Befado niechodki 002P041 vaaleanpunainen

13,95 EUR

Befado vauvan kengät 002P041 Pink – Ensimmäinen askel askeleelta mukavassa tyylissä

Lapsen kehitys on kiehtovien löytöjen aikaa, myös liikkuvuuden alkuvaiheisiin liittyvien löytöjen aikaa. Nuorimmille, jotka eivät ole vielä ottaneet ensimmäisiä askeleitaan, mutta ovat jo aktiivisia ja tarvitsevat asianmukaista suojaa pienille jaloilleen, puolalainen jalkinenvalmistaja Befado on valmistanut erittäin käytännöllisen ja houkuttelevan tuotteen - vauvan kengät 002P041 viehättävässä vaaleanpunaisessa värissä.

Erityisesti tytöille omistetut, kevyet ja vauvojen herkälle iholle ystävällisistä materiaaleista valmistetut Befado-kävelyköt ovat ihanteellinen ratkaisu erilaisiin tilaisuuksiin. Ne sopivat täydellisesti kävelyyn rattaissa, lapsesi voi käyttää niitä myös kotona tai perhevierailuilla päästäkseen lähemmäksi maailmaa omin pienin askelin.

Joustavan sukan innovatiivinen yhdistelmä liukumattomalla pohjalla varmistaa, että nämä kävelykengät eivät rasita pientä jalkaa, samalla kun ne tukevat sitä turvallisesti ja estävät kenkiä luisumasta. Pohjan liukastumisenestojärjestelmä takaa vakauden ja turvallisuuden sileillä pinnoilla, mitä vanhemmat arvostavat erityisesti lapsiaan hoitaessaan.

Befado-kenkien joustava muoto takaa helpon säätämisen lapsen jalkoihin, ja hauska, eläinkuvio sukassa lisää niihin charmia ja persoonallisuutta. Vaaleanpunaiset, viehättävät rattaat ilahduttavat paitsi lapsia myös heidän vanhempiaan esteettisellä ulkonäöllään ja korkealla työnlaadullaan.

Valmistajan ekologisuus näkyy TPE-materiaalista valmistetun pohjan käytössä, joka ei ole pelkästään turvallinen lapselle, vaan myös ympäristöystävällinen ja kierrätettävä. Tämäntyyppiset ratkaisut tuovat meidät lähemmäksi vastuullista muotia ja kulutusta ja opettavat kunnioittamaan luontoa jo pienestä pitäen.

Befado 002P041 Vaaleanpunaiset vauvan lelut on pakattu alkuperäiseen pakkaukseen, mikä tekee niistä täydellisen lahjan pienelle prinsessalle tämän ensimmäisinä elinkuukausina. Harkittu muotoilu, laadukkaat materiaalit, huomiota yksityiskohtiin ja kaunis vaaleanpunainen väri - kaikki tämä luo tuotteen, joka tyydyttää ja ilahduttaa taaperoa ja hänen vanhempansa.

  • Merkki: puute
  • Väri: vaaleanpunainen
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Materiaali: kangas
  • seksiä: tytöt
  • Tuottajakoodi: BM171994

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|