Befado lasten kengät 114X457 vaaleanpunainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Tuote: Befado lasten kengät 114x457 pinkki – täydelliset kengät päiväkotiin

Kun valitsemme lapsellemme kenkiä, keskitymme mukavuuteen, turvallisuuteen ja estetiikkaan. Tunnettu lasten kenkien valmistaja Befado vastaa näihin tarpeisiin esittelemällä 114X457-mallin viehättävässä vaaleanpunaisessa värissä, joka on suunniteltu erityisesti pienille käyttäjille.

Befado-brändi on erikoistunut lasten jalkojen tervettä kehitystä tukevien kenkien luomiseen jo vuosia. Siksi 114X457 jalkineet on varustettu jäykällä kantapäällä, mikä on ratkaisevan tärkeää kantapään ja nilkan kunnollisen vakautuksen kannalta. Tämä muotoilu varmistaa pienen käyttäjän turvallisuuden leikkiessään päiväkodissa, leikkikentällä tai arjen kävelyillä.

Käyttömukavuuden takaavat hengittävistä puuvillakankaista valmistetut päälliset. Tämä materiaali takaa riittävän ilmankierron, mikä on erityisen tärkeää lämpiminä päivinä. Hengittävä kangas vähentää jalkojen ylikuumenemisen riskiä ja pitää ne hygieenisinä koko päivän.

Befado 114X457 -kengät eivät ole vain mukavia, vaan myös helpottavat lapsen itsenäisyyttä - helppo tarrakiinnitysjärjestelmä mahdollistaa lasten pukemisen ja riisumisen itse, mikä on tärkeä näkökohta lasten motoristen taitojen ja itsenäisyyden kehittämisessä.

Esteettisesti lapsen jalkaan räätälöidyt jalkineet pienentävät sitä visuaalisesti ja tekevät siitä muodokkaamman. Tämä on etu myös lapsille, joilla on kapeampi jalka, koska kengät istuvat heille täydellisesti, eivät ole löysät ja tämä estää jalkaa luisumasta kävellessä.

Turvallisuus vahvistetaan ortopedien sertifikaateilla ja suosituksilla. Ostamalla tämän merkin kenkiä vanhemmat voivat olla varmoja, että he ovat valinneet tuotteen, joka tukee lapsensa tervettä kehitystä.

Befado-lastenjalkineet 114X457 tulevat kauniin vaaleanpunaisena värinä, joka miellyttää varmasti pieniä muodikkaita. Tossut on tarkoitettu pääasiassa tytöille, ja ne ovat mukava ja käytännöllinen osa lasten vaatekaappia.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado 114X457 jalkineet eivät ole vain kauniita, vaan ennen kaikkea hyvin harkittuja tytöille tarkoitettuja kenkiä, jotka varmistavat mukavuuden, turvallisuuden ja jalkojen terveen kehityksen, mikä on erinomainen valinta erilaisiin päiväkotitoimintoihin.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: vaaleanpunainen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.4

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|