Ren But Ballerinas tytöille, joilla on keula Ren 1466 pinkki

129,00
31% halvempaa
189,00 zł
Ballerinas, jossa on keula Ren Mutta 1466 vaaleanpunainen / flamingoja
 
Tyttöjen balleriinat ovat muodikkaimpia kenkiä kaikille tytöille jo useita vuosia. Pienten lasten tapauksessa on tärkeää, että jalkineissa on jäykkä kantapää - tämän ansiosta se suojaa nilkkaa vammoja vastaan, jotka johtuvat jalkojen virheellisestä sijoittamisesta maahan. Lisäksi lasten pumppujen pitää olla mukava tarrakiinnitys nilkan ympärille - tämä helpottaa vanhempien ottamista ja kengän asettamista herkän lapsen jalkaan ja kannustaa lapsen yrittämään lentää.
 
 Ren-kenkä mutta täynnä hopeaioneja täyttää kaikki vanhempien ja lasten vaatimukset sekä mukavuuden, suorituskyvyn että kenkien ulkonäön osalta. Herkkä vaaleanpunainen väri, jossa on flamingo-motiivit ja kengän etuosassa oleva keula, on valmistettu luonnon nahasta, jossa on mukava, liukumaton pohja, jolla on suuri ote. Niiden muotoiltu pohjallinen puolestaan ​​estää herkän lapsen jalkojen muodonmuutoksen, mahdollistaa ihon vapaan hengityksen ja takaa mukavan kenkien käytön.
  

Söpöjen tyttöjen balleriinilla on viehättävä keula. Pikkutyttö on iloinen tästä jalkineesta. Jäykkä kantapää, tämä on näiden kenkien suuri etu, koska jalka tuntuu mukavalta niissä. Kengät jalostetaan hopeaioneilla. Jalkineet on valmistettu luonnon nahasta. Se on erittäin mukava. Lapsen jalka ei väsy.

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|