Befado lasten kengät 217P114 laivastonsininen sininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado - Snake 217P114 lasten sandaalit laivastonsinisenä ja sinisenä

Lasten jalat ovat pieniä luonnon taideteoksia, jotka kasvavat ja kehittyvät lapsen jokaisen elämän hetkenä. Parhaiden kehitysolosuhteiden tarjoamiseksi on tarpeen valita sopivat jalkineet, jotka tukevat oikeaa asentoa ja pitävät huolta pienten jalkojen terveydestä. Tässä avuksemme tulee Befado-brändi ja sen Snake-malliston lasten sandaalit, malli 217P114. Befadon suunnittelijat ovat kehittäneet tuotteen, joka ei ole vain visuaalisesti houkutteleva laivastonsinisen ja sinisen värinsä ansiosta, vaan myös toimiva ja terveellinen lapselle.

Befado, tunnettu lasten kenkien valmistaja, on varmistanut jo vuosia, että heidän tuotteet täyttävät korkeimmatkin vaatimukset. Snake-sandaalit, joissa on korkea kantapää, ovat täydellinen valinta vanhemmille, jotka haluavat suojella lapsiaan jalkojen kehityshäiriöiltä, ​​kuten litteiltä jaloilta. Jäykkä kantapää ja erityisesti valmistettu pohja takaavat vakauden, turvallisuuden ja mukavuuden jokaisen pelin aikana.

Mikä erottaa 217P114-mallit kilpailijoista? Ensinnäkin pohjan joustavuus, joka taipuu ortopedien suosittelemaan suuntaan mukautuen lapsen luonnollisiin liikkeisiin kävelyn aikana. Tämän ansiosta sandaalit toimivat täydellisesti sekä intensiivisessä pelissä että ensimmäisillä epävarmilla askeleilla.

Näiden lasten tossujen valmistuksessa käytetty materiaali on korkealaatuinen kangas, joka varmistaa riittävän ilmanvaihdon ja terveellisen ympäristön lapsen jaloille. Mukavat soljet mahdollistavat kenkien helpon pukemisen ja riisumisen, mitä varmasti arvostavat sekä nuoret käyttäjät että heidän vanhempansa.

Befadon Snake sandaalit on tarkoitettu pojille ja tytöille, universaalien värien ansiosta ne sopivat hyvin molempien kanssa. Jokainen kenkäpari on kevyt - tuotteen paino yksittäispakkauksella on vain 0,3 kg, mikä ei rasita pieniä jalkoja ja antaa lasten liikkua vapaasti.

Valitsemalla Befadon et vain tarjoa lapsellesi tyylikkäitä ja käytännöllisiä sandaaleja, vaan myös panostat hänen tulevaisuuteensa terveyteen ja mukavuuteen. Snake 217P114 -malli on jalkineita, jotka on suunniteltu pienimmät lapset ja heidän tarpeitaan ajatellen, yhdistäen mukavuuden, tyylin ja hyvän laadun.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: Laivasto sininen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Lukot
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.3

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|