Befado lasten kengät pu 065P171 vaaleanpunainen

14,42 EUR

Befado on lasten jalkojen terveestä kehityksestä huolehtiva tuotemerkki, jonka runsaasta tarjouksesta löytyy sandaalit pienimmille käyttäjille - malli pu 065P171 vaaleanpunaisena. Nämä viehättävät lasten sandaalit ovat täydellisiä jalkineita lämpimiin päiviin, jotka eivät erotu vain ainutlaatuisesta muotoilustaan, vaan ovat ennen kaikkea toimivia ja terveellisiä pienille jaloille.

Ilmavista puuvillakankaista ja erityisistä kenkäkankaista valmistetut sandaalit takaavat ilmankierron jalan ympärillä, mikä on erittäin tärkeää kesähauskan aikana. Erityisen tärkeitä ovat korotettu kantapää ja vakaat sivut, jotka ovat avainasemassa riittävän tuen ja jalan oikean asennon varmistamiseksi sandaalissa. Tämän ansiosta jalkineet eivät ole vain mukavia, vaan tukevat myös jalkojen tervettä kehitystä, minkä vahvistaa ortopedien myöntämä "Terveen jalkamerkki" -sertifikaatti.

Pu 065P171 mallille on ominaista tarrakiinnitys, joka helpottaa lapsen pukemista ja kenkien säätämistä itsenäisesti. Tämä on tärkeä ominaisuus, koska se edistää nuorimpien käyttäjien itsenäisyyttä. Lisäksi sandaalien avoimet varpaat eivät ole vain estetiikka, vaan myös käytännöllisyys - ne tarjoavat lisätuuletusta ja sopivat erinomaisesti aktiivisille lapsille, jotka viettävät paljon aikaa ulkona.

Kannattaa myös kiinnittää huomiota nahkaiseen sisäosaan, joka on toinen elementti, joka huolehtii lapsen hygieniasta ja terveydestä. Tämä materiaali on luonnollista, hengittävää ja estää jalkoja hikoilemasta, mikä on tärkeää koko päivän aikana.

Befado pu 065P171 vaaleanpunaiset sandaalit ovat täydellinen valinta pienille naisille, jotka arvostavat mukavuutta, mutta haluavat myös näyttää tyylikkäältä. Lasten esteettiset ja terveelliset tarpeet huomioon ottaen niistä tulee olennainen osa jokaisen pienen fashionistan kesävaatekaappia.

Täysin alkuperäinen pakkaus, täydellinen lahjaksi ja laadukkaat materiaalit ja ammattitaito takaavat pitkän käyttöiän. Befado vahvistaa jälleen kerran, että huomio yksityiskohtiin ja keskittyminen nuorimpien kuluttajien tarpeisiin on avainasemassa terveellisten ja toimivien jalkineiden luomisessa.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen Terve jalka merkki
  • Väri: vaaleanpunainen
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Materiaali: kangas
  • seksiä: tytöt
  • Tuottajakoodi: BM164886

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|