Befado lasten kengät 980Y102 hopea

10,15 EUR
19% halvempaa
12,68EUR

Kun valitsemme lapselle päiväkodin kenkiä, kiinnitämme huomiota moniin seikkoihin - mukavuudesta turvallisuuteen ja estetiikkaan. Befado lasten kengät 980Y102 hopeanharmaana täyttävät kaikki nämä kriteerit. Tämä tuotemerkki tunnetaan korkealaatuisten lasten jalkineiden valmistamisesta, minkä vahvistavat lukuisat ortopedisten asiantuntijoiden sertifikaatit ja suositukset.

Nämä kengät on suunniteltu lasten arjen tarpeita ajatellen. Valmistettu hengittävistä puuvillakankaista, ne eivät ainoastaan ​​takaa asianmukaisen hygienian, vaan myös käyttömukavuuden koko päivän. Koska päälliset ovat kevyet ja ilmavat, lapsen jalka pysyy kuivana, mikä on äärimmäisen tärkeää päiväkodin intensiivisen fyysisen toiminnan aikana.

Yksi pienille jaloille ihanteellisten kenkien ratkaisevista tekijöistä on niiden käytön turvallisuus. 980Y102-mallissaan Befado käyttää ratkaisuja, jotka minimoivat jalan kehityksen poikkeavuuksien riskin. Nämä kengät on suunniteltu sopimaan hyvin lapsen jalkoihin, myös kapeimpiin ja pienempiin, muotoillen niitä hellästi ja pienentäen niitä optisesti.

Lisäksi suunnittelijat varmistivat, että lapset pystyvät käsittelemään kenkiä omin päin. Joustonauhojen käytön ansiosta kenkien pukeminen ja riisuminen ei ole heille ongelma. Tämä saa lapset tuntemaan itsensä itsenäisemmiksi ja itsevarmemmiksi arjen toiminnassa, mikä on erittäin tärkeä osa heidän kehitystään.

Valmistaja otti huomioon myös kenkien esteettisen puolen valitessaan muodikkaan hopeanharmaan värin, joka varmasti vetoaa paitsi tytöihin. Kangas, jossa on kaunis viimeistely, lisää näiden jalkineiden visuaalista arvoa, joten ne sopivat moniin tyyleihin.

Befado lasten jalkineet 980Y102 on erinomainen valinta vanhemmille, jotka etsivät lapsilleen päiväkodin kenkiä, joissa yhdistyvät käyttömukavuus, käyttöturvallisuus ja viehättävä ulkonäkö. Näiden kenkien ansiosta jokainen esikoululainen voi nauttia hauskasta päivästä huolehtimatta jaloistaan.

  • Merkki: puute
  • Tuottajakoodi: 980y102
  • Väri: hopea
  • Materiaali: kangas
  • seksiä: tytöt
  • Lukon tyyppi: Supistavat kumit
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|