Befado lasten kengät 273X287 laivastonsininen sininen monivärinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado 273X287 lasten kengät ovat täydellinen valinta jokaiselle lapselle, joka viettää aktiivisesti aikaa koulussa, leikkikentällä tai jokapäiväisessä leikissä. Befado-jalkineet ovat kuuluisia poikkeuksellisesta mukavuudestaan ​​ja pienten käyttäjien jalkojen terveestä kehityksestä huolehtimisesta.

Tämän mallin suunnittelijat keskittyivät käytännöllisiin ratkaisuihin - hengittävä pohja tukee ilmankiertoa pitäen jalat kuivassa ja terveellisessä ympäristössä koko päivän. Kantapääosaan sijoitettu Absor-B-elementti vastaa iskujen vaimentamisesta, jotka voivat vaikuttaa negatiivisesti kasvavien lasten niveliin ja luihin. Tämä on erityisen tärkeää nuorille tutkimusmatkailijoille tyypillisen luonnollisen jatkuvan liikkeentarpeen vuoksi.

Laadukkaasta puuvillakankaasta valmistetut päälliset takaavat, että nämä kengät eivät ole vain kestäviä, vaan myös ihoystävällisiä. Ne tarjoavat sopivan hengittävyyden, mikä on keskeinen hygienianäkökohta erityisesti lämpiminä päivinä.

Befado on nauttinut vanhempien luottamuksesta jo vuosia, minkä vahvistavat lukuisat sertifikaatit, mukaan lukien asiantuntijoiden tuntema ja arvostama "Terveen jalkamerkki". Tämä todistaa, että jalkineet täyttävät erittäin tiukat ergonomia- ja turvallisuusstandardit.

Kengät ovat saatavilla laivastonsinisinä, sinisinä ja monivärisinä väreinä, mikä tekee niistä houkuttelevan valinnan paitsi laadullisesti myös esteettisesti. Tyylikäs väriyhdistelmä miellyttää monia poikia ja lisää itseluottamusta kaikissa tilanteissa.

Jäykkä kantapää on ratkaisevan tärkeä jalan vakauttamisessa, mikä auttaa säilyttämään oikean asennon kävellessä, juostessa tai hyppääessä. Tämäntyyppinen tarrakiinnitys ei ole vain muodikas, vaan myös kätevä - sen avulla lapsi voi helposti ja nopeasti pukea ja riisua kengät itsenäisesti, mikä on toinen askel kohti itsenäisyyttä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado 273X287 lasten jalkineet eivät ole vain värikkäitä ja tyylikkäitä tossuja, vaan ennen kaikkea terveellisiä ja turvallisia jalkineita pojille, jotka tukevat jalkoja kaikessa toiminnassa ja koulutuksessa.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: Laivasto sininen monivärinen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|
|