
2019-01-09
Talvi on täydellinen aika rakentaa lapsen koskemattomuutta. Älkäämme luovuttako kävelyä ja yhteisiä aktiviteetteja ulkoilmassa - tekemällä lumiukkoa tai heittämällä lumipalloja - vaikka lumi on lähellä lumen ikkunaa, ja kylmä puristaa meidät nenään. Huolehdimme asianmukaisista vaatteista, jotta lapsi ei ylikuumene tai hiki. Kengät ovat myös tärkeitä, minkä ansiosta voit kulkea lumisten jalkakäytävien läpi ja hypätä lumikoneisiin. Mitkä ovat parhaat lumikengät useiden vuosien ikäisille?
2019-01-09
Vuoden viimeisellä neljänneksellä, kun tarvitset myynti- ja ostosuunnitelmia, siirrymme ympäri kaupunkia joka päivä yrittäen näyttää ammattimaiselta ja edustavalta kokouksissa asiakkaiden kanssa. Epäsuotuisissa sääolosuhteissa hoidetaan yksi tärkeimmistä asusteista, mikä auttaa meitä tekemään hyvän ensivaikutelman - kengille. Oikean jalkineen tulisi olla lämpimiä, niitä ei saa sulattaa sateessa, mukavasti ja ennen kaikkea tyylikäs. Suosittelemme, mitä kenkiä on paras talvella muodikkaalle miehelle.
2019-01-09
Päivä, jolloin lapsi menee lastentarhaan ensimmäistä kertaa, on suuri tapahtuma. Valmistaudumme lapselle tähän asti useita kuukausia - puhumme peleistä, kollegoista, illallisista. Täydennämme myös lastentarhatarjan, joka sisältää asianmukaiset kengät, joita lapsellamme on jalat joka päivä useita tunteja. Suosittelemme, mitkä mallit ovat parhaita lastentarhalle.
2019-01-09
Aiomme alkaa valmistautua uudenvuoden juhliin. Riippumatta siitä, mihin vietämme tämän erikoisillan, muistakaamme itsestämme organisaation lämmössä. Suunnittelu mekko ja meikki on hauskaa ja mukavia tunteita. Valitaan muodikkaat vaatteet, sopivat asusteet ja ilmiömäiset kengät, jotta voisimme tuntea olonsa hienoksi ja hymyillen toivottaa uudenvuoden.
2019-01-02
Uudenvuodenaattona on takanamme, ja karnevaali on edessämme. Tämä on sen vuoden ajanjakso, jona sinun tarvitsee vain pelata kaikesta riippumatta. Jotta tämä tapahtuisi, suurenmoisen tapahtuman lisäksi sinun pitäisi löytää myös kaunis, ainutlaatuinen tyylikkyys, jossa tuntuu kuin tähti. Miten se tehdään? Henkilökohtaisesti suosittelemme aloittamaan ... kengät! Tämä ei ole aivan perinteinen lähestymistapa, mutta kengät voivat päättää, kuinka hyvä olet karnevaalitapahtumassa.
2018-12-19
Mukluki on perinne, jota me puolalaiset eivät tunne, mutta muille maille tiedetään. Muklukia valmistettiin perinteisesti eläinten nahoista - porosta tai sinetistä, mutta nykyään 21. vuosisadalla vastaavia tuotteita ei myydä. Se ei muuta sitä, että nimi toimii edelleen. Tarkoittaa talvikengät, ommeltu eri materiaaleista. Ne eivät ole tyypillisiä lumikenkiä ja saappaita. Muklukilla on jotain heissä! On syytä käyttää ja lumoaa vuoden 2018 viimeisiä päiviä!
2018-12-16
Talvella, kun lunta on ulkona, ja kylmä on pistelyä jaloissa, valitsemme kengät, jotka pitävät lämpöä. Pystytimme eristetyille, pitkille saappaille tai kiinteille lumikenkille seisomaan bussipysäkillä, tai jos auton lumenpoisto ei päättynyt pakkasella. Sopivat jalkineet täyttävät täydellisesti tehtävänsä ulkopuolella. Mutta mitä tehdä sen jälkeen, kun tulit lämpimään toimistoon?
2018-12-16
Joulu lähestyy nopeasti. Tämä on erityinen aika, jonka vietämme yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Asunnon sisustus, menu ja joulupuun asettamispaikka suunnitellaan huolellisesti. Muistakaa myös itseämme valmistautumisen hulluudessa. Otetaan hetki ja valitse puvut, joissa meistä tuntuu erityisistä jouluaattona ja juhlallisina illallisina. Mitkä kengät sopivat parhaiten joulun perhejuhliin?
