Befado lasten kengät 907P126 vaaleanpunainen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Anna lapsellesi mukavuutta ja tyyliä kuuluisan Befado-brändin uusimmalla lasten kenkäkokoelmalla. Ihastuttavan vaaleanpunaisen värinen lenkkarimalli 907P126 on enemmän kuin tavalliset kengät - se on tae terveestä kehityksestä ja käyttöilosta joka päivä. Suunniteltu erityisesti tytöille ikäluokissa, joissa jalat kasvavat ja muotoutuvat nopeimmin - koosta 18-26.

Befadon suunnittelijat ovat nuorimpia käyttäjiä ajatellen luoneet lenkkarit, jotka eivät vain häikäise heidän imagollaan, vaan tukevat ennen kaikkea oikeaa asentoa. Jokainen askel näissä kengissä on askel kohti terveyttä, kiitos arvostetun Healthy Foot -merkin, joka vahvistaa kehittyvän jalan korkeimman laadun ja turvallisuuden.

Näiden fantastisten tennarien keskipiste on suloinen kissa-aihe, joka koristaa kenkien kärjet, herättää huomion ja saa hymyn pikkueläinystävien kasvoille. Tämä lisäys on saanut inspiraationsa seikkailun ja hauskanpidon rakkaudesta - mikä on varmasti lähellä jokaisen lapsen sydäntä.

Befado huolehti myös tärkeistä yksityiskohdista. Jäykkä kantataskuri tarjoaa luotettavan tuen jaloille varmistaen oikean vakauden, mikä on erittäin tärkeää aktiivisen pelin tai ensimmäisten kävelyyritysten aikana. Velcro puolestaan ​​ei ole vain nopea ja kätevä ratkaisu, vaan antaa lapselle mahdollisuuden pukeutua ja säätää kenkiä itsenäisesti, mikä on tärkeä askel itsenäisyyden ja motorisen koordinaation kehittämisessä.

Ilmavista, luonnollisista puuvillamateriaaleista valmistetut lenkkarit sopivat täydellisesti lämpimiin päiviin, varmistaen oikean ilmankierron ja estävät jalkojen liiallista hikoilua. Jalkineiden keveys vaikuttaa käyttömukavuuteen ja sitä kautta vauvan mukavuuteen, joka on jokaisen vanhemman prioriteetti.

Valitsemalla Befado lasten kengät 907P126 pinkki, et valitse vain hurmaavia ja käytännöllisiä tennareita tyttärellesi, vaan sijoitat hänen jalkojensa asianmukaiseen suojaamiseen ja kehittämiseen. Maxi-lenkkarit miellyttävät jokaista pientä prinsessaa ja tarjoavat hänelle lukemattomia tunteja iloista maailmaa.

  • Merkki: muut
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: vaaleanpunainen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|