Valmistettu ekologisesta nahasta

99,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
79,00 zł
36 37 38 39 40
84,60 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
84,60 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
84,60 zł
Dostępny w wielu rozmiarach
87,99 zł
Dostępny w wielu rozmiarach

Muodikkaat, ekologisesta nahasta valmistetut kengät herkällä postilla ovat viime vuosien todellinen hitti! Ekologinen iho on eläinten oikeuksien taistelun symboli, joka tekee naisista, jotka käyttävät sitä vieläkin naisellisemmin ja kauniimmin!

Orgaaniset nahkakengät

Ekologinen nahka, josta valmistetaan näitä upeita kenkämalleja, voi ottaa erilaisia kuvioita ja värejä. Se on hyvin samanlainen kuin luonnollinen nahka, mutta se on halvempaa ja helpompaa. Tyylikäs mokkajalkineet lisäävät viehätystä mihin tahansa tyylitelmään, "kohtelias" ja nostaa sen arvoa.

Nahkakengät

Ekologisesta nahasta valmistetut saappaat, jotka on valmistettu kevyestä postista, pidentävät jalat optisesti ja nostavat muutaman senttimetrin, mutta eivät aiheuta jalkojen väsymistä. Kauniit siteet tai soljet antavat heille charmia, ja hyvin valittu pituus sallii niiden kulumisen milloin tahansa vuoden aikana.

Pussit, mokkanahka, eri väreissä, ovat tyylikäs puku, mini, tyylikäs mekko tai lyijykynä, mutta myös housut. Ne parantavat huomattavasti vapaan muotoilun luonnetta ja antavat sille hieman tyylikkään kosketuksen.