Befado niechodki 002P050 sininen

14,63 EUR

Pienten jalkojen suoja ja mukavuus ensimmäisten elinkuukausien aikana ovat perustana Befado-vauvankenkiä 002P050 sinisenä. Tämä tuote on suunnattu vanhemmille, jotka arvostavat vauvansa turvallisuutta ja tervettä kehitystä jo ennen kuin hän ottaa ensimmäisiä askeleitaan.

Befado-kävelytuolit ovat ihanteellinen ratkaisu lapsille, jotka tarvitsevat jalkasuojaimia kävellessään rattaissa, makaaessaan peitolla tai liikkuessaan kotona. Näissä pienimpien käyttäjien tarpeita ajatellen suunnitelluissa vauvojen jalkineissa yhdistyvät suojatoiminto ja mukava käyttö.

Tuotteen ainutlaatuinen ominaisuus on sen keveys ja pehmeys, joka on ystävällinen vauvojen herkälle iholle. Joustava sukka sopii täydellisesti pieniin jalkoihin aiheuttamatta epämiellyttävää paineen tunnetta. Se myös estää rattaiden liukastumisen, kun vauva liikkuu, mikä on erittäin tärkeää, jotta jalat ovat jatkuvasti suojassa.

Liukumaton pohja on toinen elementti, joka erottaa Befado-tuotteen. Valmistettu turvallisesta TPE-materiaalista, se takaa vakauden joutuessaan kosketuksiin eri pintojen kanssa ja estää liukastumisen. Lisäksi vanhemmat voivat olla varmoja valitessaan näitä lastenrattaita, että he valitsevat ympäristöystävällisen tuotteen, koska TPE on kierrätettävä materiaali.

Design Befado 002P050 on yhdistelmä käytännöllisyyttä ja houkuttelevaa ulkonäköä. Kenkien sininen väri ja sukassa oleva hauska eläinkuvio kiinnittävät lapsen huomion ja ovat myös mukava lisä hänen asuun. Kävelytuolit ovat yleiskäyttöisiä - sopivat sekä pojille että tytöille.

On syytä mainita, että Befado on korkealaatuisten lasten kenkien valmistuksesta tunnettu merkki, joka takaa tuotteen huolellisen työn ja kestävyyden. Pakkaus, jossa kävelyrattaat toimitetaan, on alkuperäinen ja varmistaa kenkien turvallisuuden kuljetuksen aikana.

Befado-rattaat ovat erinomainen valinta huolehtiville vanhemmille, jotka haluavat varmistaa lastensa turvallisuuden ja mukavuuden ensimmäisistä päivistä lähtien. Tämä on investointi vauvan kehitykseen, joka voi turvallisesti tutkia maailmaa, kunnes hän ottaa ensimmäiset itsenäiset askeleensa.

  • Merkki: puute
  • Väri: sininen
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Materiaali: kangas
  • seksiä: pojat tytöt
  • Tuottajakoodi: BM171990

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|