Hengst sininen mallinen ballerina

Tuote ei ole saatavilla ;(

Hengst esittelee nuorimmille siniset ballerinakengät, joissa yhdistyvät sekä viehättävä muotoilu että korkea laatutyö. Hengst ballerina malli 180701.411 on jalkineet, jotka on suunniteltu pienille muodin ystäville, jotka arvostavat mukavuutta jokaisessa vaiheessa.

Nämä laadukkaasta tekstiilimateriaalista valmistetut balettihuoneistot eivät vain näytä upeilta, vaan tarjoavat myös lapsen jaloille riittävän ilmanvaihdon, mikä on tärkeää varsinkin lämpiminä päivinä. Myös tekstiilimateriaalista valmistettu sisävuori on pehmeä ja miellyttävä herkälle iholle varmistaen maksimaalisen käyttömukavuuden.

Hengst varmisti, että jalkineet olivat mukavat, mutta myös turvalliset aktiivisille lapsille. Jäykistetty kantapää antaa erinomaisen tuen jalkalle, mikä on tärkeää jokapäiväisessä leikissä ja kaikenlaisissa toimissa. On erittäin tärkeää, että lasten jalkineet pidetään hyvässä kunnossa mahdollisten vammojen estämiseksi.

Termokumipohja takaa kestävyyden ja kulutuskestävyyden. Tämä pohjamateriaali varmistaa paitsi pitkäaikaisen käytön myös tarttuvuuden erilaisiin pintoihin, mikä on tärkeää lasten vakauden varmistamiseksi juoksussa, hyppääessä tai vaikka tanssiessa balerinakengissä.

Hengstin lasten ballerinakengät on suunniteltu lasten monipuolisia tarpeita ajatellen. Kiinnitystapa on mukautettu niin, että lapset voivat helposti pukea ja riisua kengät itsekin, mikä varmasti miellyttää sekä vanhempia että itsenäisyyttä arvostavia lapsia.

Baleriinien intensiivinen sininen väri ilahduttaa paitsi pieniä elegantteja tyttöjä, myös sopii täydellisesti moniin asuihin, niin arkeen kuin juhlaankin. Tämä monipuolisuus tekee Hengst-balettihuoneista erinomaisen valinnan erilaisiin tilaisuuksiin.

Valmistaja Hengst takaa, että nämä ballerinakengät tekevät jokaisen lapsen seikkailusta entistä nautinnollisempaa ja muodikkaampaa. Ja kaikki tämä HYVÄN HINTAAN, mikä tekee tuotteesta entistä houkuttelevamman. Valitsemalla Hengst-balettiasunnot vanhemmat voivat olla varmoja, että he investoivat jalkineisiin, jotka eivät vain näytä hyvältä, vaan tarjoavat myös mukavuutta ja turvallisuutta lastensa jaloille ilman, että kotitalouden budjettia rasitetaan.

  • Lukon tyyppi: Toinen
  • Väri: sininen

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
suositeltava myyjä, ensiluokkaiset tavarat, suosittelen vilpittömästi tätä myyjää ja kauppaa
|
Kauppa onnistui. Minä suosittelen.
|
Kauppa onnistui. Minä suosittelen.
|
Kauppa onnistui. Minä suosittelen.