Inblu IR-34 varvastossut keltainen ruskea musta

Tuote ei ole saatavilla ;(

### Inblu IR-34 -varvastossut - jokapäiväistä mukavuutta muodikkaissa väreissä

Etsitkö mukavia kesäjalkineita, jotka sopivat moneen tyyliin? Tutustu Inblu IR-34 -varvastossoihin, joissa käyttömukavuus yhdistyy viehättävään ulkonäköön. Nämä monipuoliset varvastossut sopivat kaikkiin tilaisuuksiin - kaupungilla kävelystä kotona rentoutumiseen.

#### Mukavuus tulee ensin

Inblu-brändi on kuuluisa huomiostaan ​​käyttömukavuuteen, ja IR-34-malli on epäilemättä todiste tästä sitoutumisesta. Varvastossut on suunniteltu sopimaan täydellisesti jalan muotoon, mikä takaa keveyden ja mukavuuden tunteen jokaisella askeleella. Synteettistä materiaalia oleva pohjallinen on pehmeä ja jalkaystävällinen, joten varvastossut ovat täydelliset koko päivän käyttöön.

#### Universaalit värit jokaiselle naiselle

IR-34-malli tarjoaa laajan valikoiman värejä - tuoreesta keltaisesta tyylikkäisiin ruskean sävyihin klassiseen mustaan. Tämän ansiosta jokainen nainen voi löytää jotain itselleen ja yhdistää varvastossut kesän suosikkityyleihinsä. Kultaiset aksentit antavat varvastossoihin hieman ylellistä luonnetta, jolloin jalkineet näyttävät elegantilta rennosta luonteestaan ​​huolimatta.

#### Yksinkertainen muotoilu moneen tilanteeseen

Inblu IR-34 -varvastossuissa on yksinkertainen mutta tyylikäs muotoilu. Lisäkuvioiden puute korostaa mallin universaalisuutta ja mahdollistaa sen yhdistämisen monenlaisiin vaatteisiin - kesämekoista ja shortseista jokapäiväisiin farkkuihin ja mukaviin leggingseihin. Mielenkiintoisen koostumuksen omaava päällinen lisää varvastossoihin luonnetta ylittämättä hyvän maun rajoja.

#### Hienovaraista eleganssia ilman korkokenkiä

Mukavat 2 senttimetrin kantapäät/tasot takaavat vakauden tinkimättä eleganssista. Inblu IR-34 -varvastossut tarjoavat hellävaraisen noston, joka on sekä mukava että esteettisesti hienostunut, mutta eivät väsytä jalkojasi edes pitkän käytön jälkeen.

#### Ympäristöystävälliset materiaalit

Ekologisuutta ajatellen valmistaja päätti käyttää ekologista nahkaa, joka on vaihtoehto perinteisille eläinperäisille materiaaleille. Ympäristöstä huolehtiminen ei tarkoita laadusta tinkimistä - Inblu IR-34 -varvastossut ovat kestäviä ja helppohoitoisia.

### Yhteenveto

Inblu IR-34 -varvastossut ovat ehdotus naisille, jotka arvostavat mukavuutta ja tyyliä. Edullinen hinta yhdistettynä korkeaan työn laatuun ja huomiota yksityiskohtiin tekevät tästä mallista erinomaisen valinnan kesäsesonkiin. Ne sopivat täydellisesti sekä jokapäiväiseen kilpailuun että viikonlopun rentoutumiseen.

  • Ulompi materiaali: tekonahka
  • Pohjallinen materiaali: muut
  • Hallitseva kuvio: ilman mallia
  • Kantapään / alustan korkeus (cm): 2.0
  • Väri: keltainen kulta ruskea, beige musta
  • Lisäominaisuuksia: puute
  • Kantapään / alustan korkeus: 2.0

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|
Kauppa onnistui. Minä suosittelen.
|
Kauppa onnistui. Minä suosittelen.
|
Kauppa onnistui. Minä suosittelen.