Befado lasten kengät 273Y327 laivastonsininen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Mukavuus, terveys ja tyyli – nämä kolme sanaa kuvaavat täydellisesti Befadon lasten kenkiä, erityisesti 273Y327 mallia klassisessa laivastonsinisessä värissä. Suunniteltu aktiivisille lapsille, jotka viettävät monta tuntia koulussa ja tarvitsevat jalkineita, jotka eivät vain kestä kovaa käyttöä, vaan myös pitävät huolta jaloistaan.

Innovatiivisella, hengittävällä pohjalla varustetut Befado-kengät ovat enemmän kuin mukavia käyttää. Tämä tekniikka varmistaa jalan erinomaisen ilmanvaihdon ja auttaa ylläpitämään sopivaa mikroilmastoa myös koko päivän ajan. Ei merkityksetöntä kantaosaan on rakennettu Absor-B-järjestelmä, joka vaimentaa mikroiskuja. Tämän ansiosta pienet voivat juosta, hypätä ja nauttia hauskanpidosta altistamatta jalkojaan tarpeettomille kuormille.

Ilmavista puuvillakankaista valmistetut päälliset ovat toinen seikka, joka erottaa Befado-jalkineet kilpailijoista. Lapsen jalat ovat luonnollisesti tuuletetut, mikä estää ylikuumenemisen ja tukee hygieniaa. Tämä on erittäin tärkeää, koska lapsilla on usein taipumus ylikuumentua jaloistaan, mikä voi johtaa erilaisiin vaivoihin.

Befado keskittyy valmistajana lasten turvallisuuteen ja terveyteen. Kengissä on Terve Jalka -merkki ja sertifikaatit, jotka takaavat, että ne ovat ortopedien suosittelemia. Jäykkä kantapää tarjoaa lisää vakautta ja tukea jalkalle, mikä on erittäin tärkeää ensimmäisinä kehitysvuosina.

Malli 273Y327 on suunniteltu pojille ja siinä on helposti säädettävät tarrakiinnitykset, jotka helpottavat lasten kenkien pukemista ja riisumista. Se ei ole vain kätevä ratkaisu, vaan myös koulutuselementti, joka auttaa kehittämään itsenäisyyttä.

Befado-lasten tossut ovat kevyitä - tuotteen paino yksittäispakkauksella on vain 0,5 kg, mikä tarkoittaa, että lapset eivät melkein tunne, että he pitävät niitä jalassa. Tämä on lisäetu, jonka ansiosta lapset voivat leikkiä vapaasti koko päivän.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado lasten jalkineet 273Y327 ovat erinomainen valinta vanhemmille, jotka haluavat tarjota lapsilleen sekä mukavuutta että asianmukaista hoitoa heidän kehittyville jaloilleen. Nämä tummansiniset tossut tukevat asianmukaista kehitystä ja varmistavat turvallisuuden.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: Laivasto
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.5

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|