Befado lasten kengät 721P006 harmaa

18,60 EUR

Fly Befado -sandaalit lapsille universaalin harmaan sävyssä ovat selvä merkki siitä, että mukavuus ja toimivuus voidaan yhdistää houkuttelevaan muotoiluun, joka on omistettu pienimmille käyttäjille. Pojille tarkoitettu malli 721P006 erottuu paitsi käytännöllisistä ratkaisuista, myös korkeasta työnlaadusta ja lapsiystävällisten materiaalien käytöstä.

Nämä sandaalit on valmistettu korkealaatuisesta, pehmeästä mokkanahkaa jäljittelevästä materiaalista, ja ne tarjoavat lapsesi jaloille paitsi moitteettoman mukavuuden, myös liikkumisvapauden minkä tahansa toiminnan aikana. Jalkineissa käytetty pehmeä nahkapohjallinen lisää lisäksi käyttömukavuutta, varmistaa oikean hygienian ja antaa jalkojen "hengittää".

Käyttämällä sandaalien sisällä lisämateriaalia valmistaja minimoi epämiellyttävien hankausten riskin, mikä on erityisen tärkeää lapsille, joilla on herkkä iho. Käytännöllinen tarrakiinnitys takaa helpon säädön ja täydellisen istuvuuden lapsen jalkaan, vaan myös loistavan tilaisuuden oppia pukemaan kenkiä itse. Monille vanhemmille tämä on tärkeä etu, koska he voivat kehittää lastensa itsenäisyyden taitoja.

Fly Befado -sandaalien vahvuutena on myös hieman jäykistetty kantapää, joka vakauttaa jalkaa, on välttämätön ennaltaehkäisyyn ja auttaa ylläpitämään oikeaa ryhtiä. Joustava, luistamaton polyuretaani (PU) -pohja lisää varmuutta askeleihisi eri pinnoilla, mikä on erittäin tärkeää lapsille, jotka ovat jatkuvasti liikkeessä suurimman osan ajasta.

Tuote ei ole vain käytännöllinen ja mukava, vaan myös terve lapsen jalalle, mistä on osoituksena Healthy Foot -merkin saaneet sandaalit - takuu nuorimpien käyttäjien asianmukaisesta kehityksestä ja turvallisuudesta.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Fly Befado 721P006 -sandaalit ovat täydellisiä jalkineita pojille, jotka viettävät aikaa aktiivisesti ja välittävät sekä mukavuudesta että mielenkiintoisesta muotoilusta. Valmistajat ovat varmistaneet, että tuotteesta tulee lapsille erottamaton kumppani heidän arjen seikkailuissaan niin päiväkodissa, leikkikentällä kuin perheretkillä.

  • Merkki: puute
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri Nahkainen pohjallinen Terve jalka merkki
  • Väri: harmaa
  • Lukon tyyppi: Velcro
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Materiaali: tekonahka
  • seksiä: pojat
  • Tuottajakoodi: BM162988

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|