Befado lasten kengät 110P437 beige ruskea vaaleanpunainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado on Puolan markkinoilla tunnettu ja arvostettu tuotemerkki, joka on kuuluisa mukavien ja terveellisten lasten jalkineiden valmistamisesta. Vastatakseen vanhempien ja lasten odotuksiin yritys on tuonut markkinoille lasten kenkien mallin, joka on merkitty numerolla 110P437, kauniissa beigen, ruskean ja pinkin väreissä.

Moderni muotoilu ja korkea toiminnallisuus ovat tulosta Befadon ja Inblu-brändin ainutlaatuisesta yhteistyöstä, joka johti Mummy & Me -sarjaan. Tämä kokoelma on suunnattu pariskunnille: äideille ja heidän tyttärilleen, jotka etsivät paitsi mukavia, myös esteettisesti hienostuneita ratkaisuja. Jalkineiden luonteenomaiset ja kiehtovat kuviot - söpöistä kissanpennuista sateenkaaren yksisarvisiin, maalauksellisiin peuroihin ja pingviineihin - tarjoavat lasten jaloille sopivien olosuhteiden lisäksi myös unohtumattomia, sadunomaisia ​​aksentteja.

Nämä kengät on varustettu nilkan ympärillä olevalla toiminnallisella soljella, jonka ansiosta jalkineet sopivat täydellisesti jalkaan ja tarjoavat pienelle käyttäjälle turvallisuutta ja mukavuutta päivittäisessä pelissä. Jäykkä kantapää ja leveä varvas ovat elementtejä, jotka huomioivat luonnollisen liiketarpeen ja lapsen kehittyvän jalan dynamiikan. Varpaiden tilavuus mahdollistaa liikkumisvapauden, mikä on ratkaisevan tärkeää lasten jalkojen terveelle kasvulle ja kehitykselle.

Lisäksi Befado-jalkineet on palkittu Terve Jalka Merkillä. Tämä on takuu siitä, että jalkineet ovat asiantuntijoiden tarkastamia ja että ne täyttävät korkeat ergonomia- ja turvallisuusstandardit. Hengittävien pohjallisten ansiosta lasten jalat ovat vähemmän alttiita ylikuumenemiselle ja hikoilulle, mikä on erityisen tärkeää lämpiminä päivinä.

Tuote on valmistettu korkealaatuisesta kankaasta, mikä tarkoittaa kestävyyttä ja helppoa pitää puhtaana. Beige, ruskea ja pinkki värit luovat hienovaraisen ja yleismaailmallisen paletin, joka sopii moniin lasten tyyleihin. Befadon lasten tossut 110P437 ovat täydellinen valinta mukavuutta ja tyyliä arvostaville tytöille.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado 110P437 lasten jalkineet ovat tuote, joka tyydyttää sekä pienet tutkimusmatkailijat että heidän vanhempansa, jotka välittävät lastensa jalkojen terveestä kehityksestä. Tyylikäs muotoilu, toiminnallisuus ja huomiota yksityiskohtiin ovat ominaisuuksia, jotka varmasti erottavat tämän mallin lasten jalkineiden markkinoiden kilpailijoista.

  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: beige Ruskea vaaleanpunainen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Lukot
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.2
  • Merkki: puute

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|