Befado lasten kengät 116x317 harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado lasten kengät 116X317 harmaa - Täydelliset kengät pienille tutkimusmatkailijoille

Lapsen tietyssä elämänvaiheessa jokainen askel, jokainen hyppy on osa suurempaa seikkailua. Siksi on tärkeää, että pienet lähtevät näille jokapäiväisille tutkimusmatkoille kengillä, jotka eivät vain tue heidän ehtymätöntä tutkimushaluaan, vaan myös takaavat mukavuuden ja terveyden jokaisessa vaiheessa. Befado, tunnettu lasten kenkien valmistaja, ymmärtää nämä tarpeet täydellisesti, mikä heijastuu täydellisesti heidän harmaaseen 116X317 lastenjalkineiden malliin.

Nämä erittäin kevyet ja joustavat kengät on suunniteltu aktiivisia esikoululaisia ​​ajatellen. Hengittävän ja riittävän vakautuksen antavan pohjan ansiosta lapset voivat nauttia mukavuudesta koko päivän. Korotetun kantapään ja vakaiden sivujen ansiosta pohja pitää jalan oikeassa, terveessä asennossa, mikä on erittäin tärkeää lapsen ensimmäisinä elinvuosina.

Ilmavista puuvillakankaista valmistetut päälliset ovat toinen näiden kenkien etu. Ne tarjoavat paitsi käyttömukavuutta, myös hygieniaa, jonka ansiosta pienet jalat voivat "hengittää" aktiivisimmankin päivän aikana. Tämä ei koske vain idyllisiä kävelylenkkejä, vaan myös hullua juoksua ja leikkimistä päiväkodissa tai leikkikentällä.

Toinen Befado-kenkien ainutlaatuinen ominaisuus on se, että lapset voivat pukea ne itseensä. Joustonauhojen ansiosta pienet voivat tuntea itsensä itsenäisiksi ja ylpeänä osoittaa osaavansa sen itse. Lisäksi näillä kengillä on "Healthy Foot Sign" -sertifikaatti, joka on ortopedin suositus ja vahvistaa, että jalkineet tukevat jalan asianmukaista kehitystä.

Erityisesti tytöille suunniteltu 116X317-malli harmaalla vaaleanpunaisilla lisäkoristeilla ei ole vain tae terveydestä ja mukavuudesta. Se on myös tyylikäs lisä kaikkiin lasten asuihin. Nämä kengät sopivat täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön, kouluun, kävelylle tai leikkimiseen kotona.

Befado-brändin inspiroima luottamus ei johdu pelkästään laadukkaista materiaaleista ja mielenkiintoisesta suunnittelusta, vaan myös huomiosta yksityiskohtiin, kuten jäykkä kantapää tai sertifikaatit. Siksi vanhemmat voivat olla varmoja ostaessaan Befado-lastenkenkiä 116X317 harmaata, että he valitsevat lapsilleen mukavuuden ja turvallisuuden lisäksi myös jalkojensa terveelliseen kehitykseen. Befadon avulla jokaisesta esikoululaisen askeleesta tulee turvallinen ja miellyttävä seikkailu.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: harmaa
  • Pisteväri: vaaleanpunainen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Supistavat kumit
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.3

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|