Ipanema 83348 AI746 LILA Lasten perhosliukumäkiä violetti

15,85 EUR

Ipanema 83348 AI746 LILAC Lasten Butterfly Tossut ovat todellinen herkku pienille muodin ystäville, jotka arvostavat sekä mukavuutta että alkuperäistä muotoilua. Nämä hurmaavat, moniväriset, häikäisevän purppuranväriset varvastossut herättävät huomion mielenkiintoisella muotoilullaan ja lisäävät positiivisen aksentin kaikkiin lasten tyyliin.

Näiden epätavallisten varvastossojen valmistaja on maailmankuulu ja arvostettu Ipanema-yhtiö. Tämän merkin tunnusmerkki on ennen kaikkea mukavuus, mikä on erityisen tärkeää lasten kenkien kohdalla. Ipanema ei myöskään petä esteettisesti, kuten AI746 LILAC -lasten perhosvarvastossut osoittavat. Tämä yhdistelmä toimivuutta ja ilmeikäs tyyli tekee näistä kengistä valinnan vaativimmille pikku fashionistasille.

Varvastossut valmistettiin Brasiliassa korkealaatuisesta kumimateriaalista, mikä takaa niiden kestävyyden ja helppouden puhdistaa. Perinteisen kiinnityksen puuttuminen helpottaa kenkien nopeaa pukemista ja riisumista, mikä on kiistaton etu aktiivisille lapsille. Kumimateriaali varmistaa myös turvallisuuden ja käyttömukavuuden luistamattoman pohjan ansiosta, jonka kestävyys suojaa hankausta vastaan. Näiden ominaisuuksien ansiosta varvastossut sopivat täydellisesti kesään - ne sopivat täydellisesti sekä rannalle että kotona pelaamiseen.

Ipanema 83348 AI746 LILAC mallin ainutlaatuisuutta korostavat jalkineiden pohjaa koristava viehättävä perhoskuvio sekä kiiltävät, lila-raidat glitterillä. Siksi nämä jalkineet vetoavat varmasti pieniin muodikkaisiin, jotka arvostavat paitsi mukavuutta myös muodikasta, erottuvaa ulkonäköä.

Erityisesti tytöille suunnitellut violetit varvastossut perhoskuvioidulla täydentävät täydellisesti kaikki kesätyylit. Olipa kyseessä lomaseikkailu tai jokapäiväinen seikkailu kotipihalla, nämä varvastossut toimivat varmasti kaikissa tilanteissa ja ovat paitsi mukavia, myös houkutteleva elementti lasten vaatekaappia.

Luokassaan Ipanema Children's Butterfly -varvastossut ovat synonyymi mukavuudelle, laadulle ja muodikkaalle muotoilulle, mikä tekee niistä täydellisen valinnan kesäpäiviin jokaiselle pienelle naiselle.

  • Tuottajakoodi: 83348 AI746
  • Väri: Violetti
  • Lukon tyyppi: Puute
  • Pakkauksen kunto: Alkuperäinen
  • Materiaali: purukumi
  • seksiä: tytöt

Kiitos kommentin lisäämisestä.

|