Befado lasten kengät 531P083 laivastonsininen vihreä

Tuote ei ole saatavilla ;(

Befado on merkki, joka tarjoaa korkealaatuisia lasten jalkineita, jotka sopivat täydellisesti lasten kehittyviin jalkoihin. Kuvattu malli 531P083 ovat poikien tossut, joissa käyttömukavuus yhdistyy viehättävään, lapselliseen muotoiluun.

Tossuissa on muotoiltu päällinen, joka ulottuu nilkan yli, mikä antaa lisätukea lapsen jalalle ja vakauttaa nilkkaa kävellessä. Kengät on valmistettu kankaasta, mikä tekee niistä kevyet ja ilmavat ja samalla helposti puhdistettavat.

Jalkineiden väri on syvän laivastonsininen, joka on sekä universaali että likaa hylkivä. Kengän etuosassa pyöristettävien varpaiden yläpuolella on hurmaava vihreä krokotiili-aiheinen sisäosa, joka miellyttää varmasti lapsia, jotka ovat kiinnostuneita eläimistä tai pitävät energisistä ja hauskoista lisäyksistä vaatekaappiinsa.

Jalkineiden ranteessa on tarranauha, joka helpottaa kenkien pukemista ja riisumista sekä mahdollistaa jalkineiden nopean säätämisen lapsen jalan yksilölliseen paksuuteen.

Befado-tossujen pohja on valmistettu synteettisestä materiaalista ja varustettu selkeällä kulutuspinnalla, mikä varmistaa pidon ja turvallisuuden kävellessä erilaisilla kodin pinnoilla, myös liukkailla.

Lisätiedot, kuten jäykkä kantapää, korostavat valmistajan huomiota lapsen terveyteen ja oikeaan asentoon. Jäykkä kantapää on erityisen tärkeä, jotta kantapää ja koko jalka saadaan riittävästi tueksi.

Tämä malli on saatavana lasten tossujen kategoriassa, joka on suunnattu erityisesti pojille, ja se on optimoitu estetiikan ja ergonomian suhteen. Näitä tossuja ei liitetä mihinkään tiettyyn elokuva- tai sarjakuvahahmoon, mikä voi olla etu vanhemmille, jotka suosivat vähemmän kaupallisia malleja lapsilleen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Befado 531P083 ovat käytännöllisiä, mukavia ja visuaalisesti näyttäviä lasten tossuja, joissa yhdistyvät toiminnallisuus pienten jalkojen terveydestä ja turvallisuudesta huolehtimiseen.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Tuottajakoodi: 531p083
  • Väri: Laivasto vihreä
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|