Befado niechodki 002P052 harmaa

14,63 EUR

Befado vauvankengät 002P052 – Täydelliset ensimmäiset jalkineet vauvallesi

Ennen kuin taapero ottaa ensimmäiset askeleensa, hänen herkät jalkansa tarvitsevat asianmukaista suojaa ja tukea. Befado, tunnettu lasten kenkien valmistaja, vastaa vauvojen tarpeisiin esittelemällä vauvan kengät 002P052 hienovaraisissa harmaissa väreissä viehättävin vihrein aksentein.

Esittelemme Befadon vauvanrattaat, jotka ovat kevyitä ja hellävaraisia ​​vauvojen iholle ja jotka on suunniteltu pienimpien mukavuutta ajatellen. Tämä ainutlaatuinen pari on erinomainen valinta lapsille, jotka eivät ole vielä aloittaneet seikkailuaan kävelyllä, mutta tarvitsevat suojaa jaloilleen kävellessäsi rattaissa tai leikkiessään kotona.

Niechodki 002P052 on yhdistelmä joustavaa sukkaa, jossa on liukumaton pohja, jonka avulla voit liikkua vapaasti ilman pelkoa kenkien luisumisesta. Jalkineiden keveys ei rasita lapsen jalkoja, mikä on äärimmäisen tärkeää niiden kehityksen aikana, kun taas paineen puute takaa käyttömukavuuden koko päivän.

Kengän muoto on suunniteltu mukautumaan helposti lapsen jalan muotoon, mikä mahdollistaa mukavuuden joka tilanteessa. Lisäksi kävelyrattaat ovat ympäristöystävällisiä. TPE-pohjan käyttö, joka ei ole pelkästään turvallinen vauvan herkälle iholle, vaan on myös kierrätettävä, on askel kohti ekologista tietoisuutta ja vastuullisuutta.

Befado-kävelykäreiden muotoilua on täydennetty sukassa hauskalla eläinkuviolla, joka miellyttää varmasti pieniä ja tulee kiinnostavaksi elementiksi heidän jokapäiväiseen asuun. Kävelytuolit on omistettu sekä pojille että tytöille, mikä tekee niistä universaalin valinnan jokaiselle lapselle.

Tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseen, mikä tekee siitä myös loistavan lahjaidean vastasyntyneelle perheenjäsenelle tai ystäville.

Valitse Befado-kävelytuolit 002P052 tarjotaksesi lapsesi jaloille mukavuuden ja turvallisuuden lisäksi ekologisen ja esteettisen valinnan heidän ensimmäisinä elinvuosinaan.

  • Merkki: puute
  • Väri: harmaa
  • Pisteväri: vihreä
  • Materiaali: kangas
  • seksiä: pojat tytöt
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Tuottajakoodi: BM171991

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|