Alennus B.one mokasiinit 231 ruskea

Tuote ei ole saatavilla ;(

Jotkut kuviot, tuotteet tai musiikki ovat ajattomia. Samanlainen tilanne on mokasiinien kanssa - se on kenkädesign, joka näyttää aina houkuttelevalta ja houkuttelevalta sekä miehille että naisille. Mokasiinit ovat mukavat ja tyylikkäät samaan aikaan. Ne sopivat useimpiin päivittäisiin vaatteisiin.


Miesten B.one 231 -loaferit ovat loistava ratkaisu kaikille miehille, jotka haluavat näyttää hyvältä. Nämä kengät on valmistettu kokonaan luonnollisesta nubukkinahasta. Keskellä on mukava, nahkainen pohjallinen, joka lisää koko jalkineiden kestävyyttä.


Kengät ovat saatavilla maitokahvin (beigen ja ruskean sävyjen sekoitus) värissä, minkä ansiosta ne sopivat useimpiin vaatteisiin väreissä hieman luonnonvalkoisesta beigeen ruskeaan. Voit käyttää niitä käytännössä mihin tahansa tilaisuuteen - ne sopivat hyvin farkku- ja vakosamettihousujen tai puuvillahousujen kanssa. Ne sopivat täydellisesti sekä T-paitojen että paitojen ja villapaitojen kanssa. Kengät on ommeltu siten, että saumat näkyvät ulkopuolelta, mikä tekee niistä vieläkin näyttävämpiä.


Nämä ovat nauhattomia loafereja.

  • Ulompi materiaali: Luonnollinen nahka
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Pohjallinen materiaali: Luonnollinen nahka
  • Väri: ruskea, beige

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Kauppa onnistui. Minä suosittelen.