Befado lasten kengät 955X024 harmaa

14,88 EUR

Befado on merkki, joka tunnetaan laadukkaiden lasten jalkineiden valmistajana, joka huolehtii pienten jalkojen terveestä kehityksestä. Yksi muista tuotteista erottuu Mellyn tyttöjen ballerinakengät, joissa on harmaa merkintä 955X024. Nämä viehättävät lasten tossut eivät vain herätä huomiota esteettisellä ulkonäöllään, vaan ennen kaikkea tarjoavat vertaansa vailla olevan mukavuuden ja turvallisuuden lapsen kehittyville jaloille.

Nämä tossut on suunniteltu päivittäiseen käyttöön päiväkodissa vaihtojalkineiksi. Tarrakiinnitysjärjestelmällä varustetut ne mahdollistavat helpon ja nopean pukemisen ja säätämisen jalkaan, mikä on erityisen tärkeää lapsille, jotka haluavat olla itsenäisiä.

Mellyn balettiasuntojen suurin etu on innovatiivisen SOFT-B System -vuorauksen käyttö. Tämä pehmeä vuori ei ainoastaan ​​tarjoa mukavuutta, vaan luo myös pehmeän pehmusteen vaikutelman jalkojen alle, mikä lisää merkittävästi kävely- ja juoksumukavuutta. Tämän ansiosta lapset voivat nauttia leikkimisestä koko päivän ilman väsymystä tai epämukavuutta.

Lisäksi Befado kiinnitti erityistä huomiota jalkojen terveyteen varustamalla nämä ballerinakengät hengittävällä pohjalla, joka lisää ilmanvaihtoa ja vähentää jalkojen hikoilua. Tämä on erittäin tärkeää pienen käyttäjän hygienian ja lämpömukavuuden ylläpitämiseksi.

Emme myöskään saa unohtaa jalkojen fyysistä hyvinvointia. Melly-baletissa on jäykkä kantapää - elementti, joka on välttämätön pitämään jalkaa kunnolla ja estämään sitä kallistumasta sivusuunnassa. Lisäksi jalkineet saivat arvostetun Healthy Foot -merkin, joka vahvistaa sen korkean laadun ja turvallisuuden kehittyville jaloille.

Tuote toimitetaan alkuperäispakkauksessa, jonka kokonaispaino on 0,25 kg kappalepakkaus mukaan lukien, mikä helpottaa jalkineiden kuljetusta ja säilytystä. Befado lasten kengät, erityisesti harmaa malli 955X024, ovat erinomainen valinta vanhemmille, jotka välittävät lastensa jalkojen mukavuudesta ja terveydestä. Materiaali, josta tossut on valmistettu, on kangas, joka takaa kestävyyden ja helpon puhdistuksen. Ne sopivat täydellisesti käytännöllisiksi ja kauniin näköisiksi jalkineiksi jokaiselle pienelle tytölle.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Väri: harmaa
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pikkutytöt
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Tuotteen paino yksittäispakkauksessa: 0.25
  • Tuottajakoodi: BM160806

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|