Befado niechodki 002P051 vaaleanpunainen

14,63 EUR

Befado vauvanrattaat 002P051 pinkki - Täydellinen lapsille, jotka oppivat maailmasta rattaiden näkökulmasta

Lapsen elämän herkät ensimmäiset hetket ovat aikaa, jolloin jokainen vanhempi haluaa tarjota lapselleen maksimaalista mukavuutta ja turvallisuutta. Ajatellessaan nuorimpia, Befado-brändi on luonut viehättävän vaaleanpunaisen väriset kävelylenkit 002P051, jotka tarjoavat erinomaisen suojan vauvojen pienille jaloille.

Nämä kevyet ja pehmeät kävelytuolit on suunniteltu herkimmälle vauvan iholle. Niiden ainutlaatuinen muotoilu yhdistää joustavan tekstiilisuksen liukumattomaan pohjaan. Tämä on ihanteellinen ratkaisu vauvoille, jotka eivät ole vielä ottaneet ensimmäisiä askeleitaan ja tarvitsevat lisäsuojaa - esimerkiksi rentouttavan kävelyn aikana rattaissa.

Befado-kävelytuoleille on ominaista se, että ne eivät rasita tai purista lapsen herkkää jalkaa. Joustava sukka mukautuu helposti vauvan jalan muotoon ilman, että se liikkuu epämukavasti vauvan liikkuessa. Lisäksi nämä kengät ovat ympäristöystävällisiä - pohja on valmistettu TPE:stä, joka ei ole vain turvallinen lasten iholle, vaan on myös kierrätettävä, mikä auttaa suojelemaan planeettamme.

Befado kiinnittää paljon huomiota yksityiskohtiin, mikä näkyy myös vauvan kenkiä koristavassa hauskassa eläinaiheessa. Tämä ei ole vain elementti, joka auttaa vanhempia tunnistamaan nopeasti vauvansa kengät, vaan myös mielenkiintoinen aksentti, joka voi houkutella lapsen katseita ja stimuloida hänen aistejaan.

Vauvan pakkaus on alkuperäisessä kunnossaan, joten tämä tuote on täydellinen lahja nuorille vanhemmille, jotka odottavat tyttärensä syntymää tai juhlivat hänen saapumistaan.

Yhteenvetona voidaan todeta, että vaaleanpunaiset vauvan kävelykengät Befado 002P051 ovat tuote, joka on luotu huolella pienimmistä jaloista. Niiden ansiosta jokainen kävely tai kotona vietetty aika ei ole vain turvallinen, vaan myös täynnä tyyliä ja mukavuutta jokaiselle pienelle naiselle.

  • Merkki: puute
  • Väri: vaaleanpunainen
  • Pisteväri: vaaleanpunainen
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Materiaali: kangas
  • seksiä: tytöt
  • Tuottajakoodi: BM171993

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|