Befado keltaiset lasten kengät 342P016 vaaleanpunainen hopea harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado – Lapsesi ansaitsee mukavuuden joka päivä!

Mukavina päivinä, kun aurinko hymyilee meille joka puolelta, pienimmät viettävät mielellään aikaa ulkona leikkien ja maailmaan tutustuen. Antaakseen jaloilleen sopivan mukavuuden ja terveen kehityksen Befado esittelee täydellisen ratkaisun - keltaiset lasten kengät 342P016 vaaleanpunaisena, hopeisena ja harmaana.

Mukavuus ja jalkojen hygienia Befadon kanssa:

Nämä viehättävät sandaalit on suunniteltu aktiivisia tyttöjä ajatellen. Ilmavat puuvillakankaat, joista päälliset on valmistettu, takaavat hygienian myös koko päivän käytettäessä. Hengittävän pohjan ansiosta jalassa on erinomainen ilmanvaihto, mikä on tärkeää lämpiminä päivinä.

Ortopedin suositusten noudattaminen:

Befado on kuuluisa huomiostaan ​​pienten jalkojen terveelliseen kehitykseen, minkä vuoksi nämä sandaalit on varustettu Flex-B-järjestelmällä, joka mahdollistaa jalkineiden pohjan taipumisen ortopedisten asiantuntijoiden suosittelemassa paikassa. Lapsesi jalat pystyvät muotoutumaan kunnolla, mikä on erittäin tärkeää varhaisina elinvuosina.

Laadun ja omaperäisyyden merkki:

Befado-sandaalien erottuva piirre on keltainen sisäpohja pohjassa, joka on synonyymi omaperäisyydelle ja korkealle laadulle. Nämä jalkineet ovat Healthy Foot Signin sertifioimia ja kokeneiden ortopedien suosittelemia, mikä korostaa entisestään merkin huolenpitoa lastemme terveistä askeleista.

Lisäedut:

Jäykän kantapään ansiosta taaperon jalka on kunnolla vakautunut ja nahkainen pohjallinen tarjoaa sekä mukavuutta että luonnollisen ympäristön kehittyvälle jalalle. Käytännöllinen tarrakiinnitys helpottaa kenkien pukemista ja riisumista itsenäisesti, mikä on tärkeä näkökohta itsenäisyyden oppimisprosessissa.

Valitsemalla Befado-lasten sandaalit, sijoitat paitsi pienten jalkojen kauniiseen ulkonäköön, myös ennen kaikkea niiden terveelliseen kehitykseen ja päivittäiseen käyttömukavuuteen. Anna lapsesi nauttia liikkumisvapaudesta ja terveistä jaloista joka päivä, ja sinä vanhempana tunnet mielenrauhan tietäen, että olet valinnut korkeimmatkin vaatimukset täyttävän tuotteen.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen Terve jalka merkki
  • Väri: vaaleanpunainen hopea harmaa
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|
|