Befado lasten kengät 114X461 sininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado lasten kengät 114X461 siniset ovat täydellinen valinta jokaiselle esikoululaiselle. Mukava ja toimiva, suunniteltu nuorimmille käyttäjille, jotka viettävät aktiivisesti aikaa päiväkodissa, leikkikentällä ja leikkiessään kotona.

Päälliset on valmistettu laadukkaista, hengittävistä puuvillakankaista, jotka paitsi takaavat lapsen jaloille riittävän ilmankierron, myös ovat helppoja pitää puhtaina. Lasten kenkien hygienian varmistaminen on keskeinen näkökohta, johon vanhemmat kiinnittävät huomiota, ja Befado täyttää nämä odotukset.

Kenkien tärkeä etu on niiden muotoilu, joka ei vain näytä muodikkaalta kauniin sinisen värin ansiosta, vaan myös tekee jalan optisesti pienemmäksi, mikä varmasti miellyttää lapsia ja heidän vanhempiaan. Nämä kengät sopivat myös lapsille, joilla on kapeammat ja pienemmät jalat, mikä varmistaa oikean istuvuuden ja tuen.

Vauvan turvallisuus on etusijalla, minkä vuoksi Befado-kengät ovat ortopedien sertifioimia, mikä antaa vanhemmille mielenrauhan, että jalkineet tukevat lapsen jalan asianmukaista kehitystä. Jäykkä kantapää on toinen elementti, joka on suunniteltu suojaamaan ja vakauttamaan jalkaa. Velcro-kiinnitys helpottaa lasten kenkien pukemista ja riisumista itsenäisesti, mikä kehittää heidän kädentaitojaan ja itsenäisyyttään.

Tuote painaa yksittäispakkauksessa vain 0,4 kg, mikä todistaa sen keveyden, ja tämä on tärkeä ominaisuus pienimpien mukavan käytön kannalta. Befado lasten jalkineet 114X461 eivät välitä vain lasten terveydestä ja mukavuudesta, vaan myös heidän itsenäisyydestään ja turvallisuudestaan ​​leikkimisen aikana.

Kategoria "Lapsille » Lasten tossut" korostaa, että nämä kengät sopivat ihanteellisesti esikouluikäisten lasten tarpeisiin, samalla kun ne ovat houkutteleva asuste, joka täydentää jokapäiväistä vaatekaappia. Valitsemalla Befado-jalkineet vanhemmat voivat olla varmoja, että heidän lapsensa saavat laadukkaimman tuotteen, joka on luotu heidän kehittyvistä jaloistaan ​​huolehtimalla.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: sininen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.4

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|