Asics Gel-FujiTrabuco 6 M T7E4N-9023 juoksukengät

459,00 zł 639.00 zł

Tiedot

Asics Gel-FujiTrabuco 6 M T7E4N-9023 juoksukengät

Asics Gel-FujiTrabuco 6 M T7E4N-9023 juoksukengät 

 

ominaisuudet:

 • Asics Gel Fuji Trabuco 6 ovat mukavia ja toimivia miesten juoksukenkiä kentällä, jotka on suunniteltu pitkille vaativille juoksemisille.
 • Fuji Trabucon uudessa versiossa on merkittäviä muutoksia, jotka parantavat mukavuutta ja suojaavat jalkaa juoksemisen aikana.
 • Muutokset liittyivät sidontajärjestelmään, lisättiin lisävakautusmoduuli ja kokonaisliimaus parani.
 • Yläosa on valmistettu hengittävästä verkosta ja tarjoaa riittävän ilmankierron.
 • Mukautuu täydellisesti jalkaan ja pitää sen tiukasti kengässä.
 • SpEVA45 kestävä vaahto otettiin sisälle, mikä tarjoaa täydellisen käyttömukavuuden.
 • Ortholite-pohjallinen, tuuletus ja kosteuden hallinta.
 • FlyteFoam Lyte-välipohja tarjoaa pehmeän puristuskestävän iskunvaimennuksen.
 • Jopa monikilometrin juoksun jälkeen se säilyttää ominaisuutensa. Siihen on lisätty DuoMax-stabilointimoduuli, joka on varmasti hyödyllinen pitkän matkan juoksijoille, joilla on väsymyspronaation vaikutus.
 • Edessä olevan vaahdon alla on kallion suojalevy, jalkalevy, joka suojaa jalkojasi teräviltä kiviltä ja kiviltä. Toisaalta takajalkageeli asetetaan kantapään alle suojaamaan maahan kohdistuvista iskuista.
 • Ulkopohja esittelee uusimman AsicsGrip-järjestelmän. Valmistettu joustavasta kumista, joka tarjoaa erinomaisen pitoa monipuolisessa maastossa. Lisäksi se on erittäin kulutusta kestävä ja sopii erinomaisesti vaativiin maasto-olosuhteisiin.
 • Monisuuntaisista nastoista valmistettu kulutuspinta on täydellinen sekä alamäkeen että alamäkeen. Varmasti ne tarjoavat vakaan pohjan ja luotettavan liikkeen maastosta riippumatta.

 

BRAND

 

PINTA

alue

TYYPPI

vakauttava

DESTINATION

koulutus

PAINO

330

DROP

kantapää pudota varpaat

8 mm

KAUSI

Kevät / Kesä

VÄRI

 

 •  

Asics Gel Fuji Trabuco 7 ovat mukavia ja toimivia miesten juoksukenkiä kentällä, jotka on suunniteltu pitkille vaativille juoksemisille. Fuji Trabucon uudessa versiossa on merkittäviä muutoksia, jotka parantavat mukavuutta ja suojaavat jalkaa juoksemisen aikana. Muutokset liittyivät sidontajärjestelmään, lisättiin lisävakautusmoduuli ja kokonaisliimaus parani. Yläosa on valmistettu hengittävästä verkosta ja tarjoaa riittävän ilmankierron. Mukautuu täydellisesti jalkaan ja pitää sen tiukasti kengässä. Lace Garage on lisätty sidontajärjestelmään, taskuun, jonka avulla voit piilottaa nauhat nopeasti. SpEVA45 kestävä vaahto otettiin sisälle, mikä tarjoaa täydellisen käyttömukavuuden. Ortholite-pohjallinen, tuuletus ja kosteuden hallinta.

FlyteFoam Lyte-välipohja tarjoaa pehmeän puristuskestävän iskunvaimennuksen. Jopa monikilometrin juoksun jälkeen se säilyttää ominaisuutensa. Siihen on lisätty DuoMax-stabilointimoduuli, joka on varmasti hyödyllinen pitkän matkan juoksijoille, joilla on väsymyspronaation vaikutus. Edessä olevan vaahdon alla on kallion suojalevy, jalkalevy, joka suojaa jalkojasi teräviltä kiviltä ja kiviltä. Toisaalta takajalkageeli asetetaan kantapään alle suojaamaan maahan kohdistuvista iskuista.

Ulkopohja esittelee uusimman AsicsGrip-järjestelmän. Valmistettu joustavasta kumista, joka tarjoaa erinomaisen pitoa monipuolisessa maastossa. Lisäksi se on erittäin kulutusta kestävä ja sopii erinomaisesti vaativiin maasto-olosuhteisiin. Monisuuntaisista nastoista valmistettu kulutuspinta on täydellinen sekä alamäkeen että alamäkeen. Varmasti ne tarjoavat vakaan pohjan ja luotettavan liikkeen maastosta riippumatta.

valmistaja: Asics
Aiheeseen liittyvät kategoriat: Urheilukengät
Juoksukengät
Juoksuurheilu Asics
teknologioiden: Pehmeä yläosa Duomax, kallion suojalevy, ortoliitti
Kiinnitystyyppi: terästetty
Tuotetyyppi: alhainen
Kenkien kohtalo: Koulutus, Off-road-trail
urheilu: juoksu
luokka: kengät
EAN:
valmistaja: kengät Asics
ominaisuudet: hengittävä
Jalkatyyppi: neutraali
Pinnan tyyppi: pehmeä
sukupuoli: Miesten kengät
Ulkoinen materiaali: synteettinen
Aseta materiaali: kangas
merkki: kengät Asics
väri: punainen , monivärinen
Lisäominaisuudet: ei-merkintä , vahvistetaan czubia
Kod_producenta: T7E4N-9023

arvostelut:

Kiitos kommentin lisäämisestä.

17 lokakuuta 2019 | el...ja