DEMAR laivastonsiniset kumisaappaat sininen musta

Tuote ei ole saatavilla ;(

Tunnetun ja hyvämaineisen puolalaisen DEMAR-yhtiön yleiskäyttöiset naisten kalossit hohtavan laivastonsinisessä värissä.


Esitetty malli on kokonaan synteettisestä kumimateriaalista valmistettu jalkine. Tämän ratkaisun ansiosta saappaat ovat kevyitä ja joustavia, mutta samalla erittäin kestäviä ja kestäviä. Paksusta muovista valmistettu pohja on erittäin joustava ja kestää mekaanisia vaurioita ja erilaisia ​​sääolosuhteita. Pohja on lisäksi uritettu, mikä vaikuttaa merkittävästi kenkien luistamattomuuteen.

DEMAR Wellingtonit ovat ensisijaisesti toiminnallisuutta, joka on piilotettu modernin muotoilun ja jalkimuotien ajankohtaisten trendien vaipan alle.


Kengät sopivat ensisijaisesti jokapäiväiseen käyttöön sadepäivinä. Ei ole epäilystäkään siitä, että ne toimivat hyvin myös puutarhassa tai metsäretkellä, esimerkiksi sienestys- tai marjastusretkellä.

Varmasti jokaisen naisen tulee olla niitä vaatekaapissa, sillä sateinen sää ei kannusta kävelyyn. Täydellinen kaiken ikäisille naisille. Ne sopivat täydellisesti farkkujen kanssa.

  • Ulompi materiaali: muut
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Lisäominaisuuksia: puute
  • Väri: sininen musta

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|