Ren But Ballerinat tytöille, joissa Ren Ren 1466 vaaleanpunainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Ballerinat jousella Ren Mutta 1466 vaaleanpunaista / flamingoa
Tyttöjen ballerinat ovat muodikkaimpia kenkiä jokaiselle tytölle useiden vuosien ajan. Pienillä lapsilla on tärkeää, että jalkineissa on jäykkä kantapää - tämän ansiosta se suojaa nilkkaosaa vammoilta, jotka johtuvat jalkojen virheellisestä sijoittamisesta maahan. Lisäksi lasten pumpuissa tulisi olla mukava tarranauhakiinnitys nilkan ympärillä - tämä helpottaa vanhempien poistamista ja kengän asettamista lapsen herkälle jalalle ja kannustaa lasta kokeilemaan jalkineita itse.
Ren Mutta hopea -ioneilla rikastetut kengät täyttävät kaikki vanhempien ja lasten vaatimukset sekä mukavuuden, työn laadun että kenkien ulkonäön suhteen. Pumput, joissa on herkkä vaaleanpunainen väri ja flamingo-aiheet sekä rusetti kengän etuosassa, on valmistettu luonnollisesta nahasta, ja niissä on mukava, liukumaton pohja ja korkea tarttuvuus. Sen muotoiltu pohjallinen puolestaan ​​estää herkän lasten jalan muodonmuutoksia, antaa ihon hengittää vapaasti ja varmistaa kenkien käytön mukavuuden.

Kauniissa tyttöjen ballerinoissa on ihana jousi. Pieni tyttö ilahtuu näistä kengistä. Jäykkä kantapään laskuri on näiden kenkien suuri etu, koska jalka tuntuu mukavalta. Kengät on jalostettu hopeaioneilla. Jalkineet on valmistettu luonnollisesta nahasta. Se on erittäin kätevä. Lapsen jalka ei väsy.

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|