2018-12-16
Lämpömittareiden elohopeapalkki putosi alle -10 ° C: n lämpötilaan, ja suurimmat pakkaset käärittiin lisää huiveja. Tässä säässä on erittäin helppo saada kylmä, joten varo itsestäsi. On aika muuttaa suosikkisyksyn kengät kiinteille, lämpimille talvijalkineille. Joka vuosi kohtaatte dilemman, näytätkö tyylikkäästi ja jäädyttävän, tai valitset lämpimän, mutta muodikasta kengät talvella? Tarpeettomasti!
2018-12-16
Talvi liittyy mukava sohva, lämmin tossut ja herkullinen suklaa, ei liikuntaa. Käytäntö osoittaa kuitenkin, että autuuden tunne on vain väliaikainen - kylmät kuukaudet tulevat pian kulkemaan, ja pysymme ylimääräisinä kiloina. Siksi ennen kuin kaikki muistavat vaatekaappiin painetut uimapuvut, voimme jo olla tekemässä elämää. Talvi ei ole tekosyy! Kun ikkuna on jäätynyt, voimme aloittaa urheilulajin paikallisen kuntoklubin kuntosalilla. Juoksumatot odottavat laittaa jalat niihin. Tarvitsemme vain oikeat kengät.
2018-12-14
Tämä on ensimmäinen uudenvuodenpäivämme artikkeli, jossa ehdotamme, että käytät vain mukavia jalkineita liikuntaan, mutta myös yhden uudenvuoden päätöslauselmista. Jokaisen meistä on huolehdittava terveydestämme. Meillä on urheilua, josta valita, väriin, mutta ilman asianmukaista peittoa emme pidä siitä. Mukavat kengät voivat tyydyttää vain, kun suhtaudumme vakavasti tähän aiheeseen. Miten se tehdään? Miten ostaa nämä hyvät ja laadukkaat urheilukengät? Tietoja tästä tämänpäiväisessä artikkelissa.
2018-12-06
Mukava. Tämän vahvistaa kaikki naiset, jotka joutuivat viettämään liian korkeat korot yli kaksi tuntia ja seisomaan. Kukin kenkäpari voi osoittautua suureksi, jos laitamme ne yhteen koko tyylin, vaatteen tai tyylikkäiden housujen kanssa. Tämä valinta on meidän, mutta kannattaa muistaa, miten tällainen asu valita ennen yksittäisten tuotteiden ostamista. Aikataulu auttaa sinua välttämään pettymyksiä - koska kuka he ovat, eikö? Tämän vuoksi ...
2018-11-28
Snowboots. Luultavasti olemme pääasiassa yhteydessä lasten kenkiin, ei kovin muodikkaita ja karkeita. Haluamme kuitenkin osoittaa tässä artikkelissa, että tällaisia kenkiä tarvitaan erittäin paljon. Ei vain siksi, että he käsittelevät pehmeää lunta, vaan siksi, että ne tarjoavat maksimaalisen lämmön ilman ongelmia. Tunnetaan, liotettu jalka on sairas jalka - huonot kengät eivät anna mitään suojaa kausiluonteista vilustumista vastaan, eikä kukaan meistä halua olla sairas, varsinkin kun lomat ovat aivan nurkan takana.
2018-11-20
Lasten talvikengät ovat aina suuri haaste. Ne eivät voi olla vain kauniita. Niiden on oltava mukavia ja hyvin suojattuja pieniltä jaloilta kylmältä ja lumelta sekä pehmo. Niiden on myös oltava sopusoinnussa tarpeettomien ja vaarallisten sairauksien vuoksi. Joten miten sovitat lasten kengän täydellisesti? Minkä muodon pitäisi olla kengissä, jotta lumi voi olla hauskaa?
2018-11-14
Kaunis puolalainen syksy päättyy hitaasti. Silmän vilkkuessa marraskuu häviää, puhumattakaan syys- ja lokakuussa. Koska tämä sateinen kausi oli hyvin anteeksiantava ja antoi meille paljon aurinkoista säätä, toivomme, että talvi ei anna lunta ja lopulta meillä on valkoinen joulu.
2018-11-09
