Befado lasten kengät 109P218 vaaleanpunainen harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado on brändi, johon lastensa jalkojen oikeasta kehityksestä ja terveydestä välittävät vanhemmat ovat luottaneet jo vuosia. Befado 109P218 lasten jalkineet vaaleanpunaisen ja harmaan sävyissä on tarjous, joka on suunnattu nuorimmille käyttäjille, erityisesti tytöille, jotka ottavat ensimmäisiä askeleitaan.

Befadon suunnittelijat varmistivat, että jokainen kenkäpari ei ole vain esteettisesti houkutteleva, vaan ennen kaikkea terve ja toimiva lasten kehittyville jaloille. Ortopedien sertifikaatit ja suositukset takaavat Befadon kenkien korkean laadun, mikä tarkoittaa, että vanhemmat voivat olla varmoja, että valitessaan tämän tuotteen he investoivat lapsensa turvallisuuteen ja terveyteen.

Hengittävistä puuvillakankaista valmistetut päälliset ovat erinomainen valinta aktiivisille lapsille, sillä tämä kangas varmistaa riittävän ilmankierron pitäen jalat hygieenisissa ja mukavissa olosuhteissa. Jalkineiden jäykkä kantapää on toinen etu, joka tukee taaperoa leikkiessään ja kävelemään oppiessaan, koska se vakauttaa jalkaa ja estää sitä liikkumasta väärin.

Erityisillä tuuletusaukoilla varustettu kengän pohja lisää mukavuutta hengittävillä ominaisuuksillaan. Tarranauha kiinnitysmenetelmänä on ratkaisu, joka helpottaa lapsen kenkien pukemista ja riisumista itsenäisesti, mikä stimuloi hänen motorisia taitojaan.

Tämä malli on lisäksi suunniteltu kasvavien jalkojen tarvitsemaa tilaa ajatellen - leveä varvas antaa tilaa varpaille, mikä takaa liikkumisvapauden ja välttää painetta. Luokka "Lasten tossut" viittaa siihen, että nämä kengät sopivat täydellisesti koti- ja päiväkotikäyttöön varmistaen, että lapsesi tuntee olonsa mukavaksi koko päivän.

Mallin 109P218 houkuttelevan värin määräävät viehättävät vaaleanpunaisen ja harmaan sävyt, jotka vetoavat varmasti pieniin muodikkaiden aksenttien ystäviin. Jalkineiden keveys, joka painaa vain 0,4 kg pakkauksen kanssa, mahdollistaa lapsen liikkumisen vapaasti tuntematta painoa jaloissaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado 109P218 lasten jalkineet ovat viisas valinta vanhemmille, jotka haluavat varmistaa lastensa terveen kehityksen, mukavuuden ja tyylikkään ulkonäön sekä kotona että ulkona.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: vaaleanpunainen harmaa
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.4

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|