Befado 093M017 tossut harmaa musta

Tuote ei ole saatavilla ;(

Miesten Befado-tossut ovat kotikäyttöön tarkoitettuja slip-on kenkiä. Tossujen yläosat on valmistettu pehmeistä kankaista hillityissä väreissä, joita korostetaan koristeellisilla ompeleilla. Tossujen sisäpuoli on viimeistelty pehmeällä kankaalla, joka takaa mukavuuden. Tossujen mielenkiintoista leikkausta täydentää kulutusta kestävästä materiaalista valmistettu profiloitu pohja, jolla on liukastumista estäviä ominaisuuksia.


Tossuissa yhdistyvät harmaan ja mustan sävyt. Muodikkaat tossujen yläosat on valmistettu kahden värin kankaista, joita käytetään epäsymmetrisesti. Mukavien päällisten ulkopuoli on harmaata kangasta, jossa on valkoiset ja mustat tikkaukset kengän keskellä. Tossujen mukavuutta lisää sisätiloissa käytetty puuvillapäällinen, jonka ansiosta jalka ei väsy ja samalla on suojattu liialliselta hikoilulta. Pohja, hieman korkeampi tossujen takana, on suunniteltu useiden tuntien käyttöä varten kotona. Tossuilla on "Terve jalka" -sertifikaatti.

  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Pohjallinen materiaali: muut
  • Ulompi materiaali: Kangas
  • Väri: harmaa musta

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Kaikki on parhaassa järjestyksessä, erittäin mukava, nopea (jopa ilmeikäs!) Ja luotettava. Tavarat kuvatun kaltaiset, suositeltavaa. Toivon aina itselleni ja muille tällaisia ​​ostoksia. Kiitos ja parhain terveisin :)