Ennen kaikkea meidän on muistettava, että kukaan ei asu kenkiä. Voimme olla - ja se kannattaa tehdä - jopa kolme paria eri kenkiä syksyyn, jonka ansiosta tunnemme vain paremmin. Voimme ostaa tyylikkäitä, alkuperäisiä kenkiä, jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi Andrewin juhliin, päivittäisiin kenkiin ja kenkiin erikoistilaisuuksiin, jotka ovat erittäin mukavia ja tuhoutumattomia.
2018-10-30
Joka vuosi saappaat ovat kenkiä, jotka naiset valitsevat useimmiten jokaisessa kaupungissa. Ne ovat erittäin monipuolisia ja sopivat kaikkiin stylizaatioihin ja kaikkiin tilanteisiin. Polvikengät ovat pakollisia jokaisen naisen vaatekaapissa, joten kiirehdimme vaihtamalla muutamia mielenkiintoisia faktoja näihin kenkiin liittyvistä tyylitöistä. Naiset, jotka valitsevat saappaat, voivat olla hauskoja tällä kaudella. Miksi? Ei vain siksi, että viime aikoina saappaat ovat muodikkaita korkealla, vaan myös siksi, että kannattaa valita tämäntyyppisten jalkineiden eri syksyn värejä.
2018-10-12
Tällä kaudella suosituimmat ovat eri tyyppisiä saappaita, mutta - ei vain mitään. Kyse on kauniista ja silmiinpistävästä lisävarusteesta, kuten suihkusta, nastasta, rintamerkistä ja jopa paksuista nauhoista. Monet kengänmallit tänä syksynä tekevät meistä halutessamme käyttää niitä eikä vain löysien, rentojen stylizointien vuoksi. Myös niille, jotka vaativat ja tyylikäs. Miten kytket sen? Ensinnäkin päällysvaatteilla. Kynsikengät, joissa on kynnet, ovat käyttökelpoisia trenssi- ja päällystekerroksissa. Tämän kynsin saamiseksi kannattaa ostaa kenkiä, joissa on ketjun tai koristeelliset litteät nastat, jotka korostavat naisellista luonnetta. Tämä on hyvä uutinen naisille, jotka arvostavat itsenäisyyttä, naisellista kauneutta ja vähän hulluutta vaatteiden muotoilussa.
2018-10-05
Guanys liittyy lähinnä nuorisoliikkeisiin, ei täysin naisellisiin - päinvastoin. Saappaat, jotka ovat syksyn kenkiä, voivat kuitenkin täydellisesti toimia korvaavana kuin saappaat ja saappaat, joita varten se on vielä liian lämmin. Tällä hetkellä voimme nähdä monia mielenkiintoisia paria näitä kenkiä, jotka kiinnittävät jokaisen naisen huomion. Miksi?
2018-09-26
Naisten kengät syksyllä ovat kiistanalainen kysymys. On olemassa monia kauniita tyyppejä ja malleja, eikä sitä voida yksiselitteisesti ilmoittaa, että tämä ja tämä kenkä ovat unelma syksystä / talvikaudesta 2018/19. Sillä välin sinun on päätettävä nopeasti. Kylmä ilma toi pilvet ja sateen Puolaan. Se voi olla mukavaa sieni poimijoille, mutta ei naisille, joiden täytyy vain löytää täydellinen pari kenkiä itselleen.
2018-09-19
Wellingtons on pari kenkiä, joita me varmasti yhdistämme lapsiin, lohkareihin ja puutarhoihin. Kukin näistä yhdistyksistä on tarpeeksi hyvä kysyä itseltäsi: mitä galoskeja tarvitaan minulle tällä kaudella. Valtaosa meistä on unohtanut, millaista on olla lapsi. Emme hyppy lohkareihin ja älä hyppää niiden yli, tilaten yksinkertaisia mutta kauniita näyttökertoja. Se ei muuta sitä tosiasiaa, että meidän ei tarvitse hypätä peurojen läpi - esimerkiksi matkalla töihin, kun olemme hyvin myöhäisiä.
2018-09-07
Syksy! Haluaisin sanoa, mutta tiedetään, että syyskuussa piilotamme hitaasti kesäkengät, korvaamalla tossut ja tossut. Myös sää heikkenee nopeasti - sateet ovat raskaita ja pitkäkestoisia, ja maailma hukkuu pisaroissa ja värikkäissä lehdissä. Siksi kannattaa ostaa kenkiä, jotka eivät aiheuta ongelmia. Sateinen kausi on täydellinen aika vaatekaapin purkamiseen ja uusien jalkineiden lisäämiseen! Tämän päivän ilmoituksessa kerrotaan, kuinka helppoa on ostaa tällaisia kenkiä verkossa.
