Befado lasten kengät 109P209 vaaleanpunainen harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado - valintasi terveille vauvan askelmille.

Kun lapsesi ottaa ensimmäiset askeleensa, jokainen päätös valita oikeat jalkineet on ratkaiseva. Befado 109P209 lasten kengät tulevat apuun houkuttelevassa väriyhdistelmässä - pinkki ja harmaa. Nämä ainutlaatuiset tossut ovat enemmän kuin tavallisia kenkiä; Tämä on tae siitä, että pienet jalat kehittyvät terveesti ja kunnolla.

"Terveen jalkamerkki" -sertifikaatti on enemmän kuin ilmoitus - se on lupaus turvallisuudesta ja mukavuudesta, jonka Befado pitää kiinni suunnittelemalla jalkineita yhteistyössä ortopedien kanssa. Tämä suojaa lapsen herkkiä jalkoja mahdollisilta asentovirheiltä. Jäykkä kantataskuri ei ole satunnainen lisäys, se on kantapäätä ja koko jalkaa vakauttava elementti, jonka ansiosta taapero voi leikkiä turvallisesti ja tutkia maailmaa ilman rajoituksia.

Lasten jalat ovat erityisen herkkiä ylikuumenemiselle, minkä vuoksi niille on huolehdittava riittävästä ilmanvaihdosta. Hengittävästä puuvillakankaasta valmistetut päälliset ovat vastaus näihin tarpeisiin. Harkitut ratkaisut, kuten erityiset reiät pohjassa, toimivat ilmanvaihtojärjestelmänä, joka antaa ihon hengittää intensiivisimmänkin leikin aikana.

Befado-kengän leveä kärki on hyvin harkittu muotoilu, joka tarjoaa mukavuutta ja tilaa kasvaville varpaille. Lapset kasvavat nopeasti ja heidän jalkansa tarvitsevat tilaa kehittyä luonnollisesti. Befado-tossut, joissa on huomioitu pienille sormille tilaa, varmistavat, että lapsi tuntee olonsa mukavaksi joka askeleella.

Tarrakiinnitys on ratkaisu, joka on valloittanut vanhempien ja lasten sydämet jo vuosia. Se on synonyymi mukavuudelle ja itsenäisyydelle - se mahdollistaa jopa pienimpien tutkimusmatkailijoiden nopean pukemisen ja riisumisen.

Kun valitset Befado-lasten tossut, malli 109P209, et valitse vain kaunista muotoilua ja värejä. Ennen kaikkea valitset lapsesi jalkojen terveen kehityksen ja varmuuden siitä, että jokainen askel on ilo pikkuisellesi.

Befado ei ole vain kenkiä, se on hyvin harkittuja ratkaisuja terveille ja onnellisille lapsille.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: vaaleanpunainen harmaa
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|