Befado niechodki 002P053 vaaleanpunainen

14,63 EUR

Suojaa ja mukavuutta nuorimmille jaloille - Befado vauvankengät 002P053 pinkki

Jokainen vanhempi haluaa tarjota lapselleen maksimaalista mukavuutta kaikissa tilanteissa. Nuorimmille, jotka eivät ole vielä yrittäneet ottaa ensimmäisiä askeleitaan, mutta tarvitsevat asianmukaisia ​​jalkasuojaimia - varsinkin kun kävelevät rattaissa tai leikkivät kotona - Befado niechodki 002P053 -tuote herkän vaaleanpunaisen sävyssä on täydellinen valinta.

Näiden erityisesti suunniteltujen vauvan kenkien erottuva piirre on niiden keveys ja se, että ne on suunniteltu lasten herkkää ihoa ajatellen. Joustava "sukka", josta vauvan kenkien yläosa on tehty, takaa mukautumisen vauvan jalkaan ja varmistaa, että kengät eivät luisu pois vauvan intensiivisten liikkeiden aikana.

Toimivuuden kannalta pääroolissa on liukastumista estävä pohja, joka suojaa taaperoa mahdolliselta liukastumiselta tasaisilla pinnoilla kotona. Tämä TPE:stä valmistettu pohja ei ole vain turvallinen lapselle, vaan myös ekologinen, koska tämä materiaali voidaan kierrättää.

On syytä korostaa, että Befado-suunnittelijat eivät keskittyneet pelkästään toiminnallisiin näkökohtiin, vaan myös houkuttelevaan muotoiluun. Kävelytuolit on koristeltu hauskalla eläinkuviolla, joka epäilemättä kiinnittää lapsen huomion ja voi stimuloida hänen kehitystään leikin kautta.

Tämän tuotteen tarjoaa todistettu ja arvostettu Befado-tuotemerkki, joka tunnetaan huomiostaan ​​lapsille tarkoitettujen tuotteidensa korkeaan laatuun. Tämän valmistajan lasten tossut ovat turvallisuuden, tyylin ja mukavuuden yhdistelmä, joka on siirretty pienten tutkimusmatkailijoiden maailmaan.

Befado 002P053 -tossut on suunniteltu erityisesti tytöille ja ne ovat saatavilla lasten tossujen kategoriassa. Niiden vaaleanpunainen väri tekee niistä suloisia ja suloisia, mikä tekee niistä loistavan lisäyksen lasten vaatekaappiin. Kengät on valmistettu herkälle vauvan iholle sopivasta materiaalista, ja kiinnitystavan puute takaa pukemisen helppouden. Tuote toimitetaan alkuperäispakkauksessa, joten se on täydellinen lahja erilaisiin tilaisuuksiin. Käytettävyyden ja esteettisen ulkonäön yhdistelmä ovat Befado niechodkin kiistattomat edut, jotka saavat varmasti sekä vanhempien että heidän lastensa hyväksynnän.

  • Merkki: puute
  • Väri: vaaleanpunainen
  • Materiaali: kangas
  • seksiä: tytöt
  • Lukon tyyppi: Toinen
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Tuottajakoodi: BM171989

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|