Befado lasten kengät 114X416 vaaleanpunainen monivärinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado lasten kengät 114X416 - Mukavuutta ja turvallisuutta pienille jaloille

Päiväkodissa viettävät lapset tarvitsevat jalkineita, jotka eivät ainoastaan ​​näytä jalassa esteettisesti miellyttäviltä, ​​vaan ennen kaikkea tarjoavat heille maksimaalisen mukavuuden ja turvallisuuden jokapäiväisessä leikissä ja toiminnassa. Befado on nuorimpia käyttäjiä ajatellen luonut lasten kengät 114X416 viileällä vaaleanpunaisella kuviolla, jossa on monivärisiä aksentteja, joista pienet naiset varmasti pitävät.

Näiden tossujen päälliset on valmistettu korkealaatuisista puuvillakankaista, mikä varmistaa, että lapsen jalat ovat kunnolla hengittävät ja hygieeniset koko päivän ajan. Tällaisten materiaalien ansiosta intensiivinen leikki ei saa jalkojasi ylikuumenemaan tai hikoilemaan. Kankaan herkkyys tarkoittaa myös sitä, että kengät mukautuvat täydellisesti jalan muotoon ja pienentävät sitä visuaalisesti, mikä varmasti tyydyttää vanhempia, jotka välittävät lasten vaatteiden estetiikasta.

Befado-kengät on suunniteltu sopimaan lapsille, joilla on kapeampi ja pienempi jalka. Tämän ansiosta voimme olla varmoja, että jalkineet mukautuvat helposti lapsemme yksilöllisiin tarpeisiin.

Itsenäisyys on esikouluiässä keskeistä, minkä vuoksi Befado on suunnitellut kengät sellaisiksi, että lapset voivat helposti pukea ja riisua ne itse, mikä kehittää heidän motorisia taitojaan ja itsenäisyyden tunnetta. Velcro on ratkaisu, joka mahdollistaa helpon ja nopean kiinnityksen, mikä on lisäetu pienille, ei vielä kovin taitaville käsille.

Vauvan turvallisuus on meille etusijalla, minkä vuoksi Befado ei unohda terveysnäkökohtia. Kengät ovat ortopedien sertifioimia ja suosittelemia. Jäykkä kantapää vakauttaa jalkaa ja estää sen väärän asennon kävellessä. Ylimääräinen "Terve jalka" -merkki takaa, että jalkineet on huolellisesti testattu ja täyttävät tiukat standardit lasten jalkojen terveydestä ja kehityksestä.

Lasten jalkineiden kategoriassa "Lasten tossut" Befado-lastenjalkineet 114X416 vaaleanpunainen monivärinen tuote erottuu paitsi toiminnallisuudestaan, myös viehättävästä muotoilustaan, joka vetoaa varmasti pieniin muodikkaisiin. Tytöille tarkoitetut tossut ovat loistava valinta sekä päiväkotiin että kotikäyttöön tarjoamalla jaloilleen sopivan mukavuuden ja turvallisuuden.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: vaaleanpunainen monivärinen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|