Befado lasten kengät 342P050 vaaleanpunainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado lasten jalkineet 342P050 vaaleanpunaisena ja harmaana ovat täydellinen ratkaisu aktiivisille lapsille, jotka viettävät paljon aikaa leikkiin sekä päiväkodissa että sen ulkopuolella. Hyvin harkitun muotoilunsa ja vankan työstönsä ansiosta nämä lasten tossut tarjoavat paitsi mukavuuden myös riittävän tuen kehittyville jaloille.

Vaativille käyttäjille suunnitellut jalkineet on varustettu korotetulla kantapäällä ja vakailla sivuilla, jotka auttavat pitämään jalan oikeassa asennossa. Lisäksi sandaalien avoimet varpaat antavat jalan hengittää vapaasti, mikä on tärkeää lämpiminä päivinä. Ilmavista puuvillakankaista valmistettu päällinen ei vain lisää käyttömukavuutta, vaan myös varmistaa lapsen jalkojen hygienian koko päivän ajan.

Befado täyttää lasten ja heidän vanhempiensa tarpeet – kengät on suunniteltu lasten helposti pukeviksi itsekseen, mikä edistää heidän itsenäisyyttään. Lasten turvallisuus on etusijalla, minkä vuoksi jalkineilla on "Terve jalkamerkki" -sertifikaatti, mikä tarkoittaa, että ne ovat ortopedien suosittelemia. Tämä on takuu siitä, että jalkineiden suunnittelussa on otettu huomioon lasten jalkojen oikea kehitys ja terveys.

Jäykkä kantapää ja nahkainen pohjallinen ovat muita elementtejä, jotka korostavat Befado-jalkineiden korkeaa laatua. Velcro-kiinnitys mahdollistaa kenkien nopean ja kätevän pukemisen ja säätämisen jalkaan, ja alkuperäinen pakkaus tekee kengistä loistavan lahjaidean.

Tyylikäs vaaleanpunaisen ja harmaan värien yhdistelmä vetoaa jokaiseen pieneen fashionistaan ​​ja lisää viehätysvoimaa lasten tyyliin. Materiaali, josta tossut on valmistettu, takaa kestävyyden ja kestävyyden jokapäiväiseen leikkiin.

Befado 342P050 lasten kengät tarjoavat paitsi mukavuuden ja riittävän tuen leikkimisen ja kävelemisen oppimisen aikana, myös tyylikkään lisäyksen mihin tahansa lasten vaatekaappiin. Näiden kenkien valinta tarkoittaa investoimista lapsesi terveyteen ja kehitykseen, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan tietoisille vanhemmille.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen Terve jalka merkki
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Väri: vaaleanpunainen
  • Materiaali: kangas
  • seksiä: tytöt
  • Tuottajakoodi: BM161021

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|