Befado lasten kengät 116Y275 laivastonsininen harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Lasten toiminnalla ei usein ole rajoja - leikkiminen, juoksu, hyppääminen ovat jokaisen lapsen arkipäivää. Lasten terveen kehityksen ja turvallisuuden kannalta on ratkaisevan tärkeää valita oikeat jalkineet, jotka kestävät loputtoman energiansa ja tarjoavat samalla tukea ja mukavuutta. Befado-kengät ovat juuri sellaiset - malli 116Y275 hillityissä mutta houkuttelevissa laivastonsinisen ja harmaan sävyissä on täydellinen valinta jokaiselle lapselle.

Valmistaja Befado on kuuluisa kenkien luomisesta, jotka esteettisen ulkonäön lisäksi keskittyvät pienten jalkojen terveyteen ja oikeaan kehitykseen. Lasten kengät 116Y275 eivät ole poikkeus. Ehdotetut lasten tossut on suunniteltu intensiiviseen käyttöön koulussa ja kotona.

Tossut erottuvat jäykästä kantapäästä, joka takaa jalan vakautuksen. Kantapään oikea jäykistys on tärkeää, varsinkin kun on kyse lasten kasvavista ja kehittyvistä jaloista. Kengän vakaat sivut tukevat jalkaa sen liikkeitä rajoittamatta, ja joustava pohja varmistaa mukavuuden ja liikkumisvapauden. Lisäksi "Healthy Foot Sign" -sertifikaatti vahvistaa, että kenkiä suosittelevat asiantuntijat, mukaan lukien ortopedit.

Befado-kenkien päällinen on valmistettu ilmavista puuvillakankaista, jotka antavat jalkojen hengittää ja estävät ylikuumenemisen suurimmankin toiminnan aikana. Tämän ansiosta kenkien käytön hygienia on korkeimmalla tasolla, mikä estää monia ongelmia, kuten jalkojen hikoilua.

Kiinnitysjärjestelmään kannattaa myös kiinnittää huomiota - kuminauhat ovat helppokäyttöisiä pienimmillekin käyttäjille ja mahdollistavat nopean säädön ja sopivat kengän täydellisesti jalkaan.

Befado lasten jalkineet 116Y275 on yhdistelmä mukavuutta, toimivuutta ja tyyliä. Tossuista tulee siksi luotettava kumppani koulutus- ja hauskanpitoprosessissa. Värit, joissa yhdistyvät klassiset tyylit muodikkaisiin aksentteihin, saavat kengät sopivaksi moniin asuihin ja ovat lasten ja heidän vanhempiensa innokkaasti valitsemia. Befadon tarjoama laatu on investointi jokaisen lapsen terveelliseen kehitykseen ja iloon.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: Laivasto harmaa
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Supistavat kumit

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|