Befado lasten kengät laivastonsininen/neonkeltainen 721P008 vihreä

18,60 EUR

Oikeiden jalkineiden valinta lapsillemme on päätös, joka vaikuttaa paitsi heidän mukavuuteensa myös kehittyvän jalan terveyteen. Jos haluat vastata näihin haasteisiin, kannattaa kiinnittää huomiota tarjouksiin todistetulta valmistajalta - Befado-brändiltä, ​​joka on erikoistunut lasten kenkien luomiseen vuosia. Heidän uusin mallinsa, vihreät Fly Befado -sandaalit, joissa on laivastonsinisiä ja neonkeltaisia ​​aksentteja, jotka on merkitty numerolla 721P008, on täydellinen esimerkki toiminnallisuuden ja houkuttelevan muotoilun yhdistämisestä.

Nämä sandaalit on suunniteltu lasten jaloille, jotka tarvitsevat erityistä hoitoa ja tukea. Tuotannossa käytetty laadukas, pehmeä mokkaa jäljittelevä materiaali varmistaa mukavuuden ja hengittävyyden sekä näyttää samalla erittäin esteettiseltä. Nahkavuori lisää merkittävästi käyttömukavuutta, ehkäisee jalkojen liiallista hikoilua ja jättää ne terveelliseen ympäristöön koko päiväksi.

Sisällä oleva lisämateriaali, joka auttaa ehkäisemään hankausta, on ratkaisu lasten herkälle iholle. Tämän ansiosta lapsen jalat pysyvät turvassa ja suojassa epämiellyttäviltä vammilta jopa intensiivisen leikin aikana.

Hyvin harkittu tarrakiinnitys on korvaamaton etu nuorille käyttäjille ja heidän vanhemmilleen. Se mahdollistaa sandaalien tarkan säätämisen ja säätämisen lapsen jalkojen muotoon ja eri leveyksiin sekä helpottaa kenkien pukemisen ja riisumisen itsenäistä oppimista. Tällainen itsenäisyys on merkittävä askel lapsen kehityksessä.

Lapsen vakautta kävellessä on myös huolehdittu tarjoamalla hieman jäykistetty kantapäätaso. Tämä on erittäin tärkeää, koska se vakauttaa jalkaa ja suojaa vammoilla. Joustava, luistamaton PU-pohja takaa turvallisuuden erilaisilla pinnoilla, jolloin lapsi pääsee vapaasti tutustumaan maailmaan.

Fly Befado -sandaalit ovat erittäin yleismaailmallisia ja toimivia, joten ne ovat täydellinen valinta lapsesi jokapäiväiseen toimintaan. Suositellaan myös korkeammille jaloille, mikä osoittaa, että valmistaja keskittyy kokonaisvaltaiseen hoitoon lasten jalkojen terveyden ja kehityksen puolesta. Lasten jalkineiden kategoriassa tämä malli erottuu ehdottomasti kilpailijoista tarjoten sekä upean ulkonäön että mukavan käytön.

  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen
  • Väri: vihreä
  • Pisteväri: sininen
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Merkki: puute
  • Materiaali: tekonahka
  • seksiä: pojat
  • Tuottajakoodi: BM163705

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|