2018-08-29
Koulukengät ovat erittäin tärkeä osa syyskuussa järjestettävää lakia. Vaikka vanhempien ja lasten huomion kohteena ovat koululaukut, muistikirjat sekä lyijykynät, kengät ja vaatteet ovat yhtä tärkeitä. Ei jokainen vanhempi lopulta tiedä, mitä kenkiä valita heidän lapsensa tai teini-ikäisensä, joka menee uuteen kouluun tai uuteen luokkaan.
2018-08-24
Tänään epätavallinen merkintä tulee olemaan kenkien omien suosikkiosien - ostosten - osalta. Kenkien ostaminen ei ole vain miellyttävää toimintaa, vaan myös erittäin pitkäikäinen, varsinkin jos yllättäen törmäät parhaaseen edistykseen elämässämme. Vaikka juhlapäivät ovat päättymässä, voit vielä ostaa enemmän paria flip-floppia ja sandaaleja kaupoissa. Mitä varten?
2018-08-15
Oikean kengän ostaminen ei ole koskaan ollut helppoa - tämä koskee kaikenlaisia kenkiä, joiden kanssa me vain käsittelemme. Joskus ostamme kuitenkin useita tennarit ja lenkkarit, jotka ovat yksinkertaisesti tarpeettomia. Miksi? Jotkut niistä tuhoutuvat nopeasti, koska ne eivät ole hyvälaatuisia tai meitä käytetään liian usein. Hyvälaatuisten jalkineiden ostamisen lisäksi on useita tapoja, joita kannattaa kunnioittaa, jos haluat nauttia enemmän kuin yhden kauden kengän mallista. Ensinnäkin sinun pitäisi aina huolehtia kengistä, eli käyttää niitä niin, etteivät ne tuhoa selkänojaa, eivätkä myöskään sekoita jalkojasi. Tämän ansiosta säästämme myös kärjen.
2018-08-12
Tämän päivän pitkä otsikko on hieman lämmin, vaikka elokuun puolivälissä se kulkee pian. Lämmin ilma ja vielä kestävä loma-aika kannustavat sinua kirjoittamaan loma-ilmoituksia ja sitä teemme tänään. Otsikossa esitetty kysymys ei todellakaan ole helpoin, varsinkin jos menemme esimerkiksi viikonloppuna. Meillä on pieni matkatavara, joka ei anna meille mahdollisuuden lisätä siihen tarpeettomia kenkiä ensimmäisellä silmäyksellä. Mutta oletko varma? Tarvitsemmeko joskus ylimääräistä kenkiä?
2018-08-01
Nahkajalkineet ovat jalkineita, jotka meidän pitäisi olla kaapissa, ainakin kesällä tai talvella. Tällaiset kengät eivät ole pelkästään kestäviä, vaan myös näyttäviä. Ne soveltuvat häät tai jouluaattona. Kaikki riippuu olosuhteista. Ja jos heidän ostonsa on yksinkertaista ja miellyttävää, näiden kenkien hoitaminen vaatii meiltä paljon kärsivällisyyttä ja säännöllisyyttä. Vain tällä tavoin voimme nauttia niiden laadusta ja esteettisyydestä pidempään.
2018-07-25
Kenkien ostaminen on vaikeaa. Jokainen kiireinen nainen tietää, että ei ole aikaa kävellä paikallaan pysyvien myymälöiden ympärillä ja katsoa paria tiiviisti. Siksi varmasti - kuten näette - pidämme mieluummin verkkokauppoja. Suurten valokuvien laadun ja hyvin selkeiden kuvausten ansiosta jalkineiden valinta ei ole niin suuri ongelma. Lisäksi, kun istut kotona, voit tilata useita pariskuntia, jopa koko perheelle.
2018-07-17
Haluaisimme sanoa, että se on varmasti mukava, mutta se ei auta meitä paljon, kun valitset oikeat kengät. Itse asiassa on monia vinkkejä, jotka auttavat täyttämään kerroksen, jossa vierailet viehättävillä vuoristoalueilla. Tänään haluaisimme kerätä ne yhteen järkevään artikkeliin, joka helpottaa huomattavasti vaellusreittien valintaa.
2017-05-22

