Demar-eristetyt kalossit vaaleanpunainen punainen sininen violetti

Tuote ei ole saatavilla ;(

Tässä on tuotteen ehdotettu tekstiesitys:

---

Etsitkö täydellisiä kumppaneita lapsellesi? Esittelemme ainutlaatuisen tarjouksen tunnetun puolalaisen DEMAR-yhtiön DEMAR eristetyistä kirkkaista väreistä, malli 0039, jotka toimivat hyvin sateisella säällä!

Nämä pienten mukavuutta ja lämpöä ajatellen suunnitellut kumpparit sopivat täydellisesti syksyn roiskeisiin ja talven kylmyyksiin. Valmistettu korkealaatuisista synteettisistä materiaaleista, ne takaavat kestävyyden ja kestävyyden kosteissa olosuhteissa. Lisäksi jokaisessa Wellington-saapasparissa on irrotettava synteettinen eristys, joten voit säätää ne lapsesi tarpeiden mukaan lämpötilan mukaan.

DEMAR-kuopat eivät ole vain käytännöllisiä, vaan myös muodikkaita muotoilultaan. Saatavana seuraavissa väreissä: iloinen vaaleanpunainen, kirkkaan punainen, rauhallinen sininen ja salaperäinen violetti - jokainen lapsi löytää jotain itselleen valitsemalla suosikkivärinsä.

Toiminnallisesti nämä Wellingtonit on varustettu erityyppisillä kiinnikkeillä, jotka ovat helppokäyttöisiä jopa pienille lapsille, varmistaen samalla tukevan istuvuuden. Jäykkä kantataskuri tukee lisäksi vakautta kävellessä, mikä on tärkeää energisille käyttäjille.

DEMAR Wellington -saappaat ovat jalkineita, jotka sopivat jokapäiväiseen käyttöön - kouluun, kävelylle tai retkille kaupungin ulkopuolelle. Ne eivät vain suojaa pieniä jalkoja sateelta ja mudalta, vaan myös pitävät ne lämpiminä ja mukavina.

Ja nyt paras osa - tarjoamme kaiken HYVÄN HINTAAN!!! Älä missaa mahdollisuutta varustaa lapsesi värikkäillä, luotettavilla ja eristetyillä Demar-kuosilla, jotka pitävät sinut hymyssä suin ja suojassa säästä säästä riippumatta.

Tuottaja: Demar

Kategoria: Lapset » Lapsille » Wellington-saappaat

Lukon tyyppi: Muu

Lisätietoja: Jäykkä kantapää

Väri: pinkki, punainen, sininen, violetti

Tarjoa lapsellesi lämpöä, turvallisuutta ja tyyliä valitsemalla DEMARin kumpparit!

  • Lukon tyyppi: Toinen
  • Lisäinformaatio: Jäykkä kantapäälaskuri
  • Väri: vaaleanpunainen Punainen sininen Violetti

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|