Befado niechodki 002P045 beige

14,63 EUR

Befado vauvankengät 002P045 beige on erinomainen valinta jokaiselle vanhemmalle, joka etsii paitsi söpöjä, myös toimivia ensikenkiä pikkuiselleen. Nämä kävelytuolit on suunniteltu vauvoille, jotka eivät vielä pysty kävelemään yksin, mutta tarvitsevat asianmukaista jalkasuojausta erilaisissa tilanteissa, kuten rattaissa kävellessä tai ensimmäisissä ryömimisyrityksissä.

Tämä tuote koostuu pehmeästä, joustavasta sukasta, joka halaa hellästi lapsen jalkaa tarjoten mukavuutta ja lämpöä kylminä päivinä. Kävelijöiden kanssa integroitu liukumaton pohja on valmistettu ympäristöystävällisestä TPE-materiaalista, joka ei ainoastaan ​​tarjoa pitoa, vaan on myös helposti kierrätettävä. Tämä materiaali on myös kevyttä, mikä on tärkeää, koska se ei rasita vauvan jalkoja eikä tee kengistä epämukavia.

Befado-kävelykäreiden muotoilu on hienovarainen ja universaali, joten ne sopivat sekä pojille että tytöille. Neutraali, beige väri ja tietyn sadun sankarin puuttuminen tekevät tästä tuotteesta ajattoman asusteen, joka sopii mihin tahansa asuun. Lisäetuna ovat sukkaa koristavat hauskat eläinaiheiset kuviot, jotka saavat taaperon mielellään käyttämään näitä vauvan kenkiä, ja vanhemmat ovat tyytyväisiä iloisiin kuvioihin.

Befado-rattaat ovat saatavilla alkuperäisissä merkkipakkauksissa, mikä tekee niistä ihanteellisen lahjaidean odottaville vanhemmille tai vauvakutsuun. Materiaali, josta kengät on valmistettu, on herkkä ja samalla kestävä, mikä takaa pitkän käyttöiän.

Tärkeää on, että kävelylenkkien muotoilu on suunniteltu siten, että ne eivät paina lapsen jalkaa ja samalla pitävät siitä hyvin, jotta vauva voi liikkua jalkojaan vapaasti ilman kenkien menettämisen vaaraa.

Tämä Lasten tossut -kategorian tuote on esimerkki toimivuudesta yhdistettynä lapsen turvallisuuteen ja terveelliseen kehitykseen, mikä Befado-brändillä on standardeissaan. Tällaisissa rattaissa jokainen kävelyseikkailu on mukava ja turvallinen lapsellesi.

  • Merkki: puute
  • Väri: beige
  • Materiaali: kangas
  • seksiä: pojat tytöt
  • Lukon tyyppi: Toinen
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Tuottajakoodi: BM171988

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|