Befado lasten kengät 110P429 laivastonsininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado 110P429 lasten kengät, tummansininen - täydellinen pienille tutkimusmatkailijoille

Ensiaskeleita ottavalle lapselle on erittäin tärkeää valita oikeat kengät. Tämä on tärkeä hetki sekä vanhemmille että taaperolle, joka kehittää motorisia taitojaan. Befado on pitkät perinteet jalkinemerkki, joka ymmärtää lasten tarpeet täydellisesti. Esittelemme sinulle mallin 110P429, joka on saavuttanut sekä vanhempien että asiantuntijoiden tunnustusta - kiitos parhaiden ortopedien suositusten ja "Terve jalkamerkki" -sertifikaatin.

Jalkineiden päälliset on valmistettu mestarillisesti lasten herkkiin jalkoihin. Hengittävät puuvillakankaat takaavat hygienian ja mukavuuden jokapäiväisessä käytössä. Niiden ansiosta pienet jalat voivat "hengittää" välttäen liiallista hikoilua ja mahdollista ärsytystä.

Vakaus on avain turvalliseen pelaamiseen ja oikeaan kehitykseen. Befado 110P429 -mallissa on sopivasti korotettu kantapää, joka vakauttaa lapsen jalkaa riippumatta siitä, käveleekö, juoksee vai hyppää. Rei'itetty pohja on toinen elementti, joka tarjoaa ilmanvaihdon ja lämpömukavuuden.

Varmistaaksemme, että pienillä jaloilla on riittävästi tilaa kehittyä vapaasti, suunnittelemme kengät, joissa on leveä kärki. Tilaa varpaille tarvitaan, jotta lapsi voi liikkua varpaillaan vapaasti ja tuntea olonsa mukavaksi kengissä.

Befado 110P429 -jalkineiden muotoilu on yhtä hyvin harkittu kuin sen ortopediset näkökohdat. Tyylikäs laivastonsininen väri tekee kengistä tyylikkäitä ja universaaleja, jotka sopivat lähes kaikkiin lasten tyyliin. Kutsuva muotoilu yhdistettynä toimivuuteen tekee siitä erinomaisen valinnan pienille pojille, jotka arvostavat paitsi mukavuutta myös ulkonäköä.

Kengät on kiinnitetty mukavilla ja käytännöllisillä solmimilla, joiden avulla taapero oppii helposti pukemaan ja riisumaan kengät itse, ja mahdollistaa myös niiden mukauttamisen yksilöllisiin tarpeisiin istuvuuden suhteen.

Lisäetuna on tuotteen alhainen paino - edes yksittäispakkauksessa se ei ylitä 0,3 kg, mikä tekee kengistä mukavat kuljettaa eivätkä ole lapselle rasittavia.

Valitsemalla Befadon lasten jalkineet valitset lapsesi terveyden, kehityksen ja turvallisuuden. Malli 110P429 on investointi taaperoisen jalkojen mukavuuteen ja terveelliseen kehitykseen, jonka tarjoaa puolalainen valmistaja, johon vanhemmat ovat luottaneet useiden sukupolvien ajan.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Materiaali: Kangas
  • Lukon tyyppi: Lukot
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.3
  • Väri: Laivasto
  • seksiä: Pojat

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|