Befado niechodki 002P042 harmaa

Tuote ei ole saatavilla ;(

Perheemme nuorimmat jäsenet ovat meille äärimmäisen tärkeitä ja siksi valitsemme heille erittäin huolellisesti vain laadukkaimmat tuotteet. Pitkän perinteen omaava Befado-brändi tarjoaa vanhemmille mallin 002P042 harmaita rattaita, jotka ovat ihanteellinen ratkaisu vauvoille, jotka ovat vielä ujoja tutustumaan maailmaan omin jaloin.

"Lasten tossut" -kategoriassa jaettu tuote on suunniteltu pienimmille lapsille, jotka eivät ole vielä aloittaneet seikkailuaan kävelyllä. Befado-kävelytuolit suojaavat jalkojasi täydellisesti kävelyn aikana, mikä takaa mukavuuden ja turvallisuuden. Pehmeä tekstiilimateriaali ei ole vain kevyt, vaan myös erittäin ystävällinen vauvojen herkälle iholle. Joustava sukka, josta ne pääosin valmistetaan, varmistaa mukavan istuvuuden jalkaan, kun taas liukumaton TPE-pohja varmistaa vauvan turvallisuuden estämällä sitä liukumasta sileillä pinnoilla.

Ekologisesti tietoisten asiakkaiden tuntemilla ja arvostamilla Befado-kävelykenkien etuna on myös ympäristöystävällisyys, mikä johtuu siitä, että pohjassa on käytetty helposti kierrätettävää materiaalia. Tämä osoittaa, että valmistaja ei välitä vain lasten terveydestä ja hyvinvoinnista, vaan myös planeetastamme.

Befado-suunnittelijat huolehtivat myös tuotteen esteettisestä puolesta ja lisäsivät sukkiin viehättäviä eläinkuvioita, jotka varmasti kiinnittävät vauvan huomion ja stimuloivat hänen mielikuvitustaan. Kokonaisuus näyttää yksinkertaiselta ja tyylikkäältä, mikä tekee kävelytuista sopivia sekä pojille että tytöille.

Asiakas saa tuotteen alkuperäisessä, esteettisessä pakkauksessa, jossa on kaikki tarvittavat tiedot tuotteesta, mikä tekee siitä loistavan idean käytännölliseksi lahjaksi. Kevyen painonsa ansiosta kävelytuolit ovat myös helppoja kuljettaa jopa yksittäispakkauksella, joka painaa vain 0,25 kg.

Valitsemalla Befado-kävelykengät vanhemmat voivat olla varmoja siitä, että he valitsevat tuotteen, joka takaa lapsensa turvallisuuden ja mukavuuden ekologisten arvojen mukaisesti.

  • Merkki: puute
  • Väri: harmaa
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Materiaali: kangas
  • seksiä: pojat tytöt
  • Lukon tyyppi: Toinen
  • Tuottajakoodi: BM171995

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|