Velcro -saappaat Koala Bartek 71150 vaaleanpunainen harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Lastemme jalkojen mukavuus ja turvallisuus ovat äärimmäisen tärkeitä, etenkin intensiivisen kasvun aikana ja heidän löytämässään maailmassa. Koala Bartek 71150 tarrakengät vaaleanpunaisen ja harmaan sävyissä ovat täydellinen ratkaisu aktiivisille tytöille, jotka arvostavat sekä tyyliä että mukavuutta.

Tämä kenkien ja saappaiden luokkaan kuuluva tuote on suunniteltu nuorille käyttäjille, joiden jalat ovat vielä kehittymässä. Jäykkä kantapää takaa nilkkanivelen riittävän tuen, mikä on ratkaisevan tärkeää oikean asennon varmistamisessa ja kehitysvirheiden ehkäisyssä. Suojaamalla lapsensa niveliä tällä tavalla vanhemmat voivat olla rauhallisin mielin tietäen, että he ovat valinneet tuotteen, joka tukee lapsen tervettä kehitystä.

Innovaatiot näkyvät kengän sisäkerroksessa, jossa on profiloitu pohjallinen, joka luo ihanteellisen ympäristön jalalle. Nahkapohjallinen edistää käyttömukavuutta ja hygieniaa luonnollisten antibakteeristen ominaisuuksiensa ja kosteuden imemiskyvyn ansiosta, mikä estää jalkojen liiallista hikoilua.

Huomionarvoista on myös liukastumista estävä ja joustava pohja, jossa on selkeät kaiverrukset, joka mukautuu jalan liikkeisiin ja varmistaa samalla varman kävelemisen eri pinnoilla. Velcro-kiinnitysjärjestelmä on erinomainen ratkaisu, jonka avulla lapset voivat pukea ja riisua kenkiä itsenäisesti, mikä on tärkeä osa heidän itsenäisyyttään ja motoriikasta kehitystään.

Vaaleanpunaisia ​​ja harmaita elementtejä sekoittavien kenkien muotoilu vetoaa varmasti pieniin muodikkaisiin, koska ne ovat sekä toiminnallinen että muodikas lisä lasten vaatekaappiin. On syytä korostaa, että kengät on suunnattu tytöille ja ne on valmistettu korkealaatuisesta luonnonnahasta.

Lisäetuna vanhemmille on se, että ostetut tavarat toimitetaan nopeasti ja ilman toimituskuluja, koska Bartek Velcro -kengät kattavat ilmaisen toimituksen vain 1-2 arkipäivässä.

Valmistaja Bartek tunnetaan välittävänsä lasten jalkojen laadusta ja terveydestä, ja esitelty malli 71150 epäilemättä täyttää nämä odotukset tarjoten tuotteen, jossa yhdistyvät tyyli, turvallisuus ja käyttömukavuus.

  • Merkki: muut
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Profiloitu sisäosa Nahkainen pohjallinen
  • Väri: vaaleanpunainen harmaa
  • Materiaali: Luonnollinen nahka
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|