Befado lasten kengät 114X288 keltainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Kun etsit lapsellesi täydellisiä päiväkodin kenkiä, kannattaa kiinnittää huomiota Befadon lastenjalkineiden malliin 114X288 iloisen keltaisen värisenä. Nämä kengät ovat täydellinen valinta pienille energisille jaloille, jotka viettävät aktiivisesti koko päivän päiväkodissa leikkien, oppien ja maailmaan tutustuen.

Käyttömukavuus on lasten jaloille ratkaisevan tärkeää, ja Befado tietää sen erinomaisesti tarjoamalla jalkineita, joiden päälliset on valmistettu hengittävistä puuvillakankaista. Tällaisten materiaalien ansiosta vauva on mukava ja hänen jalkansa voivat "hengittää", mikä suojaa niitä liialliselta hikoilulta ja epämiellyttäviltä hajuilta.

Kenkien muotoilu on harkittu edistämään lasten itsenäisyyttä. Tässä mallissa on käytännölliset tarrakiinnitykset, jotka helpottavat lasten kenkien pukemista ja riisumista ilman aikuisen apua. Tämä on ihanteellinen ratkaisu lasten itsenäisyyden ja motoristen taitojen kehittämiseen.

Turvallisuus on toinen näkökohta, jota valmistaja painotti. Befado-kengät varmistavat, että lapsesi jalat ovat turvassa jäykän kantapään ansiosta, joka vakauttaa kantapäätä ja estää nyrjähdyksiä. Lisäksi niissä on "Terve jalka" -merkki, joka todistaa niiden korkean laadun ja ortopedien suosituksen. Tämä on takuu siitä, että ne täyttävät korkeat ergonomiset standardit.

Visuaalisesti kengät ovat houkuttelevia, ja niiden kirkas keltainen väri on täynnä positiivista energiaa. Taidokkaasti muotoillun leikkauksensa ansiosta Befado-kengät pienentävät ja kapenevat optisesti jalkaa, mikä voi olla esteettinen lisäetu.

Nämä jalkineet sopivat sekä leveälle että kapealle jalalle säädettävyyden ansiosta. On syytä mainita, että Befado-kenkiä valmistaa tunnettu ja arvostettu tuotemerkki, joka on ollut markkinoilla jo vuosia ja joka on kuuluisa laadukkaista, kestävistä tuotteistaan ​​lapsille.

Valitsemalla Befado 114X288 lasten kengät tarjoat lapsellesi terveyttä, mukavuutta ja charmia, josta hän nauttii leikkiessään ja oppiessaan päiväkodissa. Se on investointi lapsesi turvallisuuteen ja kehitykseen antamalla asianmukainen tuki hänen jaloilleen jokaisessa vaiheessa.

  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Merkki: puute
  • Materiaali: Kangas
  • Väri: keltainen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
upeat kengät, tukevasti tehty
|
|