Befado lasten kengät 114Y428 vaaleanpunainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado lasten kengät 114Y428 - tarpeelliset varusteet pienelle esikoululaiselle

Kun vanhemmat valitsevat kenkiä päiväkodissa aktiivisesti viettävälle lapselleen, he haluavat heidän valintansa olevan harkittuja ja parasta pienten jalkojen terveydelle ja mukavuudelle. Befado lasten jalkineet 114Y428 on malli, joka täyttää nämä odotukset täydellisesti. Vaaleanpunaiset tossut on suunniteltu tytöille, jotka pitävät kirkkaista väreistä ja mukavuudesta yhdessä.

Hengittävistä puuvillakankaista valmistetut päälliset takaavat hygienian, mikä on erittäin tärkeää, koska lapset viettävät suuren osan päivästä kengissä. Materiaali tarjoaa riittävän ilmanvaihdon ja suojaa jalkoja liialliselta hikoilulta ja epämiellyttäviltä hajuilta.

Hyvin räätälöidyt Befado-kengät painavat hieman jalkaa tehden siitä optisesti pienemmän rajoittamatta lapsen liikkeitä. Lisäksi ne ovat ihanteellinen ratkaisu myös lapsille, joilla on kapeampi ja pienempi jalka, ja ne takaavat vakauden ja turvallisuuden kaikissa päiväkodin toiminnoissa.

Befadon suunnittelijat varmistivat, että kengät ovat ystävällisiä lasten käsille. Helpon tarrakiinnityksen ansiosta pienimmätkin lapset voivat helposti pukeutua, mikä on iso askel heidän itsehoidon ja itsenäisyyden kehityksessä.

Turvallisuusnäkökulma on ratkaiseva, joten Befado-kengät on varustettu jäykällä kantapäällä, joka varmistaa kantapään oikean asennon ja tukee jalan asianmukaista kehitystä. "Terveen jalkamerkki" -sertifikaatti takaa vanhemmille, että asiantuntijat ja ortopedit suosittelevat jalkineita terveellisiksi jaloille.

Befado on vanhempien keskuudessa tuttu ja arvostettu tuotemerkki, ja vaaleanpunaiset lasten tossut, jotka on merkitty numerolla 114Y428, löytävät epäilemättä paikkansa pienten esikoululaisten ja lastensa laatua, mukavuutta ja terveyttä painottavan huoltajien sydämissä.

Valitsemalla Befado-kengät voimme olla varmoja, että pikkulastemme jalat ovat hoidetut ja mukavat koko intensiivisen päiväkotipäivän.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: vaaleanpunainen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|
|