Befado lasten kengät 969Y161 laivastonsininen monivärinen

Tuote ei ole saatavilla ;(

Mukavuus ja turvallisuus ovat kaksi avainsanaa, jotka kuvaavat Befadon lasten jalkineita, ja tummansinisen sävyinen 969Y161-malli monivärisillä aksenteilla on esimerkki jalkineista, jotka täyttävät sekä vanhempien että heidän lastensa odotukset.

Befado-kengät tarjoavat lapsille mukavuutta ja riittävää tukea lapsen ensimmäisistä askeleista huolettomaan leikkiin päiväkodin pihalla. Malli 969Y161 on varustettu jäykällä kantapäällä, jolla on keskeinen rooli jalan asianmukaisessa vakautuksessa, mikä on erityisen tärkeää lapsen kehittyvän niveljärjestelmän tapauksessa. Sivuvahvikkeet tukevat jalkaa ja suojaavat sitä loukkaantumisilta intensiivisen toiminnan aikana.

Avokärkisandaalien ansiosta juniori voi nauttia paitsi rajallisista tyylirajoituksista myös lisätuuletuksesta, joka on korvaamaton lämpiminä päivinä. Ilmavista puuvillakankaista valmistettu päällinen varmistaa maksimaalisen ilmanvirtauksen jalkoihin ja ylläpitää hygieniaa, mikä on erityisen tärkeää esikoululaisen dynaamisena päivänä.

Befado 969Y161 -kenkien muotoilu mahdollistaa kenkien pukemisen ja riisumisen, mikä on tärkeä osa päivittäisiä aamuvalmisteluja ja kehittää itsenäisyyttä. Käytännöllinen tarrakiinnitys mahdollistaa kengän nopean säätämisen ja mukauttamisen pienen käyttäjän jalan yksilölliseen muotoon.

Befadon valmistaja ei unohda tärkeää turvallisuusnäkökohtaa. Kengissä on "Terve jalka" -merkki, mikä tarkoittaa, että ne on suunniteltu ja valmistettu ottaen huomioon ortopedien suositukset, mikä takaa lapsen jalan oikeanlaisen kehityksen. Jokainen lapsensa terveydestä ja kehityksestä välittävä vanhempi arvostaa sitä, että jalkineet käyvät läpi tiukat testit ja sertifikaatit.

Befado 969Y161 lasten kengät ovat täydellinen yhdistelmä toimivuutta ja esteettistä muotoilua. Tummansininen väri monivärisine elementteineen on universaali yhdistelmä, joka miellyttää poikia ja sopii monipuoliseen vaatekaappiin. Valitut materiaalit ja huomiota yksityiskohtiin tekevät näistä jalkineista päävalinnan vanhemmille, jotka ovat tietoisia ensimmäisten kenkien tärkeydestä lastensa elämässä.

  • Merkki: muut
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Terve jalka merkki
  • Tuottajakoodi: BM91610
  • Väri: Laivasto monivärinen
  • Materiaali: Kangas
  • seksiä: Pojat
  • Lukon tyyppi: Velcro

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
|