Kengät, joiden kantapäät ovat mukavimpia, eivät kuulu. Vaikka ne ovat hyvin muotoiltuja eivätkä vahingoita meitä kaikkialla, ne saavat jalat väsymään nopeammin, jalkojen verenkierto estyy ja jalat ovat luonnoton. Jotkut meistä joutuvat kuitenkin käyttämään kantapäät joka päivä (esim. Kun pukeutumiskoodi työssä vaatii sitä), toiset haluavat näyttää hyvältä ja toiset aivan kuten kantapäät. Emme kuitenkaan aina halua tai voi varaa kävellä korkeilla koroilla koko päivän, mutta haluamme silti lisätä muutaman sentin. Onneksi on neuvoja! Korot ja kiilat tulevat meille apua!

2017-05-08

Kuka ei tunne heitä ja kuka ei käytä niitä? Ne ovat 20. vuosisadan kuvake: JEANS!

2017-04-27

Kevät ei pilaa meitä tänä vuonna, mutta pitkä toukokuun viikonloppu lähestyy! Oletko menossa jonnekin tai oletko kotona?

2017-04-10

Pyhä pääsiäinen on jo vyöhönne. Perhejuhlat, runsaasti pöydät, śmingus dyngus ja aikaisempi "muna" työssä. Joskus kateellinen kollega tai serkku näyttää olevan mustasukkainen. Mitä tehdä näyttämään kauniilta ja juhlavalta?

2017-04-03

Näyttää siltä, että kevät on asettunut kotiin hyväksi. Olet jo valmistautumassa kevätpuhdistukseen ja unelmoitko kesän mekkojen ja lenkkarien tai sandaalien aloittamisesta? Tiedättekö, miten hoidat talvikengät? Jos näin ei ole, on tarpeen lukea tämä artikkeli!

2017-03-26

Oletko koskaan miettinyt, millaisia kenkiä eri vuodenaikoja edustavat ihmiset menevät? Mielestäni talvi menisi emuun ja värikäs Lady Spring olisi luonnollisesti värikkäissä lenkkeissä! Kiitos hänen taikajalkineistaan, jokainen maa-alue, johon hän asettaisi jalkansa, kukoistaisi! Oletteko samaa mieltä kanssani?

Kengillä on historia, ja se on pidempi kuin luulisi.

2017-03-15

Kevät on tulossa nopeasti! Nurmikolla voit nähdä pieniä vihreää ruohoa ja jopa krokoja tai lumikelloja. Onko sinulla vielä raskas, talvella saappaat? Kengät ovat liian kylmiä, puhumattakaan balettikenkiä, joten mitä pukeutua? BOTKI! Tässä ovat suurimmat fashionistas - Chiara Ferragani, Olivia Palermo ja Ines dela Fressange. He valloittivat Pariisin, sateisen Lontoon ja New Yorkin. Mutta mitä me niistä tiedämme, nämä ovat kengät talvella. No, ei! Saappaat pysyvät kanssamme myös keväällä! Ja näet, miksi!

2016-10-19

Rakkaus korkokenkiä kohtaan on joskus rakkaus ilman vastavuoroisuutta. Miksi ne nastat, joita rakastamme niin paljon
epämukavaksi?

2016-10-19

Kengät, joissa on kantapäät, saavat meidät tuntemaan enemmän naisellisuutta, houkuttelevuutta. He lisäävät meidät muutaman senttimetrin korkeuteen, mutta myös itseluottamukseen ja sukupuoleen. Meidän jalkamme ovat pidempiä ja siluetti ohuempi. Nykyään ne liittyvät naisellisuuteen, mutta ovatko ne aina olleet sellaisia?

2016-10-19

Sinun tulisi huolehtia kengistäsi ympäri vuoden. Kaudesta ja säästä riippumatta, koska ne ovat meidän showcase.

2016-10-10

Valitsemalla oikeat jalkineet esikoululaiselle on todellinen haaste! Lapsen jalka kasvaa, joten sitä ei pitäisi vääristää väärin valituilla jalkineilla, mutta mitä se todella tarkoittaa? Tietoja tänään blogistamme.

2016-10-10

Kesä loppuu hitaasti, joten kannattaa valmistautua tulevaan kauteen. Vaikka syyskuu vaimentaa säätä ja voit unohtaa syksyn, lokakuu on paljon viileämpi. Se ei pysy, joten ei muuta kuin katsella vaatekaappisi läpi ja nähdä, mitä me kaatumme kaatumiskaudesta.

2016-10-03

Suurin osa meistä tietää jalkojen koon, tiedämme myös, kun ostat jalkineita, että yksittäisten valmistajien koko on erilainen.

2016-05-03